dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw op klaarlichte dag overvallen en gekneveld in woning

Vrouw op klaarlichte dag overvallen en gekneveld in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw die vrijdagochtend rustig op haar balkon zat te chillen met een kop koffie, is op brute wijze overvallen in haar woning aan de Noordpolderdam in Suriname. De 60-plusser werd op klaarlichte dag rond 10.30u plotseling overmeesterd door 3 mannen, die haar handen vastbonden en haar hoofd bedekte.

Ze werd daarna flink mishandeld door de mannen die de woning overhoop haalden. Daarbij werden sieraden, geld en ook een jachtgeweer buitgemaakt. De verdachten werden opgehaald door een voertuig, dat in onbekende richting vertrok.

De vrouw werd achtergelaten in de woning, maar zag toch kans om de buren te alarmeren. Die schakelden de politie in die ter plekke verscheen en de vrouw gekneveld aantroffen.

Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen, voor behandeling aan de verwondingen die ze heeft opgelopen bij de mishandeling. De zaak is in onderzoek bij de Surinaamse politie en wel bij Recherche Midden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. AMOKSIE SLAAPT DIEP.

  HOEDRAAD ONVINDBAAR RARA NIEMAND WIL HEM VINDEN. DE REGERING WEET DONDERSGOED WAAR DIE DIEF ZIT

  BESTE HEER SANTOKHI: DE UNIFICATIEKOERS IS GEE 14.29 MEER MAAR 20 SRD VOOR 1 USD. JE HOEFT DUS GEEN MENSEN OP TE PAKKEN ALS BOUTERSE. GA DOLLARS ZOEKEN OF GOUD. DAN PAS KOM HET MISSCHIEN GOED.

  DIT IS VRAAG EN AANBOD 1USD IS 20 SRD.


  Maak melding
 2. Chan santoki het is niet uw schuld dat sommige mensen baren kinderen, die bij een fatsoenlijke opvoeding hebben die niet gehad, maar wel hun oog laten vallen op anders mans bezit, chan santoki aan u een wet invoeren, voor deze foefoermang om ze meteen met 1 kogel deze beesten te doden, dan is surinamers in 1 keer verlos van deze kankergezwel,
  Ja chan en Brunswijk, zo snel mogelijk opruimen oké


  Maak melding
 3. ricje , , jij bent zeker ook een ffurman , opgeleid op de paarse school te ocer , en nu moeten jullie actief worden , want het wordt heet onder de schoenen van je paarse baasjes , , en IMF komt niet naar Suriname hoor die blijft rustig in Washington D.C. , , maar jij kleinste begrijp dat toch niet
  die overvallers die ook nog die 60 jarige vrouw mishandelden , moeten ze op het schavot zetten en door iedereen laten mishandelen tot ze de geest geven , , dus ricje als ze je pakken weet je wat je te wachten staat , , ha ha ha IMF komt er aan , wat dacht je het zijn toerristen


  Maak melding
 4. hé pony , , nou bij ons in Zuid Oost vielen een paar druppeltjes nog niet genoeg voor een voetenbadje , , ja in Noord hebben ze altijd veel regen , ze zijn dichter bij de oceaan
  pas maar op ook zonder regen komt ricje bij je langs daar in Noord en het zal slechter aflopen met jou dan die 60 jarige vrouw hier boven genoemd , , neem geen bad dan wordt je niet verkracht , een stinkend wijf lijkt op een stinkdier , , dus je wordt hoogstens goed in elkaar geramd , , en ricje zal erbij lachen


  Maak melding
 5. Het internet is goed maar ook zeer gevaarlijk. Mensen worden
  overal in de wereld uitgelokt tot vreemde uitspraken of
  handelingen om daarna gechanteerd en uitgebuit of gedood te worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES