vrijdag, juni 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameLozing ten zuiden van Kampong Ketjilweg opgeschoond

Lozing ten zuiden van Kampong Ketjilweg opgeschoond

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen zaterdag heeft het Surinaamse aannemingsbedrijf Surzwam N.V. een aanvang gemaakt met het opschonen van de lozing ten zuiden van de Kampong Ketjilweg die loopt vanaf Betakreek tot achter percelen van familie Kromobongso in het ressort Kampong Baroe.

Zondag is het werk voorgezet. Deze lozing heeft een lengte van 2200 m en een breedte van 4 m en zorgt voor de ontwatering van de percelen ten zuiden van de Kampong Ketjilweg. In deze omgeving wordt naast landbouw ook aan veeteelt gedaan (pluimvee en koeienteelt).

Het opschonen wordt gedaan op verzoek van de districtscommissaris Mevr Sherin Bansi-Durga aan het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij in Suriname. Bestuursdienst Kampong Baroe is belast met de controle werkzaamheden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Weer zo een goedkope ad hok oplossing. Ga duurzaam te werk en bespaar ook in deze tijd veel geld. Goedkoop is duurkoop, want over een week ligt al het zand weer in de trens. Wie houd wie voor de gek. Alles op beeld zodat ze na 5 jaar kunnen zeggen kijk wat wij hebben gedaan !!!!!!! Graaf die trens en plaats direct een deugdzame beschoeiing en zo ga je verder dan zul je merken hoe mooi SURINAME is.


    Maak melding
  2. Franco , het komt goed hoor , als er weer geld is zal dit probleem ook als eerste goed aan gepakt worden , en dan wordt niemand voor de gek gehouden , , die paarse regering pleegde toch helemaal geen onderhoud voor het waterafvoer


    Maak melding
  3. Franco ben je aan het azijn pissen!? Ik vind het juist goed, er is weer begin aan, want het perceel van m’n grootouders, was iedere keer onder water, de gewassen etc. Heel mooie plek, waar de watertoren staan op kampong baroe/ketjil , heel fijn plek om te wonen. Mijn neef doet daar goed werk daar♥️♥️♥️


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES