zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandSurinaamse Joan Nunnely grootste stijger kandidatenlijst D66

Surinaamse Joan Nunnely grootste stijger kandidatenlijst D66

-

Does Travel & Cadushi Tours

De in Paramaribo geboren Joan Nunnely is door de leden van D66 flink hoger gezet op de kandidatenlijst van D66. Waren Paul van Meenen en Mpanzu Bamenga in 2017 de sterkste stijgers met 2 plaatsen winst, stijgt Joan nu maar liefst 5 plaatsen op de definitieve lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021. 

“Ik voel me enorm gedragen en gewaardeerd door de leden. Mijn stijging op de lijst is winst voor alle vernieuwers en laat zien dat leden veelal progressiever en minder angstig zijn dan de mensen die de status quo willen behouden. Onze leden hebben gekozen voor lef, voor iemand die weet wat het is om haar plekje te moeten bevechten. Voor iemand die niet opzij gaat als anderen wijken. Ook zie ik deze stijging als waardering voor wat ik de afgelopen jaren als bestuurslid heb gedaan. 

Niet gehoord
Natuurlijk heeft de eerdere positie even slikken maar ik ben er de persoon niet naar om achterom te kijken. Ik heb me de afgelopen weken gefocust op de stip op de horizon. Op een zonnige toekomst. Een toekomst waar mensen die zich niet altijd gehoord voelen, een stem hebben. Waar dappere mensen opkomen voor hen die de wegen niet altijd kennen. Waar mensen niet worden uitgesloten maar worden uitgenodigd. Gestimuleerd om mee te doen. Waar je wordt gewaardeerd wat je kunt en minder nadruk ligt op wat je niet kunt. 

Inclusieve arbeidsmarkt
De arbeidsmarkt is mijn specialisatie. Ik wil zorgen voor een inclusieve arbeidsmarkt waar ruimte is voor jongeren en mensen met een beperking. Waar geen ruimte is voor pesterijen of discriminatie van LHBTi’ers. Waar afkomst, opleiding en rijkdom geen beperking is maar een vertrekpunt voor een mooie carrière. Daar wil ik me voor inzetten. Daarvoor vraag ik jullie steun.”

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

10 REACTIES
 1. Gaat de BIJ – 1 beweging hiertegen protest aantekenen ? Laat die beweging nu blijk geven van een zonnige toekomst in Nederland of maakt deze beweging alleen maar herrie. Silvana is een overschreeuwer en stelt niks voor. Waarom zit deze intelligente vrouw niet bij de Beweging van Sylvana?


  Maak melding
 2. @Chris.
  Ze maakt deel uit van de Nederlandse regering niet van de Surinaamse.Elk lid van de regering in Nederland dient de belangen van Nederland.Etniciteit mag en kan geen rol spelen.Suriname heeft zijn eigen regering met haar gekozen leden


  Maak melding
 3. limbo ga studeren in plaats van hier de hele dag je ka te komen vertellen
  Je gedraagt je al als een vrouw dus dat heb je al mee
  nu nog hersenen

  BTW heeft de vuile vieze dief Boefdraad zich al aangegeven. Schooizoon van de demente fossiel de drugsveroordeelde bouterse


  Maak melding
 4. limbo
  hou dan je smoel en ga iets anders doen, hoe wil je serieus worden genomen als je een zwakzinnige bent. Je voelt je niet lekker in het lichaam waar je in zit noh? je bent verwijfd


  Maak melding
 5. limbo- limbo- limbo ,, ja je wordt weer voor lul gezet , en terecht zeker nu door Mica , , en jij weet limbo met jou paarse schijn , dat alles wat je schrijft , tegen je gebruikt word , want alles is onzin , en er is geen touw aan vast te knopen , je gaat van de hak op de tak , en we denken dat zelfs die hoofdletters moe van je worden , , maar door je taal tegen Mica van ik wil je gericht aanpakken , zegt alweer genoeg dat je je baasje bouta na aapt , en probeert Mica te intimideren , maar jij zal een koekje van eigendeeg krijgen limbo , en dan zal die mevr. Nunnely daar in Nederland je niet kunnen helpen


  Maak melding
 6. 1 Ding Ga Ik Nooit Zijn En Dat Is Een Bouterse Sympathisant
  TOEN Niet Nu Niet Nooit Niet.

  IK Wordt Niet Voor Geschut Gezet Door Mica.. Die Doet Maar.

  Waarom Ik Zo Kalm Probeer Te Blijven Is Omdat Ik Haar Frustratie Probeer Te Begrijpen.. Wat Is Mica Irritatie… Wat Is Mica Frustratie.

  Als Mica Op Mij Wil Schelden , Heb Ik Geen Moeite Me.. Ik Kan Het Aan.

  Ik Ben Geen Bouterse Minded ik Ben Antie Bouta


  Maak melding
 7. limbo , jij kunt het niet aan , zie , ik ben antie bouta , , het moet zijn ik ben anti bouta , ja limbo van een lettertje te veel wordt jij al gefrustreerd , maar Mica zet je niet voor schut en scheld niet , maar jij denkt dat , , omdat je verhaal anders overkomt bij mensen , en dit in hun reactie aangeven , , dus je moet nadenken wat je schrijft , zodat anderen niet op jou hoeven te schelden.
  jij geeft aan echt anti bouta te zijn , okee , , maar jij bent toch geen judas , ( als je het verhaal van judas niet kent , ( vraag robg die zal het kunnen vinden in een van zijn boeken ) die judas was een figuur die zijn meester verraadde , en hij was gewaarschuwd , als de haan voor de derde keer kraait dan hebt jij je meester verraden , , maar limbo je zal toch die judas niet willen zijn toch


  Maak melding
 8. Joan Nunnely, laten we Bij1 komen voor onze rechten. Want kijk maar naar de arbeidsmark waar je met een kleur niet aan de tot komt trost dat je de studie in je richting goed heb doorlopen.


  Maak melding
 9. Ivanoff 23:31 heeft zelfspot, vind ik leuk. Alleen moet je mensen niet aansporen hun gezicht in te smeren met pimba. Dat is misschien wel cultuur, maar O zo racistisch.
  Fijne dag iedereen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES