zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie62-jarige Chinese houthakker dood nadat boom op zijn hoofd valt

62-jarige Chinese houthakker dood nadat boom op zijn hoofd valt

-

Does Travel - naar Suriname

Een 62-jarige Chinese houthakker in Suriname, is dinsdagmiddag 1 december om het leven gekomen tijdens het werk, nadat een boom op zijn hoofd terecht kwam. Dit gebeurde op een houtconcessie te Pikin Saramacca, ter hoogte van Villa Brasil in het district Brokopondo meldt het Korps Politie Suriname.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer Yang Jia Quan samen met twee van zijn medewerkers bezig was boomstammen te slepen. Op een gegeven moment kwam de machine tegen een oude boom aan, waarna deze omviel en terecht kwam op het hoofd van Yang Jia Quan.

Hij werd door zijn medewerkers per eigen gelegenheid afgevoerd naar de dichtstbijzijnde arts voor het verkrijgen van medische hulp. Voor aankomst bij de arts, overleed het slachtoffer aan de opgelopen letsels meldt de politie woensdag.

Het levenloos lichaam van de overleden houthakker is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie van Brownsweg ter obductie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. wat doet die chinees toch daar , , o ja , van bouta mochten ze toch bomen kappen , , en die gaan richting china , ( bij de houtmarkten hier krijgen ze steeds minder hout aangevoerd en moet je eens kijken wat het nu kost , dankzij de deal die bouta met de chinezen heeft gesloten ) , , het Surinaams hout wil niet naar china (houten slaven handel) , , en dus werd een boom boos en verpletterde die chinees , er zullen er meer volgen


  Maak melding
 2. Suri bomem moeten door Surinaamse hakkers gehakt worden. Stop ook export van rond hout onmiddellijk. Pure onzin. Waar zijn de vakbonden om een stop aan dit onzin te zetten.


  Maak melding
 3. Chinezen , verlaat ons geliefde land,ga hout in eigen land zoeken,jullie vernietigen ons bos.
  Als jullie dit niet doen dan gaat de natuur ons helpen om jullie te verjagen.


  Maak melding
 4. Jan, Surinaamse bonen zijn geen Populieren en Treurwilgen, maar Kankantries en Basra Locus, een veiligheidshelm zal je niet beschermen alleen een veiligheidsbunker zal dat doen.


  Maak melding
 5. Jullie zouden ook geen spullen meer moeten kopen van Chinese makelij.
  Dan kunnen jullie de spullen laten maken van de boomstammen. Bijvoorbeeld een mobieltje vervangen door een trom om boodschappen door te sturen of met knuppels slaan op een holle boom op op een zogenaamde telefoonboom nieuws uitzenden
  Ai ik zie het al voor me.
  RobG zou zeggen “eigen productie voor komt moorden” want de economie zal grote hoogte bereiken


  Maak melding
 6. 1 spleetoog minder. Overal in de wereld wordt de natuur vernietigd door de k chinky’s. Wij in Suriname kunnen geen halt toeroepen, wíj zijn de Chinezen miljarden schuldig. Dankzij de paarse ratten.


  Maak melding
 7. Climate change kan deze gasten niks schelen ze kappen het hele regenwoud leeg, geldzucht.
  Natuurlijk is het tragisch maar moeder natuur heeft gesproken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES