maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die vrouw lastig valt schiet hulp biedende persoon van achteren neer

Man die vrouw lastig valt schiet hulp biedende persoon van achteren neer

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft afgelopen weekend de 31-jarige Virendra N. aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Uit het voorlopige politie onderzoek is komen vast te staan dat hij  de 23-jarige R.A. heeft neergeschoten met een vuistvuurwapen.

Volgen het Korps Politie Suriname schoot R.A. een vrouw te hulp, die lastig gevallen werd door Virendra. Virendra wachtte tot dat R.A. weg liep en schoot hem van achteren neer. R.A. werd in een van zijn bovenbenen geraakt. De verdachte werd op zaterdagavond 31 oktober aangehouden.

Virendra wordt verdacht van zware mishandeling en overtreding van de Vuurwapen Wet. De politie heeft een illegaal vuistvuurwapen en twee alarmpistolen in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen. Het slachtoffer is per ontboden ambulance over gebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

Virendra N. is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek van deze strafzaak aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Persoonlijk zou ik niet rusten voordat ik het concept van oog om oog tand om tand in praktijk had gebracht. Ik zou hem desnoods tot in zijn cel gaan beschieten.


  Maak melding
 2. De volgende President van Suriname heet Virendra N. Is Santokhi ook niet zo begonnen? Boyke Bikharie was ongewapend en van achteren doodgeschoten. De dader is nu President van de Republiek Suriname. Ex President Bouterse heeft er een paar meer op zijn naam staan. Ook onze tegenwoordige VP schijnt wat dat aangaat ook zijn mannetje te staan. De weg naar het Presidentschap, paars, oranje of geel, in Suriname gaat kennelijk letterlijk over lijken.


  Maak melding
 3. Als ik zo de reacties van idioten hier lees dan lijkt Suriname een achterlijke barbaren Taliban staat door een stelletje bloeddorstige monsters die niet door hebben dat hun opties niet word geaccepteerd door een fatsoenlijke wereld zo dom en achterlijk zijn ze of ze denken stoer te zijn en ze zijn zogenaamd volwassen


  Maak melding
 4. Beste Jansen Jan,
  Wilt u de feiten ontkennen? Ik had ook graag een andere werkelijkheid gezien, maar u benoemt het. Suriname lijkt steeds meer op een Barbaren staat. De Taliban zijn niet achterlijk. Hun overtuiging misschien wel maar dat is wat anders.
  Maar zijn het geen moordenaars en dieven die Suriname bestuurd hebben en helaas nu ook besturen?
  Bouterse was niet de eerste in Suriname die zijn politieke tegenstanders opruimde.
  Ken uw geschiedenis! Hij deed het wel op de meest rigoreuze manier van allen voor hem.
  Zijn voorgangers lieten “lastige” tegenstanders o.a. gek verklaren en opsluiten of verbannen uit Suriname. Ook zijn er van die lastige tegenstanders plotseling overleden ten gevolge van een ongeluk of niet achterhaalde doodsoorzaak. Daar loopt nu een onderzoek naar, wacht de publicatie van die resultaten maar af.
  Luid schreeuwen en herhalen dat de zaken anders zijn maakt ze niet tot een waarheid.
  Heel lang beweerden de geleerden dat de aarde plat was. Wie daar tegenin ging werd een kopje kleiner gemaakt. De geschiedenis heeft uiteindelijk hun gelijk bewezen.


  Maak melding
 5. In de rug geschoten🤔🙄 klinkt bekend. Het is de bekende manier van losers om hun tegenstanders uit te schakelen. Altijd van achteren besluipen, dan maak je meer kans.
  🧐😕


  Maak melding
 6. jan jansen je moet nog twee rondjes fietsen om de kerk , , en als je eindelijk volwassen wilt worden , , moet je nog zeker een x aantal rondjes maken , succes jansen


  Maak melding
 7. hé linco , , wat een oen ben jij , , bouta was de eerste na 1975 die een coup pleegde 1980 , , en in december 1982 , 15 mensen heeft vermoord en wel in de rug geschoten , en dan ook nog zeggen ze wilden vluchten , , keur jij dit goed , , en wat bedoel je met zijn voorgangers , , voorgangers van een geloofsgemeenschap of zo , , maar gelukkig voor jou geloof je niet , dat de aarde plat was , , anders was je als eerste ervan afgevallen , ha ha ha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES