vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOM vordert miljoenen terug in zaak tegen Hoefdraad, Kromosoeto en Van Trikt

OM vordert miljoenen terug in zaak tegen Hoefdraad, Kromosoeto en Van Trikt

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) heeft 1 miljoen euro en 2 miljoen SRD teruggevorderd, in het onderzoek tegen verdachten Gillmore Hoefdraad, Ginmardo Kromosoeto en Robert van Trikt. Het geld is inmiddels teruggestort ten behoeve van de Staat.

De gelden zijn door de verdachten uitbetaald aan derden, die daarop geen aanspraak maakten. Dat heeft het OM dinsdag laten weten in een persbericht.

Volgens het OM heeft het onderzoek er verder toe geleid, dat onroerend goed ter waarde van 100.000 euro is teruggebracht in de boezem van de Staat. Ook heeft royement van een hypotheek op ander onroerend goed toebehorende aan de Staat, plaatsgevonden.

Dit allemaal na een door het OM ingesteld gerechtelijk vooronderzoek door de rechter-commissaris tegen de verdachten. ‘Na sluiting van het gerechtelijk vooronderzoek zullen de verdachten Hoefdraad en Kromosoeto ter terechtzitting worden gedagvaard” aldus het OM.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Die derden of vierden zijn dus medeplichtig en moeten ook achter slot en grendel. Schoonschip noemt men dat. De teruggevorderde bedragen zijn een druppel op een hete plaat. Deze boeven en kompanen leegplukken en opsluiten ( Long stay ). Ze hadden geen mededogen en wisten met een smile op hun porum wat ze aan het doen waren…..zich zelf verrijken ten koste van wij belastingbetalers……….SROTO DING!!!


  Maak melding
 2. Wat jammer is dat het alleen by deze lui plaats vindt, als of er in vorige regeringen niet heefd plaats gevonden, wel moet het een waarschuwing wezen voor allen die in overheidts dienst werken, maar ook voor Particulieren. Coruptie moet voor de vuur peleton bestrafd worden alleen zo kun je het uitroeien want het is diep ingeworteld in onze gemeenschap


  Maak melding
 3. Rbr, corruptie moet inderdaad bestreden worden en bestraft worden ZONDER AANZIENS DES PERSOONS. Maar NIET zoals jij het voorsteld. Want dan ben je geen haar beter dan opa D.
  Doorpakken OM en nog meer ontvreemdde staatsgelden terugbrengen naar het verarmd surinaams volk.


  Maak melding
 4. Waarom niet doorpakken en onderzoeken hoe deze derden aan hun rijkdommen zijn gekomen?
  Wel volgens wettelijke regeling. tegelijkertijd de belastingdienst inseinen wie dit zijn.
  Ook onderzoek doen naar eventuele witwas praktijken en daaraan toegevoegd indien er sprake is van handel in verdovingsmiddelen.

  OM jullie hebben nu de kans om gelijk de gehele vloer schoon te schrobben


  Maak melding
 5. De justitiële raderen draaien nu op volle toeren.

  De paarse Bouta-maffia verdwijnt inmiddels one by one achter de tralies.

  🥳🥳🥳👍👍👍👏👏👏👋👋👋


  Maak melding
 6. Straks zitten alle ndp klanten van de palu advocaat in de bak. Waar blijft de Surinaamse Jort Kelder die Kanhai een Maffiamaatje durft te noemen met bewijzen?
  Nina Jurna ontmaskerde een maffia lid die was doorgedrongen tot de Nederlandse regeermacht. Dit maffialid heeft met1 een record gevestigd in de Nederlandse Democratische Politiek (let op de hoofdletters) als korts zittend kamerlid!
  De ndp is zich aan het hergroeperen in de gevangenis ze wachten nu nog op de voorzitter die toevallig ook een plukkip van de slimme advocaat is. Ze zijn allen verliezers een soort chaingang. Ik wacht op berichten rond de boerikiwagi handelaar want die speelt nog steeds piramide.


  Maak melding
 7. Leek , het gaat niet goed met rbrown, we rijden toch links hier , en hij rijdt rechts , dus een spookrijder , pas op mensen hier op WTK , die rbrown is een linkerd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES