zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist rijdt fietser aan en belandt in trens

Automobilist rijdt fietser aan en belandt in trens

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval zaterdagavond in Suriname, eindigde de bestuurder van deze auto in een trens langs de Magentaweg. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de automobilist rond 20.50u bij het beschrijven van een bocht eerst een fietser aanreed.

De automobilist kwam uit de richting van de Magentakanaalweg en ging richting de Indira Gandhiweg, toen hij de fietser raakte. Hij verloor daarna de controle over het stuur en reed van de weg af. De auto eindigde daarbij in de trens zoals op de foto te zien is.

De fietser raakte lichtgewond en hoefde niet medisch behandeld te worden. De bestuurder kwam met de schrik vrij, maar zijn voertuig raakte flink beschadigd zoals hieronder goed te zien is.

De auto moest door een sleepbedrijf uit de trens gehaald worden waarna deze werd afgevoerd:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Als Jij De Minister Van Verkeer En Politie Nu Op Beld En Vraag Wat Die Op Dit Moment Aan Het Doen Is .. Kwak.. Bodosierie En Pimba Eten.

  Zo Ziet Een Doorsnee Dag Van Deze Minister Uit. (amosksie )

  De Rest Interseerd Hem Niet. Dagelijk Gebeuren Er De Raarste Dingen In Het Verkeer, Deze Minister Ligt Er Helemaal Niet Wakker Van.


  Maak melding
 2. Ivanoff Limburg, ben je helemaal gek of wat; in welk land is de minister van verkeer verantwoordelijk voor het rijgedrag van elke individuele verkeersdeelnemer? Jij wil gewoon elk bericht op Waterkant aangrijpen om je racistische gevoelens te uiten.


  Maak melding
 3. @IvanhofL:Steeds maar weer elk ongeluk aangrijpen om de minister te bashen is gewoon jezelf voor gek neerzetten. De minister is geen verkeersagent die elk ongeluk regisseert. Onder zijn bewind gebeuren er ook heel veel goeie dingen zoals het oplossen van criminele daden en het opsporen van abanies.
  Iedere mafkees met 4 wielen onder zn donder weet dat bij het beschrijven van een bocht je gas terug neemt en de verkeerssituatie ter plekke met verstand beoordeeld. Sinds jaar en dag lees je over leeghoofdig rijgedrag op de Magentaweg en de Magentakanaalweg. Er wordt veel gedaan door het ministerie om de verkeersveiligheid te bevorderen .
  En mij kan het niets schelen wat een minister wel of niet eet maar jij toont overmatige belangstelling voor het dieet van mn deze minister.
  Honden zijn gek op kattenstront wist je dat?


  Maak melding
 4. Ben het enigszins eens met Henkes en Sammy. Maar de vorige regering werd ook verantwoordelijk gehouden voor (bijna) alles wat de burger fout deed.
  Dat vond ik toen ook al opmerkelijk.
  Ik heb geen politieke voorkeur, het zijn toch allemaal boeven. Ik zeg het maar.


  Maak melding
 5. De minister is verantwoordelijk voor onze verkeersveiligheid het is zijn beleid die ons moet beschermermen middels de wetten tegen al deze beesten in het verkeer die denken dat ze laag vliegers zijn. De minister zit niet op die post foe tja ning tak a minister?
  De minister hoord en heeft het eerder gezien met zijn blote ogen of via de media. Iedereen die ambities voor een job, heeft een bepaalde visie,als ik zo een baan heb ga ik dat doen. Geen enkele regering heeft zicht daarover ooit bekommert. A San na tja ning tak joe bing de minister en jam joe bigi money. En a no politiek mi e voer dja,we tak fa San de. En respecteer sa mi e sie wat mi ab recht foe tak sa mi e shie.
  Dus ik sluit me aan bij de eerste reactie


  Maak melding
 6. Dit heeft weinig met politiek te maken. De bestuur moest gewoon niet als een mars rijden. Notabene een fietser aangereden ook nog erbij.
  Is eigenlijk goed dat die auto in de sloot is beland, want nu ziet ie in de extra kosten.


  Maak melding
 7. Hoofd Schudden Lees Ik De Reakties Van De Gene Die Vinden Dat De Minister Nix Aan De Rij Gedracht Van De Bestuurders Kan Doen.

  De Auto Bestuurders Geven Aan HoevZe Behandeld Willen Worden
  Een Ministet Moet Met Strengere Wetten En Regels Komen. Er Moeten Meer Drempels Meer Verkeers Lichten Geplaats Worden.

  Verkeers Boeten Moeten Verhoogt Worden De Maximale Snelheid Binnen De Beboudekom Moet Naar 30 Gebracht Worden. Buiten De Bebouwde kom Naar 70.

  DRONKEN ACHTER Het Stuur Gevangenisstraf Van 6 Maanden En Auto Kwijt.. Dronken Achter Het Stuur En Een Ongeluk Veroorzaken Met Doodelinke Afloop 10 Jaar Gevangenisstraf

  Geen Rijbewijs Hebben En Deel Nemen Aan Het Verkeer 3500 SRD BOETE EERSTE KEER.

  ZO Moet De Minister Handelen Als Men Wil Dat De Verkeers Ongelukken Zich Moeten Gaan Halveren

  Daad Kracht Tonen


  Maak melding
 8. SURINAME Moet Je Vergelijken Met Delft Zelfde Antal Inwoners
  Als Je Door Delft Aan Het Rijden Ben . Verveel Je Van De Stoplichten En Drempels Overal Heb Je Ook Snelheids Camera’s Hangen

  Binnen De Beboudenkom Is Het Momenteel 50 rijden Heel Nederland Ze Willen Het Naar 30 KM PER Uur Brengen

  Als Men 3 km te Hard Rijd Krijg Je Al Een Boete Van 63 euro
  Rijden Door Roodlicht 249 Euro.


  Maak melding
 9. @@@ Leek .. Mix Chic En Sammy De Queen

  Niet Meer Van Zulke Domme Opmerkingen Doen.

  Als jullie Doorgeven Dat De Minister Er Nix Aan Kan Doen Vind Ik Het Heel Jammer Dat Julie Zo Denken


  Maak melding
 10. Ivanoff Limburg, ik zeg niet dat de minister er niets aan kan doen, ik zeg alleen dat geen enkele minister verantwoordelijk gesteld kan worden voor het rijgedrag van elke idioot die aan het verkeer deelneemt. En ook al zou een minister menselijkerwijs gezien alles aan doen om verkeersongelukken te minimaliseren dan nog zullen er ongelukken in het verkeer voorkomen omdat het mensen zijn die aan het verkeer deelnemen en mensen maken nu eenmaal fouten. Dus meneer Ivanoff ook als jij als de grote ‘sabi man’ minister van verkeer in Suriname zou zijn, zouden er nog steeds automobilisten voorkomen in Suriname, die fietser gaan aanrijden en in de sloot belanden. De enige manier om dat te voorkomen is alle sloten in Suriname dempen en alle autos en fietsen in Suriname verbieden in het verkeer.


  Maak melding
 11. limbo(ivanoff limburg) , , jij zegt dat velen hier op WTK domme opmerkingen plaatsen , , maar jij paarse rat plaatst iedere keer , en soms wel 4 keer per item , , de aller domste opmerkingen , , dus het geeft aan dat je met je hoofdletter syndroom gewoon een nul bent, , ja een nul , , droplul


  Maak melding
 12. hé limbo jij zal wel een verkeersduivel zijn ,en jij geeft aan alle ongelukken die in het verkeer gebeuren , de schuld is van een minister , wat een klojo ben je , maar jij als verkeersduivel zal al snel een eenzijdig ongeval meemaken , en je land op kop met je autootje in de goot , en de vissen kijken je aan , wat een rare vogel is dat en zwemmen verder


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES