vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTelegraaf publiceert foto van aangehouden verdachten in zaak Sumanta

Telegraaf publiceert foto van aangehouden verdachten in zaak Sumanta

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse krant De Telegraaf heeft vandaag bovenstaande foto gedeeld van twee verdachten die zijn aangehouden in de verdwijningszaak van de Surinaamse studente Sumanta Bansi. Het gaat om de 63-jarige Opa Dwarka B. en zijn zoon Manodj B. (40).

Sharmila, de moeder van Sumanta in Suriname, vertelde eerder dat Sumanta zwanger was van Manodj en haar kind niet wilde weghalen. Ze werd vroeg door een familierechercheur gebeld.

“Geweldig dat er opnieuw iemand is opgepakt. Ik hoop dat ze gaan praten, want ik wil mijn dochter terug en weten wat er is gebeurd. Geeft me haar alsjeblieft levend terug”, liet Sharmila weten aan De Telegraaf.

Dat vader én zoon voor een verdwijning of moord worden opgepakt, komt volgens de krant zelden voor. Hun arrestatie moet leiden naar vermiste studente. De politie gaat er vanuit dat Sumanta niet meer leeft en dat haar lichaam begraven is in het bos.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Stelletje hoerekinderen .

  Dat meisje was komen studeren en had nog zo een mooie leven voor haar.
  Wees blij dat ze geen fam van mij was ,
  Hoop dat jullie zullen rotten in de hel en jullie flink in jullie kont zullen neuken in d cel .


  Maak melding
 2. schipper zijn deze mannen vrienden van jou en je hebt met hen een stukje gevaren , , zullen ze jou wel verteld hebben waar ze het meisje kunnen vinden of niet Popey the Sailerman , zonder spierballen want dat heeft schipper niet , laat staan ballen


  Maak melding
 3. Die opa lijkt echt een gangster.
  @Ram Singh: Ik ben het niet eens met je bewering want er zijn nog tig blonde vermisten die spoorloos zijn en ook tig blonden die dood zijn gevonden vvan wie de politie niet kan achterhalen wie ze zijn. Ze lijken echt uit de lucht gevallen want familie mist ze niet lijkt het.
  Dit leek in hun ogen de perfecte moord/verdwijning maar dankzij Google kunnen al hun bewegingen en verplaatsingen ttv de verdwijning nagegaan worden en hoewel er niets wordt gezegd over die schep die die visser heeft gevonden en waarop menselijke resten blijken te zitten. Hopelijk is deze handelswijze geen gewoonte van deze heren.


  Maak melding
 4. Ram Singh

  15 november 2020 At 02:09

  Als deze meisje blond en blank met blauwe ogen zou zijn zou de politie de zaak in een week hebben opgelost. En niet jaren de tijd nemen.

  =============================

  Waarom de racisme troefkaart spelen ? Neem nu die zaak Nicole vd Hurk (1995 verdwenen), een vrouw met blond haar. Hoe lang heeft de politie gedaan om de juiste verdachte aan te houden ? Pas in 2014 werd verdachte Jos de G aangeklaagt voor moord. Heeft niks met ras te maken.


  Maak melding
 5. Blijkbaar ging de moeder akkoord met het feit dat haar dochter zwanger was van een getrouwde man. Ze vertelt het trots dat zij geen abortus wilde plegen. Wat voor advies geef jij je dochter op het moment dat ze vertelt dat zij zwanger is en het liefst van de man des huizes die haar opgevangen heeft. En niet de eerste keer zwanger, maar voor de tweede keer.


  Maak melding
 6. Ik had eerder gereageerd over het feit als ze een blank en blond was dat de politie adequater en met meer voortvarendheid zou acteren.
  Dit zijn de woorden van een heel bekende Nederlandse misdaadjournalist die als gast bij Jorgen Rayman was. Ze zou deze casus als speerpunt gaan behandelen. En toen kregen we de doorbraak. Dat een verdachte is opgepakt. Weet niet als door deze misdaadjournalist de zaak is gaan rollen. Of komt het door de beloning van 15 duizend euro dat het stilzwijgen is doorbroken. Iemand is gaan praten.


  Maak melding
 7. LEVEND VERBRANDEN DEZE 2.

  MAAR DE NEDERLANDSE POLITIE IS SLAP EN ZULLEN SLAPPELINGEN BLIJVEN.

  ALLEE MET KLAPPEN SCHOPPEN EN TRAPPEN GAAN DEZE MANNEN BEKENNEN.

  LAAT DE NEDERLANDSE POLITIE EEN BEETJE ERVARING GAAN OPDOEN IN INDIA BIJ CRIME PATROL.

  NOGMAALS DE NEDERLANDSE POLITIE ZIJN SLAPAMPERS. DAAROM DUIZENDEN ZAKEN NIET OPGELOST NOG.


  Maak melding
 8. BRENG DEZE 2 MANNEN PEDOFIELEN NAAR NICKERIE EN LAAT ZE DAAR VOOR DE POLITIE.

  BINNEN EEN PAAR UUR BRAKEN ZE ALLES UIT.

  AFTER THAT KILL THEM. LET NICKERIE KILL THEM.

  STRONT


  Maak melding
 9. Arthur, weet je wat liefde is blijkbaar niet. maar die twee zijn niet verstandig geweest om een condoom te gebruiken tijdens de daad. Maar misschien heeft meneer des huize, die dame in kwestie onderdrukt gezet om geen condoom te gebruiken.
  En wat is er mis mee als een vrouw zwager is geraakt van een getrouwde man.
  Dan zegt het al iets van de getrouwde stel dat ze ongelukkig zijn.


  Maak melding
 10. Deze zijn de toffe lamzakken dus. Jullie hebben mazzel dat jullie in Nederland zijn opgepakt. Ik zou hopen dat zulke soort in Suriname worden opgepakt Zo de laadbak in. Door alle botbreuken ,verrekkingen en schaafwonden hadden alle 2 de volgende dag bekend waar het meisje is


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES