Ook 63-jarige ‘Opa Dwarka’ opgepakt in Verdwijningszaak Sumanta Bansi

20

In de zaak van de verdwijning van Sumanta Bansi is dinsdag nog een verdachte aangehouden. Het gaat volgens De Telegraaf om de 63-jarige Dwarka B. Sumanta woonde in 2017 en 2018 tot haar verdwijning bij deze ‘Opa Dwarka’ in Hoorn. Zondag werd al een 34-jarige man uit Rijswijk aangehouden.

De studente uit Suriname verdween in februari 2018 spoorloos. Ze was zwanger geraakt. De krant meldde zaterdag dat de gehuwde man bij wie Sumanta in de kost was in Hoorn, Manodj, haar heeft bezwangerd. Manodj is de zoon van de dinsdag opgepakte Dwarka B.

Beide mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van Sumanta. De politie vermoedt dat Sumanta slachtoffer is geworden van een misdrijf en dat zij niet meer in leven is. De van oorsprong Surinaamse studente was zwanger toen zij vermist raakte.

De politie vermoedt verder dat het lichaam van Sumanta kort na haar verdwijning op 18 september in 2018 is gedumpt in het Robbenoordbos. Daarbij waren vermoedelijk meerdere personen uit de directe omgeving van he gezin in Hoorn betrokken.


20 REACTIES

 1. Beste Leden.

  Langs Deze Weg Wil Ik De Waterkant Professoren en Rechtsfilosofen Verzoeken Om Iets Wat Terug Houdend Te Zijn Met Het Oordeel fellen
  Zolang Er Niet Meer Details Kenbaar Zijn Gemaakt Door Het Openbaar Ministerie Noord Holland.

  De Zaak Is Nog In Onderzoek, En Als Ik De Kranten Koppen Mag Geloven Zijn Er Meer Dan 25 Recherche Op Deze Zaak Gezet

  Ik Heb Er Alle Vertrouwen In Dat Deze Zaak Spoedig Opgelost Zal Worden En Dat De Schuldigen Voor Hun Daden Vervolgd Zullen Worden

  Einde Bericht


  Maak melding

 2. Pa Winti

  11 november 2020 At 05:13

  Beiden mannen ophangen

  ================================

  Dus ophangen zonder enige vorm proces of uitspraak van de rechter. Immers in jouw optiek zijn ze schuldig. Wordt steeds gekker.


  Maak melding

 3. wat is dan familie tegenwoordig. ik ben bang voor mijn eigen schaduw
  I trust no one.. dachten haar ouders dat ze wel goed zat bij familie en dan krijg je dit.


  Maak melding

 4. Bongo Biet@@#..Een meisje die zwanger is vermoorden en ergens begraven en iedereen houden hun bek dicht vind je zeker normaal. Liever waren ze inderdaad in het Midden-oosten. Stelletjes Barbaren. Levenslang opsluiten en de sleutels weggooien.. Let op: Als ze inderdaad de daders zijn.


  Maak melding

 5. Minimaal levenslang is een gepaste straf. Gepland, met voorbedachte rade, in koele bloede uitgevoerd. Moord op twee mensen. Een moeder en haar kind.
  En ook de handlangers en de mensen die van deze moorden wisten moeten gestraft worden. Hoop dat de OM zware straffen gaat eisen, gaan voor het maximaal haalbare. Moordenaars horen niet vrij rond te lopen in de maatschappij. Haar moeder heeft het contact met de realiteit allang verloren. Ze wenst haar dochter nog levend te zien. Hoop dat ze straks waardig afscheid kan nemen van haar dochter. Ze zal altijd blijven voortleven in haar bewustzijn. Dat gaan we haar niet kunnen ontnemen.


  Maak melding

 6. Het is algemeen bekend dat hindoestanen hun dochters graag vermoorden. Dat was in de slaventijd ook al het geval, de slavenmeesters mochten de hindoestaanse vrouwen niet aanraken, want bij terugkomst in het ouderlijk nest werd ze direct vermoord. Dus gingen die slavenmeesters hun lusten botvieren op de donkere vrouwen, en die waren dan weer trots want dan waren ze een status hoger op hun eigen soort. En ze kregen een mooi gekleurde doek waar ze dan weer de anderen de ogen uit konden steken.
  Hindoestaanse vrouwen waren voor hun verboden terrein, in opdracht van Den Haag.


  Maak melding

 7. Koos ja ze zijn schuldig, want ze weten meer van de zaak. Want de politie in Nederland is niet achterlijk. Als ze niet vertellen wat met het mensen kind gebeurd is gewoon ophangen.
  Ongeacht wat voor achtergronden ze hebben.


  Maak melding

 8. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Ook 63-jarige ‘Opa Dwarka’ opgepakt in Verdwijningszaak Sumanta Bansi.

  Nog een nieuwe aanvulling op boven genoemd artikel.
  Het gaat steeds de goede kant op met de OPSPORING van de DADERS van dit misdrijf.

  Derde verdachte aangehouden in vermissingszaak Sumanta Bansi
  13 november 2020: (Bron crimesite.nl)

  Een 40-jarige man uit Hoorn is vrijdag door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Sumanta Bansi (22) uit Hoorn in 2018. Het gaat volgens De Telegraaf om Mandodj B., de zoon van de dinsdag opgepakte 63-jarige Dwarka B.

  Het is de derde aanhouding die de politie-eenheid Noord-Holland deze week verricht in het onderzoek naar de vermissing van de vrouw. Zondag werd in de zaak een 34-jarige man uit Rijswijk gearresteerd, dinsdag werd de 63-jarige Dwarka B. uit Hoorn aangehouden.
  Wat de rol van de drie aangehouden verdachten is geweest in deze zaak wordt nu onderzocht.

  Zwanger:
  De van oorsprong Surinaamse studente Sumanta Bansi verdween in 2018.
  Ze woonde in bij Dwarka B. en zijn zoon Mandodj en diens vrouw in Hoorn.
  Op het moment van haar verdwijning was ze zwanger.
  Sumanta Bansi zou hebben geweigerd abortus te plegen, ondanks de druk van het gezin waar ze verbleef.

  Mandodj B. zit in alle beperkingen wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.
  Om die reden geeft de politie op dit moment geen verdere informatie over het onderzoek en de verdachte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.