maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameNDP houdt vandaag spoed kadermeeting

NDP houdt vandaag spoed kadermeeting

-

Does Travel - naar Suriname

De Nationale Democratische Partij (NDP) houdt vandaag een spoed kadermeeting in OCER. De bijeenkomst is georganiseerd als gevolg van de aanhouding van parlementariër tevens ex-vicepresident Ashwin Adhin.

Adhin is maandag thuis opgehaald door de politie. Zijn aanhouding heeft te maken met vernielingen die zijn aangebracht op het kabinet van de vicepresident tijdens zijn bewind. Adhin is op basis van zijn verhoor en andere verklaringen in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

In een verklaring heeft de NDP-fractie laten weten dat de aanhouding van Adhin een poging is om de partij ‘met wortel en tak uit te roeien’. Daarnaast is volgens haar de wijze van aanhouding niet correct. “Deze handeling blijkt zoals de zaken zich nu voordoen, ook na raadpleging van enkele deskundigen, volstrekt in strijd met de wet van 27 augustus 2007, houdende wijziging van de Wet in Staat van Beschuldigingstelling Politieke Ambtsdragers (S.B. 2001 nr.72)”, beweert de fractie. 

Ook Sharmila Mansaram van fake news Facebookpagina Faya Pepre News heeft van zich laten horen. Zij vindt dat Adhin nu niet opgesloten kan worden voor een mogelijk delict welk gerelateerd is aan zijn gewezen ambt. Volgens haar lijkt het erop dat men Adhin probeert uit te schakelen ‘omdat men bang is voor zijn oprukkende populariteit’.

Lees ook een reactie van Team Adhin op Facebook.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. People Of The Free World. Mensen Van De Vrije Wereld.

  Beste Lezers

  Ik Vraag Me Af Wat De NDP Kaders Roken.
  Kadermeeting Fu Sang.

  We Leven In Een Recht Staat, Wie Het Recht Overtreed Dient Opgesloten Te Worden Zonder Aanziens Des Persoon.

  Als Men Wil Weten Hoe Het Begin Van Het Einde Van De NDP Eruit Ziet.
  Volg Maar.

  NDP Heeft Haast Geen Kader. IS Een Boeven Benden.

  Ik Vraag Mijn Af Wat Iemand Als EBU Jones In Die Partij Doet.
  Ik Vind Hem Een Beschaafd Hoog Opgeleid Persoonlijkheid Die Daar Absoluut Niet Thuis Hoort. Ik Hoop Dat EBU Jones Heel Snel Tot In Keer komt .


  Maak melding
 2. Denken regeringsleiders en voormalige regeringsleiders in Suriname dat ze boven de wet staan? Dat ze kunnen doen en laten wat ze willen en ermee wegkomen? Die tijd is voorbij.De arrogantie van Adhin naar de rechtstaat toe is ongehoord.In Nederland wordt nu een parlementaire enquete gehouden over de toeslagenaffaire.Bewindslieden en gewezen bewindslieden zijn opgeroepen om onder ede gehoord te worden.Mark Rutte premier van Nederland is ook opgeroepen.Suriname moet tonen dat ze ballen heeft en alle vieze zaakjes in de openbaarheid brengen.Dan zal het vertrouwen van Nederland en de internationale gemeenschap voor Suriname alleen maar toenemen.Als Adhin schone handen heeft dan hoeft hij toch niet te vrezen?


  Maak melding
 3. Hee verkrachters van de Rechtstaat. Wat denken jullie, dat men in Su bang is voor jullie? Beginnen jullie te leren, wat een RECHTSSTAAT is en wat de Trias politica inhoudt. Te beginnen met opa D en zijn zg revo brothers. Paarse criminele bende uit ocer en leonsberg


  Maak melding
 4. BOEVEN.. SCHURKEN..DIEVEN> HOE ZO GOEDE NAAM? JULLIE SPELEN HEILIG BOONTJE…. OPZOUTEN. JULLIE HEBBEN HEEL SURINAME+ HET VOLK BEROOFD! JULLIE HEBBEN GEEN SPREEKRECHT MEER SAKASAKAS. KARMA IS A BITCH!!!


  Maak melding
 5. ‘met wortel en tak uit te roeien’

  Betekent het ook dat uitlopers ook wordt aangepakt?

  Misschien een idee om het de vp. te vragen?

  Ben benieuwd.


  Maak melding
 6. We zijn benieuwd wat de criminelen vanmiddag zal blaffen. Zijn allemaal holle vaten : schreeuwen, bedreigingen, destabliseren, omdat ze hebben allemaal slapeloze nachten. Bouterse is gewoon ingetrapt , voor de gek gehouden, dat zijn bendeleden niet vervolgd zal worden. Bouva, Abrahams, Graanoogst jullie dagen zijn geteld. Doekhie van de NDP heeft het zelf gezegd er wordt geroofd en gestolen door NDPer.


  Maak melding
 7. De Nationale Democratische Partij (NDP) is niet te spreken over de arrestatie van haar ondervoorzitter Ashwin Adhin. De NDP eist dat de gewezen vicepresident tevens Assembleelid onmiddellijk in vrijheid wordt gesteld. Met de aanhouding is de rechtsstaat volgens de NDP ernstig geschonden.

  De NDP heeft vanaf 1980 de rechtstaat op barbaarse wijze geschonden en dit besef dringt steeds meer door in onze samenleving. Zelfs de trouwe NDP aanhangers voelen zich thans bedonderd door alles wat nu naar buiten komt. De heer Hooghart en een paar andere figuren worden nu door de NDP ingezet om chaos te creëren in het land, maar de weldenkende mensen zullen er niet meer in trappen


  Maak melding
 8. Het uitroeien geschied op basis van het tegengaan van verspreiding van iets.
  NDP je kunt beter spreken van het trachten stop te zetten van misdaden tegen het volk.
  Want uitroeien komt zo negatief over tenminste bij mij dan🤢🤢🤢


  Maak melding
 9. Irvin Kanhai zal vandaag aan het Hof van Justitie vragen om zijn cliënt Assembleelid, ex-vicepresident en ondervoorzitter van de NDP, Ashwin Adhin

  Wat is deze Kanhai heel rijk aan het worden, hij is de lachende derde, om de top van de NDP als advocaat te vertegenwoordigen.
  Ik denk dat Kanhai één van de weinige personen is die kan zeggen “het geld heb ik met werken verdient en het is geen zwart geld”.
  Tenzij kan worden bewezen dat Bouterse en consorten hem met zwart geld, buitenlandse transactie, hem hebben betaald.
  Tenzij Kanhai degene is die 1 miljoen US$ recentelijk heeft teruggestort😁😁😁😁


  Maak melding
 10. Bron: de ware tijd
  Adhin heeft aangegeven dat de spullen thuis bij hem opgeslagen waren, omdat ze zouden worden afgegeven aan een sociale instelling omdat ze afgeschreven zouden zijn

  Dus al die tijd heeft deze Adhin gelogen dat er geen spullen zijn verdwenen ook de president van het vorig kabinet..Boi wat een leugenaars


  Maak melding
 11. Als de Surinaamse bevolking bevolking nog meer diefstal wil hebben van nationale dieven partij,dan no,,gmaals op deze klote partij stemmen ,sluit ze allemaal op, deze koullo ndp heeft suriname berooid achter gelaten, nog spreken zij over democratische partij, koullo dieven, bijna 3 miljard dollar geleend en dat geld ontvreemd en komen zij praten over democratie, koullo bouta boef en boefdraad leugenaar, geboren uit het achterste werk van een vrouw zeker, bah geen goed woord te spreken over deze ellende ndp


  Maak melding
 12. Beste famiri, we moeten nog zien of deze regering ballen heeft om de zgn ex -politiekecriminelen aan te pakken, ook in hun eigen gelederen.

  Ik hoop dat het goed komt met Su, Gado de wi fesi mang.


  Maak melding
 13. Iedereen die in suriname een politieke partijen doet voor eigen gewin, stuk voor stuk opsluiten, vhp ndp nps bep en ook ktpi, de tijd van diefstallen is voorbij, zins de onafhankelijkheid van suriname iedereen die het land heeft bestuurd blijken allemaal dieven te zijn,het moet afgelopen zijn, en de advocaat van bouta ndp khanai, moeten zij publikelijk castreren, 10 jaar ndp soso rotzooi, soeta koullo adhin, boeven bende


  Maak melding
 14. HET IS MISSCHIEN VERSTANDIG OM SLAAPKLEDING VOOR ADHIN TE KOPEN. TANDPASTA KAM EN SLIPPERS. EN WAT ONDERBROEKEN.

  WAAR IS HOEFDRAAD??????????

  WAAR IS ONZE 200.000.000 USD GESTOLEN GELD VAN HET VOLK.

  WIJ SURINAMERS WILLEN ONS GELD TERUG. WE WILLEN KUNNEN PINNEN. IS ONS GELD HEEFT NDP EN BOUTA GESTOLEN.


  Maak melding
 15. Eigenlijk niet zo’n slecht idee om mijn NDP met wortel en tak uit te roeien; onder voorwaarde dat ook onze Scharminkela Mannenschram met eierstok en tak wordt uitgeroeid. Is de beste remedie tegen de voortdurende jeuk aan haar schram.
  Als ze mij (de onschuld himself) maar met rust laten.


  Maak melding
 16. @Bigi Sma 18 november 2020 At 09:00
  Bron: de ware tijd ( correctie STARNIEUWS )
  Adhin heeft aangegeven dat de spullen thuis bij hem opgeslagen waren, omdat ze zouden worden afgegeven aan een sociale instelling omdat ze afgeschreven zouden zijn

  REACTIE.
  Hiermee heeft Adhin de diefstal toegegeven, immers:
  1- Het betrof dure goederen die pas 6 maanden eerder waren aangeschaft. Dergelijke goederen worden in de boekhouding opgenomen als investeringsgoederen waarover in de loop der jaren wordt afgeschreven!!
  1a- Ze zijn dus niet afgeschreven, zeker niet in de betekenis van het volk want ze zijn nog steeds goed bruikbaar.
  1b- Ik betwijfel dat het in de boekhouding verantwoord is als “afgeschreven”.
  2- Goederen dia afgeschreven zijn en aan een goed doel geschonken worden worden altijd rechtstreeks aan dat doel uitgeleverd of tijdelijk op een overheidslokatie opgeslagen.
  3- Hij is verantwoordelijk voor alle goederen die van lanti zijn en onder zijn beheer zijn. Dus ook bij illegale opslag bij hem thuis blijft hij verantwoordelijk voor eventuele schade aan de goederen. Kortom Naast een aanklacht voor diefstal zal hij ook de schade moeten vergoederen en alle spullen terug moeten geven.
  .
  Het getuigt van een enorm gebrek aan realiteitszin en moreel besef dat deze man met droge ogen zo iets kan beweren.


  Maak melding
 17. Die Adhin weet heus wel wat hij heeft gedaan. Trouwens welk team? Heeft hij zijn Facebook inloggegevens aan iem gegeven. Als ik lees dat hij 40 fake accounts geeft, denk ik dat hij de berichten zelf heeft geplaatst.

  Kan-haai mag op het dak gaan zitten. Een ambtenaar/DNA legt een eed af: gij zult geen eigendom van het volk stelen cq vernietigen, etc etc.

  Handig om de rest v zijn corrupte daden gelijk aan te pakken.
  Het is net een piramide-ndp-spel. De top casht en de ambtenaren/leden dragen de lasten. Wake up.


  Maak melding
 18. Waar is de harde schrijf van deze criminele vp aloe baba?

  Zoals de bewijzen tegen hem nu zwart op wit zijn, gaat hij voor de rechtbank moeten verschijnen en zal hij in de bak belanden.

  Aangezien er nog meerduistere zaken zijn van ndp, waarin hij ook verantwoordelijk is moeten ze hem daarvoor ook verhoren. PG legt u hem het vuur nader aan de schenen. boevie, harde schijf, 4 miljard US – dollar dat niet verantwoord is, Opperheimerlening $ 550,= miljoen met een rente van $ 25 ,=, vele buitenlandse leningen bij buitenlandse banken met hoge renten, binnenlandse leningen met renten bij Surinaamse banken, goud, hout, enz, enz, enz.

  PG, OM pakt u al de ndp -criminelen keihard aan volgens de mogelijkheden en wetten van de grondwet van Suriname/Strafrecht van Suriname.

  Niemand staat boven de wet ook de ndp criminelen niet. Nu adhin gepakt is en verhoord is, nu nog verder gaan met de anderen.

  Leve:

  – de rechtsstaat

  Hoera, Hoera, Hoera!


  Maak melding
 19. @ Percival,

  “Dan zal het vertrouwen van Nederland en de internationale gemeenschap voor Suriname alleen maar toenemen”

  Wie moet wie vertrouwen? De voormalig kolonisator, die zich nooit als een betrouwbare partner heeft opgesteld? Die integendeel altijd voor chaos heeft gezorgd. Die tot nu toe weigert om excuses aan te bieden aan het in hun ogen “failed state Suriname”. Die niet van plan is om de hulp die nodig is momenteel in Suriname te verlenen, tenzij daar wat tegenover staat, die in hun voordeel zal zijn. Ik ben geen NDP’er , nog lid van een andere partij. Maar ik ben geen fan van de houding van Nederland inzake ons land. En als het aan mij ligt hoeven die banden niet hersteld te worden, zolang dat initiatief van Nederland zelf komt. De nieuwe regering is rap met het vragen van hulp aan Nederland geweest en wat blijkt?? Het zijn slechts kruimels, die ons gegund worden. We kennen de geschiedenis en moeten de eer aan onszelf houden. Suriname heeft teveel potentie om nog veel langer het handje op te houden. We hebben behoefte aan onderwijs en kennis om het land uit de put te halen.


  Maak melding
 20. Deze goederen heb ik niet gestolen. ik heb ze geleend, alleen anderen hebben ze vernield.
  ik kon er niets aan doen, echt niet, je kan me geloven. ik lieg niet, ik weet ok niet waar hoeddraad is

  Het wantrouwen straalt van de gezichten van de sekteleden

  Ik mag hopen dat dit een oude foto is, een foto voor de 1,5 meter
  maar toen waren ze toch de baas en dan nog deze gezichten, waren ze toen ook al somber?

  Of wordt aan hen $50 dollar gevraagd en wie deze maand niet betaald moet volgende maand het dubbele betalen anders komt meye persoonlijk langs


  Maak melding
 21. Tactiek van de verschroeide aarde is hier aan de hand.

  Geen enkele ambtenaar of ndp-ers, heeft het recht om overheidsgoederen naar huis te nemen. dit is diefstal en met het doel te gaan vernietigen.

  Wat wat de bedoeling om goederen die niet 1 jaar oud zijn naar huis te nemen en te vernietigen?

  Het heeft er veel van dat info op harde schijven van zijn computers/labtops van de VP met informatie over het corrupte beleid vernietigd moesten worden om zo de sporen vd criminele daden niet voor de huidige regeerders/coalitie zichtbaar te maken.

  Er is iets heel ernstig aan de hand. Hopelijk dat de PG dit inziet en dat deze zware crimineel niet met fluwelen handschoenen wordt aangepakt en keihard wordt aangepakt. Zie de hele grote armoede en heel grote ellende die kabinet ddb de afgelopen 10 jaar of 40 jaar in Suriname heeft gevoerd. De verschroeide aarde.

  Wat adhin – ddb hebben toegepast is de Tactiek van de verschroeide aarde.

  Op grond hiervan moet men deze zaakl niet lichtzinnig mee omgaan.

  3 x LL


  Maak melding
 22. Ach Passant, de regering doet haar best, de PG doet zijn best, maar dan moet je nog langs de rechters en als die zich laten omkopen (geld zat) dan hout het alemaal op.
  Allemaal oplichters hier
  ik ben benieuwd wat ze nu weer gaan verzinnen om de rechtzaak eind van de maand niet door te laten gaan. Je word er moedeloos van


  Maak melding
 23. @Konsensi.
  Het tijdperk Bouterse heeft het land nog verder in de put getrokken.Wat hij voor ellende heeft aangericht daar kan Nederland in de verste verte niet aan tippen.Hij en anderen van het eigen volk (landskinderen) hebben het land stelselmatig leeggeroofd en een grote puinzooi achtergelaten.Maar velen reageren niet en bewieroken al die rovers maar constant wordt er op dit forum op Nederland gescholden en op de koloniale tijd.Maar wat er recent is gebeurd in Su dringt ws niet door in velen hun hoofd.Een groep mensen die nu in Su wonen hebben hun eigen volk uitgeknepen en misbruikt.Maar des al niet te mmin wordt er maandelijks heel wat geld overgemaakt naar Su vanuit het verfoeide Nl en zijn de pakketten
  niet aan te slepen!!! En Su ontvangt dit alles met graagte.


  Maak melding
 24. Beste Konsensi, sla de archieven open en zie hoeveel schulden Nederland, tussen 1975 t/m 1980, heeft afgelost.
  Als u interesse in toont, komt u meer te weten.
  Hopelijk, krijgt u meer informatie, zodat u sprookjes vertelt.


  Maak melding
 25. ja Leek zo is het , en die konsensi denkt , 5 december is Sinterklaas dan kan die minister Blok als die komt 25 november , alvast een zak geld meenemen in plaats van pepernoten , en die zwarte pieten daar laten , ja als je in sprookjes geloofd ( robg ook ) kunnen ze rustig slapen


  Maak melding
 26. Aantal zombies zijn uit hun bed gelicht.
  Nou dat was duidelijk dreigende taal. Ik hoop dat de veiligheidsdiensten de filmpjes nauwkeurig bestuderen.

  Die beleidsadviseur v misi-kaba wil de straat op. Ik zeg doen, het liefst zonder mondkapje.

  Uiteraard zijn de 2 revokranten er als de kippen bij om hun kameraden een podium te geven 🤮


  Maak melding
 27. Konsensi laat ze maar lullen, de wereld weet wat NL door de eeuwen heen heeft uitgespookt in Suriname en Indonesië. Maar ja, al de criticasters behoren tot een etnische groep die geen verleden met NL met zich meedragen. Misschien met GB, maar dat is een ver van mijn bedje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES