Inbrekers kort na diefstal 65 mobiele telefoons aangehouden

8
verdachten-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachten aangehouden in Suriname.

De politie in Suriname heeft Uraso H.(28), Migalcio A.(22) en Joël S.(29) in de vroege ochtend van zondag 1 november aangehouden, kort nadat zij hadden ingebroken in een handelszaak en 65 mobiele telefoons buit maakten. Ze werden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) in samenwerking met de Algemene Surveillance Dienst (ASD) en politie Munder in de Gongrijpstraat aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat inbrekers zich toegang tot de handelszaak hebben verschaft door een gat in het dak te maken. Zij namen in totaal 65 mobiele telefoons weg uit de zaak. De gestolen zaktelefoons zijn van verschillende handelsmerken en in verschillende kleuren.

Dankzij onder andere de technische hulpmiddelen die de politie voor handen heeft, is het gelukt om de vluchtauto van de inbrekers te signaleren kort na het plegen van het strafbaar feit. Het voertuig werd door de politie klem gereden en daarin werden behalve Uraso, Migalcio en Joël ook 37 gestolen mobiele telefoons aangetroffen.

De drie mannen zijn aangehouden op verdenking van onder andere diefstal bij nacht door middel van braak of verbreking. Het voertuig en de zaktelefoons zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Uraso geeft toe dat hij betrokken is bij  de inbraak; terwijl Migalcio en Joël dat ontkennen.

Ze zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel gezet door de politie. De politie vermoed dat deze drie verdachten meer op hun kerfstok hebben.


8 REACTIES

  1. Kali madjoe het zit hem in de genen, die is moeilijk te genezen, dus mee leren leven of neerknallen, neerknallen is de beste oplossing, komen ze uit de gevangenis dan begint het opnieuw, dus politie gericht schieten, dan hebben de hardwerkende mensen rust in het leven??


    Maak melding

  2. goed gezegd Maripa Ko , heeft de politie hier al de nieuwste snufjes om ze op te sporen , of zat er al een chinese chip in de telefoons , en ze getipt zijn door de chinezen , wie weet


    Maak melding

  3. Op de foto is een wel heel aparte houding zien zoals de agent de maan arresteert Kijk eens goed, hij is bezig met t rechterbeen , vanaf de foto te zien, en t linkerbeen is dus vrij . Als de arrestant een fikse uithaal geeft met t linkerbeen, dan wordt t een ander verhaal. Mij lijkt, dat geknield op een been v.d arrestant, en dan de handen vrij te hebben , overwicht geeft op de arrestant . In de boeien slaan en dan t tuig afvoeren. Die is voorlopig opgeborgen , en bezorgt geen last.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.