woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameBraziliaanse president Bolsonaro brengt volgend jaar bezoek aan Suriname

Braziliaanse president Bolsonaro brengt volgend jaar bezoek aan Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro brengt volgend jaar een bezoek aan Suriname. Het Braziliaanse staatshoofd komt dan om de hernieuwde relatie tussen de twee landen te consolideren.

Volgens de Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken Ernesto Araújo is de Braziliaanse regering er gereed voor om samen te werken met de regering van Suriname. Deze boodschap heeft Araújo namens president Bolsonaro overgebracht aan president Chandrikapersad Santokhi.

Araújo vertegenwoordigde Bolsonaro bij de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid van Suriname. Hij gaf aan dat de regering van zijn land er reeds twee jaar aanzit. Dit voelt echter nog steeds als nieuw aan, aangezien het kabinet nog vol energie is om het land te transformeren.

Hij ziet dit ook terug bij de pas aangetreden Surinaamse regering en meent dat het dan ook het moment is om samen te werken. In dit kader heeft Araújo alvast met zijn ambtgenoot, minister Albert Ramdin, van gedachten gewisseld om voorbereidingen te treffen voor het bezoek van Bolsonaro.

Araújo zegt dat de vriendschap verder gaat dan nabuurschap alleen: “we willen een hechtere relatie met meer diepgang.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Daar zitten we nu net niet op te wachten, we hebben al genoeg gekken en ellende van onszelf in Suriname. Maar als hij belooft niet veel.te zeggen en dat hij na een dag of twee weer vertrekt, mag hij komen


    Maak melding
  2. pas op met die man , die neemt covid niet serieus , kijk wat er in Brazilie nu gaande is met covid , en hij noemt het toch een gewoon griepje , , de regering kan hem laten komen , , maar iedereen geen 1,5 meter afstand maar zeker 5 meter


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES