maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid'Slechts' 2 nieuwe COVID-19 gevallen na 121 keer testen

‘Slechts’ 2 nieuwe COVID-19 gevallen na 121 keer testen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur ‘slechts’ 2 nieuwe COVID-19 gevallen aan het licht gekomen na 121 keer testen. Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het totaal aantal actieve cases bedraagt momenteel 15. Dat zijn 7 besmette mensen in isolatie, 6 personen in het ziekenhuis en 2 in ICU.

De cijfers zijn de afgelopen periode relatief laag gebleven. Een zogeheten ‘Divali-effect’, naar aanleiding van het vieren van dit feest op 14 november jl., lijkt uit te zijn gebleven.

Er wordt uitgekeken of er sprake zal zijn van een ‘Srefidensi-effect’ vanwege diverse activiteiten rond Srefidensi op 25 november, nu iets meer dan 8 dagen geleden.

De periode tussen het moment dat je besmet raakt en dat je klachten krijgt heet incubatietijd. De incubatietijd van het coronavirus ligt tussen de 2 en 14 dagen. Als je besmet raakt met het coronavirus duurt het meestal 5 tot 6 dagen voordat je klachten krijgt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Als Je Corona Buiten The Deur Wil Houden Is Gloor De Beste Remedie

    Doe Een Eet Lepel Gloor Met Een Beetje Gember stroop . Of Rode Fernández Drink Die Op.. Weg Corona

    Zoniet Ga Maar Wezen Zwemmen Bij Parima Zwembad.. In Het Bad Water Zit Voldoende Gloor.. Spring Het Water In, Neem Een Flink Hap.. Door Slikken .. Weg Corona

    Corona No Lobie Gloor.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES