zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoorwerp waarmee gestoken is bij roofmoord Wilhelminastraat nog niet achterhaald

Voorwerp waarmee gestoken is bij roofmoord Wilhelminastraat nog niet achterhaald

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft donderdagavond deze foto’s vrijgeven van twee verdachten in de roofmoord zaak aan de Wilhelminastraat. De afdeling Kapitale Delicten heeft in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) eerst 2 verdachten opgespoord en aangehouden. Een van hen is de 19-jarige S.T.

De aanhouding van deze verdachten resulteerde in de aanhouding van de twee hoofdverdachten. Het gaat hierbij om de 23-jarige G.T. en Z.E. (22). Beide hoofdverdachten hebben inmiddels een volmondige bekentenis afgelegd.

Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer Randjiet Kisoensingh in de late avond van woensdag 25 november is neergestoken, is nog niet achterhaald.

Alle vier verdachten zijn bij een hulpofficier van Justitie voorgeleid. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn 3 verdachten in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Deze moordenaars moeten voor lange tijd uit de samenleving verwijderd worden met een forse tbs erachteraan.
  Deze koelbloedige duivels zullen nooit een mensenleven respecteren en zouden zo weer kunnen moorden.
  Gewoon levenslang opsluiten en laat ze zwoegen voor hun vreterij.


  Maak melding
 2. Ai boooooiiiiii vervelend om te zeggen hoor , maar kijk naar het soort volk die altijd met de stok naar zich toe wijzen dat ze altijd worden gediscrimineerd. Kaolo s ,echte dibris!


  Maak melding
 3. In USA opereren veel gevangenissen als fabrieken waar de gedetineerden elke dag goedkope arbeid (moeten) verrichten voor bedrijven.
  Suriname zit in een crisis, waar wacht men nog op. Laat ze elke dag 13 of 16 uren werken ofzo. Wetten kunnen veranderd worden toch. Dan hebben ze nauwelijks tijd meer om te denken aan kwaai kwaai.


  Maak melding
 4. @ Kolibrie waarom zou men de feiten niet onder ogen moeten zien? Overal zijn het steeds hetzelfde soort gezwel dat voor ellende zorgt en nooit vreedzaam samen leven kan. Dat is nu eenmaal een feit en blijkbaar gebeurt dit zonder dat dit soort zich ervoor schaamt.


  Maak melding
 5. Ik vind het ook zeer triest. Als je hard werkt mag je van mij part in een kasteel wonen of in de duurste auto rijden, niemand heeft het recht om met z’n fieters aan je eigendom te komen. Laats staan iemand vermoorden voor diens eigendom. Echt heel zuur. Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding
 6. Tijden vol angst en onzekerheid.
  Na de moord op een dierbare is iedereen vastbesloten de waarheid te achterhalen.

  Naarmate er meer bewijs boven tafel komt, is het mogelijke besef dat de dader vlakbij is.


  Maak melding
 7. Deze moordenaars verdienen 1 straf en dat is de doodstraf.
  Geen discussie mogelijk.
  Altijd de Hindoestanen en Chinezen zijn de slachtoffer.
  Heeft ook met de opvoeding te maken.
  Als je je eigen kinderen niet kunt opvoeden waarom nemen jullie dan kinderen.
  Nooit gehoord van een condoom, de pil.
  Laat je eigen castreren, abortus.
  MPP kaulo


  Maak melding
 8. WAT zijn ze lelijk zeg!! Ze hadden nooit geboren moeten worden. Na het zien van deze foto van deze 2 kan maar 1 conclusie trekken en dat levenlang de gevangenis in. Iemand doodsteken, omdat deze moordenaars in een mooie auto willen rijden. Ze zijn te lelijk en dom om in een mooie auto te rijden. Opsluiten en de sleutels in het troebel water van de Surinaamse rivier gooien.

  Kolibrie en Paul@ Wij weten allemaal dat het boslandcreolen zijn, maar om altijd te zeuren over bevolkingsgroep schieten wij geen reet op. Straks pleegt een andere bevolkingsgroep iets dat lopen de boslandcreolen te zeuren van zie je wel het is altijd weer dezelfde soort. Zo kunnen wij constant naar elkaar wijzen Ze moeten deze gasten gewoon hard aanpakken. In alle bevolkingsgroepen heb je moordenaars, fraudeurs enz.. Niet alle boslandcreolen zijn dieven of moordenaars. Het grootste deel zijn gewoon normalen mensen. Trouwens tegenwoordig weet niet eens meer wie boslandcreolen zijn. Het wordt zo moe van het eeuwig gezeikt over bevolkingsgroepen.


  Maak melding
 9. Deze moordenaars werden voorheen vanuit de kampen van VHP, NPS en Abop aangestuurd om het de regering Bouterse zeer moeilijk te maken. Nu krijgen deze besmettelijke politieke ratten uit het kamp van VHP,NPS,Abop de rekening gepresenteerd. De vervelende gevolgen van hun contra activiteiten krijgen zij nu dubbel en dwars op presenteerblaadje. Zeer jammer dat een onschuldige man met gezin en familie het slachtoffer is geworden van deze misdaad. WEG MET SATOKHI EN ZIJN REGERING.


  Maak melding
 10. Dit zijn gewetenloze wezens.
  Opgevoed zonder moraal. Nooit geleerd dat je van andermans spullen/leven moet afblijven.
  Mensen eet geen ongenade brood.
  Als uw kind niet wil deugen, moet u een rein geweten hebben. Dat u uw taak als ouder naar eer en geweten heb gedaan.
  Zag een documentaire van jongeren “on death row.”
  Men vroeg hoe het zover was gekomen. Een jonge vent zei dat hij door slangen was opgevoed.
  En daar ging hij, 22 jaar en kreeg een dodelijke spuit.

  Ook in India en China heb je gevangenissen. Scheer niet iedereen over één kam.
  Ik ben niet verantwoordelijk voor de daden van anderen.
  Ik verafschuw het.
  Ik leef met de nabestaanden.
  Geen woord kan uw pijn verzachten.


  Maak melding
 11. Je moet ziek in je kop zijn en een zieke geest hebben om te denken dat deze criminelen vroeger werden aangestuurd uit de kamp van de vroegere oppositie. Deze criminelen zijn de wrange vruchten die we plukken van van het criminele en corruptie milieu en omgeving die de NDP heeft gecreëerd. Honds dom, honds achterlijk, honds lelijk een rationele mens niet waardig. Domheid kent geen grenzen en tegen domheid kan niemand strijden.


  Maak melding
 12. Jij vervloekte klootzak. Kanker ga je krijgen in je hoofd, om dit te zeggen. Deze moordenaars zouden ze gelijk moeten weghalen uit het mensenleven. En in het leven tussen mensen. Deze figuren zijn geen mensen. In Arabische landen weten ze wanten met deze figuren. Met deze onmensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES