Gestoorde drugsverslaafde vernielt 107 zonnepanelen te Stoelmanseiland

2
zonnepanelen

De politie heeft afgelopen vrijdag 13 november de 38-jarige F.D. aangehouden nadat er aangifte van vernieling van 107 zonnepanelen te Stoelmanseiland werd gedaan. Het zou gaan om een drugsverslaafde en psychisch gestoorde man, die bepaalde momenten vernielingsneigingen krijgt meldt het Korps Politie Suriname.

De leiding van een onderstation van een telecommunicatiebedrijf te Stoelmanseiland deed op maandag 9 november aangifte van vernieling van de 107 zonnepanelen ter waarde van een groot geldbedrag in SRD. De panelen zorgen voor een goede telefoonverbinding voor de plaatselijke leefgemeenschap te Stoelmanseiland.

Bij aankomst van een samengesteld team onder leiding van recherche Regio Oost te Stoelmanseiland op donderdag 12 november, werd er een onderzoek ingesteld. Aan de hand van de verklaringen en aanwijzingen van de bewoners kwam er een verdachte in beeld.

Deze verdachte die bij een familielid te Stoelmanseiland logeerde, was inmiddels vertrokken naar zijn woonadres te Gransanti. Het onderzoeksteam deed toen op 13 november Gransanti aan, waar de verdachte F.D. werd aangetroffen en aangehouden.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is F.D. in verzekering gesteld. Vanwege de vernielingen is de telefoonverbinding te Stoelmanseiland gebrekkig meldt de Surinaamse politie.


2 REACTIES

  1. ja drugs gekregen van bouta , en dan moest hij als opdracht die zonnepanelen vernietigen , en iedereen weet dat het gebeurt om de nieuwe regering op allerlei manieren dwars te zitten


    Maak melding

  2. F. D. en onze ex-VP worden beiden ervan verdacht dure spullen van de overheid vernield te hebben F. D. die drugsverslaafd en geestelijk gestoord is, kunnen we dat veel minder kwalijk nemen dan Aswhin Adhin, die immers niet geestelijk gestoord is en daarom bliksemsgoed wist waar hij mee bezig was. Adhin zou daarom veel zwaarder gestraft moeten worden dan die arme F. D.. ik ben echter bang dat Brunswijk niet voor zijn stamgenoot F.D. zal pleiten, maar wel voor de ex-VP. Brunswijk heeft er immers in de toekomst, wanneer hij ook ex-VP is, meer aan als de NDP ook voor hem zal opkomen, aan F.D. heeft hij, nu en in de toekomst, niet veel.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.