woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit NederlandSylvana Simons gaat voor Tweede Kamerverkiezingen

Sylvana Simons gaat voor Tweede Kamerverkiezingen

-

Does Travel - naar Suriname

Sylvana Simons gaat campagne voeren voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Ze geeft daarvoor haar zetel in de Amsterdamse gemeenteraad voor Bij1 op.

De in Suriname geboren Simons wordt lijsttrekker en de tweede plek op de kieslijst is voor kunstenaar Quinsy Gario. Hij stond aan de wieg van de acties tegen Zwarte Piet.

Cultureel antropoloog en hoogleraar Gloria Wekker, schrijfster Anousha Nzume en actrice Romana Vrede zijn lijstduwer.

“Bij1 is bijna vier jaar geleden opgericht om in de landelijke politiek een plek aan tafel op te eisen. Dat moment is nu!”, zegt ze op Twitter.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

30 REACTIES
 1. Dit paranoΓ―de, geesteszieke wicht, blaast zichzelf op.
  Kwestie van tijd en dan is dit labiele huilebalkje en haar kliekje gedegradeerd tot POLITIEKE KUIKENTJES en weggeblazen van het politieke toneel.

  πŸ₯ŠπŸ₯ŠπŸ₯ŠπŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹


  Maak melding
 2. Mw Simons is een politiek lichtgewicht. Niemand in Den Haag gaat deze backbencher serieus nemen (als ze uberhaupt tot volksvertegenwoordiger wordt gekozen). Ze maakt labiele indruk. Binnen 12 mnd is ze weg en gaat ze gebruikmaken van de wachtgeld regeling, mark my words.


  Maak melding
 3. Haha, ja deze vrouw begrijpt dat als je vooruit wil komen je je je je (excuus ik stotter net als schipper) moet onttrekken aan bepaalde figuren. Daarom had ze een NEDERLANDSE man, die haar na een paar beurten heeft gedumpt.
  Haha, ja deze vrouw begrijpt dat als je vooruit wil komen je je je je moet onttrekken aan bepaalde figuren. daarom wil ze weg uit de getto genaamd bijlmer.
  Zou er dan toch een zijn met hersenen??


  Maak melding
 4. racistische sexistischedomme koe die zich omhoog geneukt heeft.
  ze zegt zelf dat de donkere man niet te vertrouwen is, de reden dat ze elke keer maar weer een racistische sexistische witte man op zocht.

  dat mens hoort onder zware psychiatrisch toezicht te staan.
  ze is alleen voor haar zelf en haar portemonee bezig… iemand die iets anders denkt?? is net zo labiel als dat zij is.
  als dit je “frontman” is…. zegt genoeg over iedereen die deze idioot steunen.
  altijd en eeuwig maar over kleur zeuren… een typische racist dus


  Maak melding
 5. Geen een Chinees, geen een Hindoestaan, geen een Javaan en dit noemt deze troela en labiele Lola een partij waar diversiteit de boventoon voert. Ik denk dat zij zich liever door ja knikkers laat omringen. Manipulatief figuurtje.


  Maak melding
 6. Mw Simons lijkt historisch besef te ontberen. Zij zet Zwarte Piet-minnende Nederlanders, die geen enkel racistisch motief hebben, ongefundeerd weg als fascisten en racisten.
  Dan heb ik het niet eens over slavernij. Met Wilders, Baudet en Kuzu hebben we genoeg polariserende politici in Den Haag. Mw Simons kan mij gestolen worden. Ze voegt niks toe.

  Ik ben het helemaal eens met forumlid Esmerald, nog 5 jaar Rutte zou prima zijn.


  Maak melding
 7. Deze trut zag ons donkeren niet eens staan, ze dacht zelfs dat zij blank was. Nu daar ze uitgekotst wordt door die blanken, is zij toenadering tot ons aan het zoeken. Liep altijd met haar neus in de lucht. Nee hoor meid, ik zou de eer aan mezelf houden en rustig je staart krullen waar je bent. Die blanken zien je liever gaan dan komen in de Tweede Kamer, dus stop met jezelf belachelijk te maken.


  Maak melding
 8. Sylvana, kan rekenen op mijn stem. Daarnaast zal ik zoveel mogelijk familie, vrienden en bekenden overtuigen om hun stem uit te brengen op Bij1. Als Bij1 het goed oppakt kan een heel grote doelgroep die niet gaat stemmen bereikt worden. Ik gun Bij1 minimaal drie zetels in de tweede kamer. Power Sylvana.


  Maak melding
 9. ha ha ha robg , , hΓ© fantast , paarse slijmbal , , die troela zal helemaal niets bereiken , , en je wilt je paarse familie en paarse vrienden en paarse bekenden overtuigen , , doe je best robje g , , ze zal met bij1 nul zetels halen , , en jij verdwijnt dan ook van het toneel , want die troela zal je toch gaan klappen ,ha ha ha ,πŸ˜πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜


  Maak melding
 10. Beste famiri, niet een ieder die op je lijk meent het met je!!!!!!! Kijk maar naar Druga baas!
  En miss Silo, is volgens mij een gefrustreerde Queen zonder koninkrijkje en daar is ze opzoek naar met haar aanhang. Loek mina Silo!
  Welke goed functionerende organisatie heeft ze opgezet om mensen te helpen????
  niks & nada!!!!!!
  Zoveel kritiek op de witte mensen, Silo misschien heeft Lonnie nog een post voor je in Sur.

  Gado de wi fesi mang


  Maak melding
 11. hΓ© jesse , , wat lult jij , , 4 jaar geleden kreeg deze troela heel weinig stemmen , , dus helemaal niet gelukt klojo , , in schijn houdt ze van blanke mannen , maar troost je jesse zij houdt alleen van een echte zwarte piet , met een grote …..


  Maak melding
 12. Kansloos! Sylvana is een hypocriet. Niet op deze partij stemmen. Ze kan niets voor migranten betekenen. Mijn keuze is DENK of D66, want zij hebben het debat over het AOW-gat overgenomen. Wij zijn de afgelopen jaren gebruikt als stemvee door de traditionele partijen, dus niet meer laten gebeuren. Goed kijken wie onze belangen behartigt


  Maak melding
 13. Koos, je doet het weer!!!!!!!😈
  Esmerald, van jouw had ik niks anders verwacht, VVD is PVV light.πŸ™ˆ
  En jullie kennen allen mevrouw Simons zo goed!!!!!!!!!πŸ˜‚πŸ˜‚

  Sylvana, run syl run πŸ‘


  Maak melding
 14. Rob, je doet het weer!!!!!!!😈😈
  Weer knip en plak werk. Dit zelfde heb je vorig jaar of nog veel langer geleden ook geschreven. Of je hebt het natuurlijk gewoon onthouden
  Jesse de racist. πŸ™‰πŸ™‰πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™Š
  En jullie kennen allen mevrouw Simons zo goed om voor haar te pleiten!!!!!πŸ˜‚πŸ˜‚

  Sylvana, run syl run maybe you can beat Boefdraad πŸƒπŸΎπŸƒπŸΎπŸƒπŸΎπŸƒπŸΎ


  Maak melding
 15. Sylvana kan rekenen op mijn steun. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen heb ik mijn stem aan Bij1 gegeven. Zij brengt vernieuwing in de politiek.Haar thema’s spreken mij aan. Het is een vrouw die durft, ze heeft pit, the right stuff. Velen staan er niet bij stil dat deze vrouw een van de weinigen is die zich heeft kunnen handhaven in een groot wit-media bolwerk. Hoeveel vrouwen van allochtone afkomst is het gelukt? Ik vind het moedig van deze vrouw dat zij zich inzet en een bijdrage levert om maatschappelijke vraagstukken op te lossen of onder de aandacht te brengen van de politiek en de gemeenschap. Ik zeg daarom…..STEM op BIJ1.


  Maak melding
 16. hΓ© , , vieze vuile paarse rat , , woon jij in Amsterdam , ,vieze klootzak , , als je je daar bemoeit met politiek , , dat is jou ding , , maar hou je gore bek over politiek hier in Suriname , , overdag zit jij zeker in een apenpakje daar bij Artis , en die troela komt zeker elke dag je bekijken , en ze wil je graag vertroetelen , , maar jij als aap verkleed mag toch niet stemmen , , maar jij wil haar ook elke dag zien , , want je hebt gehoord van die viera in Suriname , , help je zelf , , dus je redt je wel , , wat zal pony hier over zeggen , , ze zal jalours zijn op die troela als een bij 1


  Maak melding
 17. hΓ© pony , , ben jij vroeger door zwarte piet in een zak gestopt en naar Spanje , , maar de boot van de Sint kwam aan in Turkeie , , en Koos heeft gelijk je bent πŸ€ en niet anders
  ken jij wel die troela van bij 1 , , en jij bent bang voor die Esmerald om dat zij VVD stemt , , dus jij woont ook in Amsterdam , , trut houdt je daar bezig samen met die vuile rat robg , , en bemoei je niet met dingen hier in Suriname , , jullie twee zijn geen Surinamers , maar afgedankte Nederlanders


  Maak melding
 18. Ik zeg als ze maar verbindt en mensen dichter tot elkaar brengt prima.
  Wat we niet in de politiek zoeken is een onrust stoker. Daar hebben we genoeg van en zijn niet op zoek naar een nieuwe


  Maak melding
 19. Het wordt een 1 april mop. Sylvana for president. Ze gaat rutte van zijn troon stoten. Schaam.me als surinaamse. Wat voor onzin gaat ze nu weer verkopen? Jammer dat deze psychisch gestoorde een.podium krijgt. En.lelijk is ze ook nog. Bah


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES