Bromfietser stopt om verlichting te checken en wordt beroofd van brom

8
politie Suriname

Een bromfietser die in het weekend over de Van ’t Hogerhuysstraat reed en even stopte om de verlichting van zijn bromfiets te checken, is ervan beroofd door twee gewapende criminelen. Het gaat om een blue black bromfiets bouwjaar 2002.

Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat hij over de Van ’t Hogerhuysstraat reed, komende uit de richting van Latour en gaande in die van de Nieuwe Haven. Bij een handelszaak stopte hij om de verlichting van de bromfiets te checken en hij werd daarbij overvallen door de rovers.

De criminelen waren gewapend met messen en onder bedreiging daarvan maakten zij naast de bromfiets, SRD 30, een mobiele telefoon, een dokters- en identiteitskaart buit. Na de daad sprongen de verdachten op de bromfiets en reden ermee weg richting Latour.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij werkt aan de opsporing en aanhouding van de rovers in Suriname.


8 REACTIES

  1. Booi ook hier weer,zeg ik als ze gepakt worden, wie het ook is, afranselen en vervolgens in de gevangenis en laat een foto uitgaan via de media aan de ouders, dat zij voor deze rovers moeten komen zorgen . If no wang sma ne Kong, jo dede!!!!!!!!


    Maak melding

  2. Ik mag het misschien niet zeggen, maar ik ga het toch zeggen de daders zijn weer creogers, en mark my words de volgende beroving deze week of volgend week is aanstaande en de daders zijn weer …….., een keer raden !!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.