vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerslagenheid na dood jonge brandweerman (28) bij verkeersongeval

Verslagenheid na dood jonge brandweerman (28) bij verkeersongeval

-

Does Travel - naar Suriname

De man die afgelopen nacht om het leven is gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Ringweg, is de 28-jarige Rafael Klei ook well bekend als ‘Nino’. Hij was werkzaam bij het Korps Brandweer Suriname. Het slachtoffer is met een auto in de kreek terecht gekomen.

Klei reed op de Ringweg-Zuid komende vanuit de richting van de Prinsessestraat, gaande richting Nieuwe Charlesburgweg. Ter hoogte van servicestation Roy Boedhoe is hij door tot nog toe onbekende redenen op de berm geraakt en vervolgens in de kreek terecht gekomen.

Surveillerende agenten ontdekten het voertuig rond 03.30u in de kreek. Pas toen de auto eruit werd getakeld werd een lijk in het voertuig aangetroffen.

Op social media wordt met verslagenheid door vrienden en familie gereageerd op de plotselinge dood van de jonge brandweerman.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Jammer en triest voor de nabestaanden vrienden en kennissen Suriname is een held kwijtgeraakt want brandweermannen zetten wel degelijk hun leven dagelijks op het spel om anderen te redden voor deze man was er helaas niemand in de buurt om hem te redden R I P


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES