dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTV: Sylvana Simons op roadtrip met Johnny de Mol

TV: Sylvana Simons op roadtrip met Johnny de Mol

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vanavond is het TV programma ‘Waar is De Mol’ weer te zien op SBS 6. In deze nieuwe aflevering krijgt presentator Johnny de Mol gezelschap van Sylvana Simons en neemt hij haar mee voor een roadtrip door Noord-Holland. Sylvana groeide op in Hoorn in de jaren negentig. Ze bezoekt plekken waar ze opgroeide toen ze als meisje met haar ouders uit Suriname kwam en praat openlijk over haar veelbewogen leven.

Tijdens hun rondreis bezoeken ze plekken die voor Sylvana emotionele betekenis hebben, maar ze geniet ook van nieuwe ervaringen. Zo gaat Simons samen met Johnny paardrijden in de bossen van Bergen aan Zee en gaat het stel oer-Hollands en knus kamperen.

Sylvana is tijdens de reis bijzonder openhartig over de moeilijke en vaak hectische periodes in haar privéleven en de redenen waarom ze besloot de politiek in te gaan. Ondanks haar totale gebrek aan ervaring, maakte ze naam als uitgesproken raadslid van de gemeente Amsterdam.

Maandag 2 november, 21:30u – 22:30u: een goed gesprek met Sylvana op SBS 6.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

16 REACTIES
 1. Huh, dacht dat Johnny alleen programma’s maakte met ‘minder validen’, ma goed.

  Robg en pony (2 grumpy old men) zitten vanavond met hun vlaggetje voor de buis.
  Yeahhhh!!
  MaHoGr
  Make Holland Greater.


  Maak melding
 2. @ esmerald
  en trutje is niet minder valide?
  ze is geestesziek tot en met, racistisch en sexistisch tot op het bot.
  naam gemaakt??? ja dat ze gewoon een dom wijf is die alles doet voor geld.
  zou een goede ndp’er zijn


  Maak melding
 3. Welke buis??
  Jullie gaan zeker kijken met zakje popcorn op schoot, fijne avond.
  Misschien dat jullie haar toch sympathiek vinden, wie weet, kijken mensen!!!!


  Maak melding
 4. pony ,welke buis , , pvc buis , , elektra buis , , stalen buis , , koperen buis ,etc. , , of denk je aan een beeldbuis in een tv , , nou pony die worden al geen jaren meer gebruikt in tv’s , , of spreken ze misschien van platte beeldbuis , , jij zal het toch wel weten , , anders vraag je het aan je vriendje robg , die zal het wel weten , , veel kijk genot vanavond bij de tv met die troela en de mol , , samen met robje g kijk je toch


  Maak melding
 5. W a t een zielige trut zeg. Migado, ik zou me diep schamen. Ze zoekt aandacht, misschien kan die akwasi zich bij haar aansluiten. Ze passen bij elkaar, oh nee dat gaat want afrikanen en afro surinamers gaat niet samen. Ik walg van dit wijf bah!


  Maak melding
 6. Waarom bestaat deze Waterkrant nog steeds? Ik lees zo nu en dan wat artikelen. Zie steeds dezelfde gefrusteerde personen hier..wel niet onder eigen naam reageren. Bah bah


  Maak melding
 7. Moment dat er een sterke ,slimme,en onafhankelijke bruine vrouw opkomt voor haar zelf en de mens,is ze meteen dom en ga zo maar voor derden.De waarheid doet pijn.Zo hebt je meerdere activisten die opkwamen of opkomen voor de mens.Die worden meteen belachelijk of als dom bestempeld.Maar ja op de wereld hebt je goeie en slechte mensen eenmaal .Maar Silvana vindt ik een toffe meid .Die zich niet laat misleiden of verleiden door negatieve mensen met hun slechte engerie.Trots op jouw als dja dja vrouw.


  Maak melding
 8. Ohhh Mijn God,
  Nog nooit zo’n lelijke vrouwtje of vent gezien. Ik weet niet eens of ze een wijf of vent is. Waarom heeft deze Afrikaanse zoveel aandacht nodig. Voor een beetje geld kan ze echt alles doen. Wie walgt nou niet van zo’n racist.


  Maak melding
 9. op hem of haar uiterlijk , kun je nog niet direct iemand beoordelen , , door uitspraken en tegenstellingen zou je iemand kunnen beoordelen en dan daar een reactie opgeven


  Maak melding
 10. Die helle familie De Mol, vader, zoon, zus, vind ik echt ziek en ziekelijk. Typisch VOC-lieden die echt alles tot op het bot uitbuiten. Als het hem heel veel geld en kijkcijfers zou opleveren, zou hij zelfs live op tv zijn zus …….! Onder regie van zijn behoorlijk immorele vader.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES