Voetganger geschept tijdens inhaalactie automobilist

4
Voetganger geschept tijdens inhaalactie automobilist

Omstanders kijken toe hoe een voetganger dinsdagavond door ambulance personeel op een brandcard wordt gelegd, om naar het ziekenhuis gebracht te worden. De gewonde man is rond 19.45u het slachtoffer geworden van een inhaalactie van een automobilist aan de Tout Lui Faut Kanaalweg in Suriname.

De autobestuurder reed over de Tout Lui Faut Kanaalweg komende vanuit de richting van de Sir Winston Churchilweg en gaande richting de Martin Luther Kingweg, toen hij een ander voertuig inhaalde. Een voetganger die langs de weg liep werd daarbij door de inhalende automobilist geschept.

De man raakte gewond aan zijn linkerbeen en is voor medische behandeling opgenomen in het ziekenhuis. De Surinaamse politie was snel ter plaatse en onderzoekt hoe deze aanrijding heeft kunnen gebeuren.

4 REACTIES

 1. De weg kennende moet je wel erge haast hebben en heel heel dom zijn om in te halen waarbij je rekening moet houden met de hobbels en kuilen en aflopende delen van de weg.
  daarom is lopen in Suriname niet ongevaarlijk en vooral in de avonduren.
  En de wegenautoriteiten denken niet aan het lopend verkeer om goede looppaden aan te leggen. Zie de Martin Luther Kingweg pas opgeleverd en geen voetpaden.
  En zijn er trottoirs dan staan daar de vele auto’s geparkeerd en moet je als voetganger gebruik maken van de weg van het verkeer.


  Maak melding

 2. Nou lekker dan, loop je keurig op de stoep, met evt mondkapje ter bescherming tegen Corona, word je met mondkapje en al geschept. Dat is toch bij de zotte?


  Maak melding

 3. al die nieuwsgierige mensen vergeten even dat het corona tijd is. tjek ze staan. ai baja

  gelukkig is die man niet al te ernstig gewond geraakt.

  die stomme chauffeur mag wel opdraaien voor zn ziekenhuis kosten. a ne law


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.