maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Rijdende bromfiets vliegt in brand door elektrische storing

VIDEO: Rijdende bromfiets vliegt in brand door elektrische storing

-

Does Travel - naar Suriname

Deze bromfiets is dinsdagmiddag op de hoek van de Powisi- en de Koelekoelestraat in Paramaribo-Noord tijdens het rijden in brand gevlogen.

De bromfiets werd bestuurd door een jongeman. Hij verklaarde dat hij problemen had met de bedradingen van het vervoersmiddel. Op de hoek van de Powisi- en de Koelekoelestraat vloog de bromfiets plotseling in brand. De bestuurder sprong op tijd ervan af en bleef ongedeerd.

De bromfiets brandde bijna geheel af. Slechts de achterband is bespaard gebleven. De oorzaak is een elektrische storing, waarvan de bestuurder afwist. De Surinaamse brandweer kreeg de melding en ging ter plaatse om het vuur te blussen. Ook de politie deed de plaats aan voor onderzoek.

In Suriname zijn in de afgelopen periode een aantal auto’s en bromfietsen in brand gevlogen. Maandag vloog ook al deze bromfiets in brand tijdens het rijden. Hieronder een video van de brand dinsdagmiddag:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Als Surinaamse bromfietsen regelmatig spontaan in brand vliegen, moet grondig worden onderzocht hoe dit komt. De kosten hiervan moet door de importeur worden betaald. Ik vraag mij af of deze bromfietsen uit China komen.


  Maak melding
 2. Zeker weten :deze spullen komen uit China.De regering moet verbieden om deze bromfietsen in te voeren.De vorige keer geloofde ik niet dat bromfietsen in Suriname in brand vliegen.
  Meeste China made spullen deugen niet.Al tijdens het weghalen uit een doos gaan ze al kapot.
  Wat denk je van goedkope waterleiding fittingen?,nooit kopen.


  gemodereerd
 3. Natuurlijk komen deze bromfietsen uit China. Na de garantie termijn gaat er een klein schakelaartje over waardoor er een vlam wordt gemaakt op de brandstofleiding die al bijna verrot is. Zo werkt China. In Nederland worden dit soort spullen niet verkocht want de Europese regels worden daar nageleefd. Voor autoā€™s gaat hetzelfde gebeuren dus weet wat je koopt.


  gemodereerd
 4. Wat is er mis met jullie ogen en verstand er staat duidelijk in het artikel
  DE OORZAAK IS EEN ELEKTRISCHE STORING WAAR DE BESTUURDER VAN WIST jullie willen gewoon interessant doen of jullie zijn zo dom om te snappen wat er staat


  Maak melding
 5. “De oorzaak is een elektrische storing, waarvan de bestuurder afwist.”…….

  Verzekering zal ook niet uitkeren als hij Ć¼berhaupt verzekerd is…


  Maak melding
 6. Ai baja, weer een nieuw fenomeen.
  De reden dat ze in brand vliegen is misschien omdat ze vierde hands zijn.
  Op een oude fiets moet je het leren, maar op een vergane gammele brommer moet je echt niet blijven rijden hoor.


  gemodereerd
 7. De wonderen zijn de wereld nog niet uit: een bromfiets vliegt in brand en brandt volledig uit, motor, frame, zadel, wielen, alles is verbrand, behalve de achterband. Hallelujah!!!


  Maak melding
 8. HongKongFree@@ verzekering tegen wat zeker tegen als je brommer in brand vliegt tijdens het rijden dat is zeer zeker de hongkongfree polis šŸ˜‚šŸ¤£šŸ˜‚šŸ‘šŸ‘lul praatjes laat je maar gelijk verzekeren tegen vallende mango,s op je ballen
  Nog Ć©Ć©ntje die interessant wil zijn


  Maak melding
 9. Made in China altijd goedkoop,maar levens gevaarlijk. De oorzaak dat huizen in SU afbranden kan ook gezocht worden in goedkope bedrading uit China. Mensen ga voor duurzaamheid en veiligheid. Goedkoop is duurkoop. Neem een keurmerk en geniet langer van je spullen. Claim bij de vorige regering.


  Maak melding
 10. neen theo 2020 , , jij kan alleen maar lezen maar niet begrijpen , die chinezen hebben een heel klein chipje in gebouwd , een klikje en pats de bromfiets staat in brand , snap jij niet dat dit de proef chipje is want de chinezen zijn bezig met software voor bedrijf spionage via G5 , , als er iets interessant is in een bedrijf , dan een klik en de gegevens zijn binnen , , maar jij snapt dat niet, , vele landen hebben china al geboycot met hulp bij het aanleggen van G5 , , zal er verder maar niet over nadenken theo anders wordt je hoofd moe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES