Shaista Abdul nieuwe directeur Mungra Medisch Centrum

18
Zorida Mohamed (r) en Shaista Abdul
De nieuwe directeur Shaista Abdul (l) samen met de scheidende directeur Zorida Mohamed.

De leiding van het Mungra Medisch Centrum Nickerie (MMC) is vrijdagmorgen overgdragen. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft bijgestaan door zijn collega Rishma Kuldipsingh van Arbeid Werkgelegenheid en Jeugdzaken in Suriname en districtscommissaris Senrita Gobardhan de plechtigheden bijgewoond. Ook het stichtingsbestuur van het MMC was aanwezig in de vergaderzaal van het ziekenhuis.

Algemeen directeur Zorida Mohamed heeft het roer overgedragen aan Shaista Abdul. Het nieuwe directieteam bestaat verder uit Djoties Jaggernath als medisch directeur, Sergio Linga als verpleegkundig directeur en Richenel Pontjosentono als financieel directeur.


18 REACTIES

 1. Goedemorgen,
  De arme Rishi door politie kogels om het leven gebracht, de heer Jagesar benoemt tot directeur Staatsolie, die boef Adhin opgepakt, de heer Panday, PG, die de politie leiding wil laten vervangen en mevrouw Abdul benoemt tot algemeen directeur van het MMC in Nickerie, daarbij aanwezig, oud algemeen directeur Zorida Mohamed , Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid bijgestaan door zijn collega Rishma Kuldipsingh van Arbeid Werkgelegenheid en Jeugdzaken in Suriname en districtscommissaris Senrita Gobardhan.

  Ja jongens als je dit bij elkaar zet , wat de afgelopen heeft plaats gevonden, dan ja, ja dan ik het enigszins begrijpen als mensen iets opperen en naar India verwijzen, ondanks dat het hier allemaal Surinaamse mensen betreft.

  Het wordt wel een tendens.

  Maar, dit heeft niks te maken met welke vorm van racisme dan ook, volgens mij ,het gaat puur om politieke staatsmacht, het beheersen van het kapitaal in Suriname door een kleine groep mensen. (van verschillende pluimage !!!)


  Maak melding

 2. @Pony. Dommerik, nu pas worden de juiste personen op de juiste plekken geplaatst.
  En ja, tien jaren lang is er geen gebruik gemaakt van hoogopgeleide HINDOESTANEN.
  Racist. Emigreer toch als het jou niet bevalt. Zijn wij jou alvast kwijt.
  Cent.


  Maak melding

 3. Pony, Alleen in India zijn er meer dan 1,3 miljard mensen met een Hindustaans klinkende naam. Als je dus mensen met een Hindustaans klinkende naam, die verder niets gemeen hebben, wil opnoemen, ben je nog een heel lange tijd bezig. Wat heeft Rishi, die helemaal in Nederland is doodgeschoten door de Nederlandse politie, in God’s naam te maken met vermeende racistische, politieke benoemingen in Suriname? En waarom ‘vergeet’ je voor het gemak, de namen van Linga en Pontjosentono in het rijtje op te nemen?


  Maak melding

 4. Je wordt toch niet vrolijk als je bepaalde reacties lezen. Stop met het racistische gedrag mensen. Jullie helpen Suriname naar de klote. Wij zijn allemaal daar naartoe gebracht of gekomen. Alleen de indianen waren ons voor. Zijn jullie niet eens met de bevolking samenstelling vertrekt dan naar het land van jullie voorouders of blijven jullie in Nederland waar velen van jullie verbleven. Als deze mooie dame geschikt is voor de functie wens ik haar het allerbeste toen. Wat is het leven lekker zonder racistisch te zijn.


  Maak melding

 5. @pony,
  Is onderstaande tekst van je alter ego?

  “Wij Surinamers missen eenvoudig weg het geduld, in alles. Als we iets beginnen willen wij gelijk resultaat zien. Functioneren meestal goed onder mensen die niet op ons lijken( ik bedoel dit niet rascistische).”

  En dit stukje van je 3e alter ego?

  “Dit zullen de ouderen onder ons beamen; na je hoogopgeleide studie, op wereld niveau, opgeleid om wereld economieën te helpen groeien, terug keren naar Sranan en werken op een niveau met “Broko bana” middelen is frustrerend. Je hebt gewoon weg geen aansluiting, je moet je behelpen, op den duur ben je zo defaitistisch, financieel heb je niks te klagen, je woont ruim bent lid van elitaire clubjes en helaas, de meeste van je kinderen wonen in NL.
  Voordat Sranan weer op een behoorlijk niveau is, onderwijs enz., zal het jaren duren.”

  Zooo, leg uit want ik snap je reacties niet, ze zijn niet consequent.


  Maak melding

 6. Esmeralda, klopt, het zijn verschillende reacties op verschillende onderwerpen die op dat moment in de publiciteit spelen, daarop reageer ik en hoop dat anderen over het onderwerp gaan nadenken. Ik ben soms net een columnist.


  Maak melding

 7. Esmeralda, je heb geen benul wat een columnist is, anders had je mijn voorzetje ingekopt.helaas. Iemand als een columnist is ook wat jij noemt een draaikont, dus als je mij een draaikont vindt, soit.


  Maak melding

 8. Nou, nou, wat een kinderachtig geklets allemaal! 🤷🤷🏾‍♂️
  Het ruikt een beetje naar racisme en afgunst.
  Accepteer zoals het nu is. Maar ja de gemiddelde kankeraar kijkt niet verder dan 2 weken vooruit 😁
  Inmiddels zijn we 45 jaar verder.
  1975-2020 🤦🏾‍♂️🤷🏾‍♂️


  Maak melding

 9. percival , natuurlijk kraamt die , paki-RAT-igri , onzin uit , , en Frank zet hem ook op zijn nummer , , en dan komt die pony weer met een verhaal , , en die zit India te besmetten , ja ja ,, maar dan komt Cent , en die zegt pony is een racist (klopt) en ze moet emigreren ( klopt) , en dan komt het mooiste , dat pony door Esmerald op haar nummer gezet wordt , , ja pony ga net als boefdraad , onderduiken , en verdwijn hier van WTK


  Maak melding

 10. wel goed dat een taak die een vrouw doet , overgenomen wordt door een ander vrouw , , , , in de regering of bedrijven moeten vrouwen gelijk zijn aan mannen , en ook dan moet het zijn 50% vrouwen en 50% mannen in top functies


  Maak melding

 11. WAT, waarom verdwijn je niet zelf en vergeet niet, jezelf ingenomenheid mee te nemen. Wanneer kom je zelf met een mening, als het niet lukt vraag maar hulp bij je vriendin Esmeralda of je nieuwe scharrel Cent, maak niet uit wat je schrijft als je maar je mening geeft, denk je dat het je zal lukken, meneer de grote SUKKEL.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.