zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Politieauto met loeiende sirene knalt tegen personenwagen bij inhalen

VIDEO: Politieauto met loeiende sirene knalt tegen personenwagen bij inhalen

-

Does Travel - naar Suriname

Deze pro wagen van het Korps Politie Suriname knalde woensdagavond rond 20.15u op een personenwagen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de politieauto met loeiende sirene en zwaailichten aan reed over de Zinniastraat en aan het inhalen was, toen het ongeval gebeurde. (update: Waterkant live video onderaan)

Een vrouw in een personenwagen sloeg op het moment van inhalen af, waardoor de politie pick-up haar voertuig hard raakte.

De redactie verneemt verder dat er iemand beknelt is geraakt en dat de Surinaamse brandweer assistentie is komen verlenen (foto) onder.

Inmiddels is ook een ambulance ingeschakeld. De vrouw uit de personenwagen is gewond afgevoerd door de ambulance.

Beeld: (c) Bombelman for Waterkant.Net

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. moeilijk geval , je kunt natuurlijk niet de politie direct in de grond boren , met allerlei beweringen , als deze zaak goed onderzocht wordt , zal ten tijde wat zich precies heeft voorgedaan aan het licht komen


  Maak melding
 2. Roekeloos rijgedrag, komt ook voor bij de politie. Met je sirene en zwaailicht aan, geeft je ook als politieagent niet het recht om over de stoep te scheuren. De foto zegt genoeg!
  Ja,…. de bos-politie ziet alles.


  Maak melding
 3. Wanneer de Surinaamse politie met loeiende sirene en zwaailicht rijdt, denken ze dat ze zich niet meer aan verkeersregels hoeven te houden, ze houden er geen rekening mee dat iemand anders, die aan het verkeer deelneemt hen misschien nog niet gehoord of gezien heeft. Met hun zwaailicht en sirene aan veranderen ze meteen in door de duivel bezeten Niki Laudas.


  Maak melding
 4. Ik bid God dat ik het nog kan navertellen. Ik reed op een hoofdweg en in de verte zag ik politieauto met sirene mijn richting in rijden. Direct heb ik mijn auto zo snel ik kon aan de kant van de weg gezet en het scheelde een paar cm of hij had me volop geraakt want met de snelheid waarmee hij op me af kwam was ik morsdood! Ik gilde want ik geloofde echt dat hij me zou raken!!! Zal het nooit van mn leven vergeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES