zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Divali boodschap van minster Hugo de Jonge

VIDEO: Divali boodschap van minster Hugo de Jonge

-

Does Travel - naar Suriname

Komend weekend staat in het teken van Divali. Het Hindoestaanse lichtjesfeest dat elk jaar meer bekendheid geniet. De Nederlandse minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en viceminister- president Hugo de Jonge heeft in dit kader ook bovenstaande Divali boodschap uitgesproken.

Dit jaar vindt de Nationale Divali-viering vandaag opnieuw plaats in de Nieuwe Kerk. Dit jaar zonder publiek, maar er is een extra bijzondere livestream met onder andere Divali boodschappen van minister-president Mark Rutte en Chan Santokhi, de president van Suriname.

Wereldwijd vieren miljoenen mensen Divali. Kijk aanstaande vrijdag 13 november mee vanaf 17.00 uur (in Suriname om 13.00u) op www.nationaledivaliviering.nl of luister live mee op Amor FM.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. @@ Schipper

    Typisch Een Surinaamse Vrouw.. Luku Sma Sani. Wat Gebeurt Er man. Kom Je Uit PARA

    Jpng Suriname

    Prettige DIVALI

    Een Hele Warme Brasa


    Maak melding
  2. schipper zit op zee en daar komt hij vandaan een zeeman of is ie een piraat , , maakt niet uit , , of is hij schipper van de sint boot met zijn zwarte pieten


    Maak melding
  3. Kijk dit zijn nou hindoestanen!!! Vooruitstrevend ,geloof in eigen kunnen ,vastberaden ,trots en vooral het hebben van een mooi cultuur en gewoontes. Iedereen zou dit een beetje in zich moeten hebben! Shub divali!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES