zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStel nu je eigen pakket met Surinaamse producten samen bij Fernandes Express

Stel nu je eigen pakket met Surinaamse producten samen bij Fernandes Express

-

Does Travel - naar Suriname

Begin deze maand maakte Fernandes Express het mogelijk om producten uit Suriname online te bestellen en als pakket in Nederland te ontvangen. Vanwege het succes van deze eerste online supermarkt van Suriname, kunnen Nederlandse klanten vanaf nu ook hun eigen pakket samen stellen, door de producten hier per stuk te kopen.

Daarnaast heeft Fernandes Express haar assortiment flink uitgebreid met bekende, authentieke producten gemaakt door Surinaamse fabrikanten, waaronder: Fernandes Kerstbrood, Renar Pindasambel, Rashida’s Chutney, Tafra Tafelzuren, Ginie’s koekjes en Debipersad Masala. Kijk op deze pagina voor alle producten.

Klanten die de producten in Nederland geleverd willen krijgen kunnen minimaal 2kg en maximaal 10kg aan producten per keer bestellen. Dit vanwege de restricties in het luchtvrachtverkeer. Er kan gekozen worden voor bezorging thuis of voor het zelf ophalen bij een van de afhaalpunten (zie onderaan) van Cavalier Shipping, wat natuurlijk flink in de vrachtkosten scheelt.

Fernandes Express hoopt de Surinaamse fabrikanten hiermee een boost te geven, omdat Suriname de buitenlandse deviezen heel hard nodig heeft. Bestel nu deze producten van Surinamers voor Surinamers en krijg in 10 dagen het pakket tot aan huis geleverd.(*)

Alle bestellingen geschieden via ‘hoppa’ de handelssite van de Hakrinbank, die ook garant staat voor veilig betalen. Via die site is het al geruime tijd mogelijk vanuit Nederland online uw boodschappen te doen voor familie en vrienden in Suriname! Hier maken honderden Nederlanders reeds gebruik van, om hun familie in Suriname in deze moeilijke tijd te ondersteunen.

Genieten van Surinaamse producten tot aan huis wordt nu wel heel makkelijk met de online pakkettendienst van Fernandes Express. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected] of bellen/appen naar (00)5978644534/(00)5978427941.

(*) Disclaimer. Vanwege de huidige gezondheidsmaatregelen kan het soms wat langer duren. Het gaat om levering in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Ik stuur al jaren geen pakketten meer naar Suriname, laat staan geld overmaken (naar familie). Wie wil eten moet maar werken. En laat 1 ding duidelijk zijn er is genoeg werk in Suriname. Het gedonder moet maar een keer afgelopen zijn in Suriname. Land bulkt van grondstoffen maar keer op keer komen de verkeerde mensen aan de macht. Leuke actie van Fernandes maar ik ga mensen niet pamperen.


  Maak melding
 2. Deze meeste luie volk moet overstappen van pakketten volk naar werkende volk. In de 10 jaar ndp crimineel regering zijn ze flink verwend met pakketten.Bedelen moet een keer ophouden.
  ga hard werken om Suriname welvarend te maken.


  Maak melding
 3. @ Koos je slaat de spijker op zijn kop. Begi mentaliteit nummer één. Het is nooit genoeg.Geef één keer niets dan ben je de gierigste hond die er bestaat.


  Maak melding
 4. Denki , jij kunt denken , , onze kennissen daar zijn geen welgestelden , het zijn hard werkende mensen , en moeten ook de eindjes aan elkaar knopen , , en kopen zeker niet zo’n pakket van Fernandes , vele Surinaamse producten kunnen ze al kopen bij Surinaamse toko’s , en de prijssen zijn veel goedkoper .
  Fernandes spreekt van succes van vorige pakketten , wat denk je Denki


  Maak melding
 5. Wie wil die rotzooi van Fernandes in Nederland. Laat ze concurrentie krijgen hier (vrije markt) dan zijn Fernandes, Telesur, melkcentrale, zo weg.


  Maak melding
 6. Oudere en hardwerkende mensen hebben niet zoveel versnaperingen nodig
  maar voedzame producten zonder kleurstoffen. Als een Nederlandse winkel-
  keten dit ruikt is het werkelijk afgelopen met die uitbuiters in Suriname.


  Maak melding
 7. Wat een belachelijke actie. Waarom niet in Holland bestellen en betalen ,en het dan in Suri laten bezorgen. Dan hoeven de mensen in NL ook niet belachelijk veel dozen te sturen waar alleen de shippings rijker van worden. De mensen in Su moeten ook belachelijk veel voor de dozen betalen, en dat is vaak ook bijna niet op te brengen.


  Maak melding
 8. Fernandes zoekt gewoon extra valuta. Dat is het. Sowieso is het goedkoper als een familielid de spullen zelf koopt en voor je post naar NL. Dat weet bijna iedereen.
  Heel veel van die producten worden ook al in Nederlandse toko’s aangeboden tegen lagere prijzen. Dus je bent een dief van je eigen monisaka als je besteld bij Fernandes…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES