dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid4 nieuwe COVID-19 gevallen in Paramaribo na 165 testen

4 nieuwe COVID-19 gevallen in Paramaribo na 165 testen

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname bedraagt de afgelopen 24 uur ‘slechts’ 4. Deze besmettingen kwamen naar voren na in totaal maar liefst 165 testen. Alle 4 besmettingen zijn in Paramaribo aangetoond, blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Doordat er het afgelopen etmaal 3 mensen zijn genezen is het totaal aantal actieve gevallen is iets gedaald naar 28. Dat geldt evenals voor het aantal personen dat in het ziekenhuis is opgenomen; dat was maandag nog 13 en is nu 11. Het aantal mensen in quarantaine daarentegen, is gestegen naar 607.

Landelijk is het aantal nieuwe COVID-19 besmettingsgevallen de afgelopen weken verder gedaald. Volgens de overheid kunnen we nu spreken van sporadisch/cluster besmettingen en door PAHO/WHO is aanbevolen dat we nu terug naar code oranje of zelfs geel zijn.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Graag de Surinaamse Nederlanders weer snel toe laten in Suriname.De reis beperkingen opheffen en stoppen met geld klopperij uit deze gasten.De quarantine gedoe opheffen.
    Hoeveel mensen zijn er positief bevonden uit deze groep??
    In Nederland hoeven de vakantie gangers uit Suriname toch ook niet in de quarantine?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES