dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBijna 15.000 mensen registreren zich voor SRD 300 tegemoetkoming

Bijna 15.000 mensen registreren zich voor SRD 300 tegemoetkoming

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname hebben bijna 15.000 personen zich geregistreerd voor de financiële tegemoetkoming van SRD 300, die de Surinaamse regering heeft toegezegd aan de samenleving. Dat heeft minister Armand Achaibersing van Financiën & Planning donderdag laten weten.

Volgens de minister hebben sommige mensen die reeds SRD 300 hebben ontvangen, zich toch ook geregistreerd. Daarom zal het bestand van registraties eerst worden opgeschoond voordat er over gegaan wordt tot betaling. Deze betaling zal deels giraal geschieden via de bank.

Mensen die geen bankrekening hebben zullen het bedrag cash in ontvangst kunnen nemen via de districtscommissariaten, aldus Achaibersing tegen ABC Suriname:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. wat van mensen zijn dat , en gelukkig zien ze dat vele mensen die zich geregistreerd hebben , al die bonus ontvangen hebben , , die paarse ratten kunnen het niet laten , en proberen dubbelop te krijgen , , strontzakken , , direct de gestorte bonus terug vorderen , en opsluiten wegens fraude , opdonderen met die gasten


  Maak melding
 2. Dit doet me denken aan het spotje, ten tijde van Bosje, waarin men je waarschuwde je valuta niet te wisselen bij illegals geldhandelaren op straat; een plus size dame riep, toen ze door zo’n illegale wisselaar werd aangesproken met de woorden wisselen Mami, wisselen?,’ LAS TEN, SOSO LAS TEN’.. Uren in de rij gaan staan om je te registreren om SRD 300 (€ 16) te ontvangen is ook ‘las ten, soso las ten’. Je kan je tijd beter gebruiken om wat tajerblad, kouseband en antruwa te planten in je think, dat levert voor minder tijd, veel meer op.


  Maak melding
 3. Geweldig alhoewel het bedrag karig is. Maar deze regering geeft een duidelijk signaal af. Deze regering denkt aan het algemeen belang en geloof mij de grootste parasieten van de fascisten van de ndp zullen vooraan in de rij staan om handjes op te houden.


  Maak melding
 4. Als de regering die 5 auto’s van opa D en zijn familie en die 2 auto’s van aloemang confisqeert (totale waarde 7x minimaal 50000 USD per stuk) en tegen de huidige koers verkoopt, heb je dat geld ruimschoots binnen. En dat is nog maar peanuts ,wat er nog aan dienstauto’s onrechtnatig verkregen is door opa D en zijn paarse criminele bende. Om niet te spreken van overheidsgronden. Enne..pe a moni de en pe boefdraad de?


  Maak melding
 5. Er zijn inderdaad mensen die hier misbruik van maken. Tenminste dat vind ik. Mijn bewering is te staven. Deze persoon verstuurde een ingezonden stuk enkele dgn geleden naar een online krant.
  Na de eerste 2 regels was ik bevooroordeeld: “ ze had voor 3/4 getankt, foetsie 300 srd.”

  Dus mevr heeft een wagie en mevrouwtje
  heeft een ‘cellulair’, en toch nog klagen.
  Meisje ook jij moet tomaten en pepers gaan planten, sjonge, jonge, jonge.


  Maak melding
 6. Nee hor paarse vlieg ; opa D heeft de mensen in diepe ellende gestort met zijn paarse shitbelijd en die speelt de zwarte pietkaart door naar deze regering; dus mag de president Sinterklaas spelen. En ook voor opa D tikt de klok verder en zijn achterwerk kan zijn paarse schijt niet meer ophouden van de spanning. Vanaf ocer en leonsberg rijden er brombere wagens constant af en aan om die paarse schijt uit die beerput te halen.
  btw: je houdt ervan, wanneer er word gereageerd op je koeterwaals, he?


  Maak melding
 7. @ Robg…..hoezo Santoki stort de mensen in diepe ellende??? Je bedoeld zeker…Santoki treft de mensen in diepe ellende aan veroorzaakt door de abanie’s van de vorige regering en probeert het leed van de uitgeperste bevolking wat te verzachten!!!!


  Maak melding
 8. @Datra visie, wij zijn op weg naar de 200 dagen van Santokhi zijn beloofde land van manna, honing,daroe, kasirie en duizend-en-één jonge vruchtbare maagden. ” Wo sit ing ” krijgt op een dag de pittige rekening gepresenteerd. Dat bezorgd hem slapeloze nachten.


  Maak melding
 9. robg , , paarse kontenlikker , , jij bent zo dom , , ja dom , de aller domste , maar dat is iedere paarse kontenlikker en poepsnuiver hé robg , , maar jij kunt weer lekker stoned worden als een garnaal , want bouta heeft een voorraadje schijt voor jullie aangelegd , zodat jullie de wapens kunnen oppakken en de nieuwe regering kunnen vermoorden , in de rug schieten robg want je baasje zal het je wel geleerd hebben toch , , maar robg jij bent een angsthaas en je schijt je zelf vol , maar dat vreet je niet , , als je gepakt wordt krijg je een nekschot van Dazlinger


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES