maandag, november 27, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode bij aanrijding tussen bromfiets en pick-up aan de Commissaris Weytinghweg

Dode bij aanrijding tussen bromfiets en pick-up aan de Commissaris Weytinghweg

-

- Advertisement -

Bij een aanrijding tussen een bromfiets en een pick-up aan de Commissaris Weytinghweg in Suriname, is zaterdagavond één persoon om het leven gekomen. Volgens de eerste informatie zaten twee personen op de bromfiets toen het verkeersongeval rond 20.00u plaats vond.

De politie deed de plek na de melding en schakelde daarna een ambulance in. Toen deze ter plaatse kwam, zou een van de slachtoffers het leven reeds hebben gelaten. De andere persoon is zwaargewond afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Het is niet duidelijk of de bestuurder of de bijrijder van de bromfiets om het leven is gekomen. Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Later meer.

- Advertisement -


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

- Advertisement -
Does Travel & Cadushi Tours
3 REACTIES
 1. Als fietser en bromfietser moet je oppassen op de Surinaamse wegen,je bent kwetsbaar,no rij tranga en kijk goed om je heen,ook als een auto voorrang heeft, op een bromfiets ben je gewoon kwetsbaar dus oppassen mensen, en surinaamse auto bestuurders die rijden gewoon erop los zonder rekening te houden met overige verkeer deelnemers, devil drivers in surinam?


  Maak melding

 2. Maripa ko
  Wiens joe no rij tranga en kijk je heel goed om je heen dan nog ben je nagenoeg ten dode opgeschreven. Ja zelfs als voetganger ben je niet veilig op een zebrapad en en bij een verkeerslicht die op rood staat.
  Steek nooit de straat over op een hoek want daar is gevaar plek nr. 1 want zowel fietsers als bromfietsers en ook alle motorvoertuigen en ook de motorfietsen nemen een linkse bocht zonder rekening te houden met het recht doorgaand verkeer (voetgangers zijn ook verkeerdeelnemers die rechtdoor gaan) die voorrang heeft op afslaand verkeer.
  Sranang kent een zebrapad maar niet de bescherming die het moet bieden volgens de wet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES