Wegafsluiting in verband met zitting krijgsraad 8 december strafproces

11

In verband met de voortzetting van het 8 december strafproces zal de Krijgsraadzitting worden gehouden op vrijdag 30 oktober 2020. De Mrg. Wulfingstraat zal vanuit beide zijden worden afgesloten voor alle verkeer. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Er zal geen verkeer worden toegelaten vanuit zowel de Henck Arronstraat als de Roseveltkade in de Mrg. Wulfingstraat.
Alleen bestemmingsverkeer voor wat betreft de St. Louise-, de St. Elisabeth- en de St. Paulusschool is toegestaan.

De afsluiting zal vanaf 06.00 uur plaatsvinden tot na de krijgsraadzitting. Op de verkeersdeelnemers wordt een beroep gedaan de aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen, aldus de Surinaamse politie.

Meer hierover:


11 REACTIES

 1. Ieder geschoolde gek zal toch beammen dat deze toneel stuk de gemeenschap al teveel geld heefd gekost,waarom gaat men dan door. we leiden al onder de Armoede en Cofidt en nu nog een spanning erby opvoeren, een mens kan niet teveel hebben,zo maak je de gemeenschap ziek. want ze weten al hoe het afloopt heel suriname weet het al.


  Maak melding

 2. rbrowny met y , , weet je waarom dit nog steeds geld kost omdat die advocaten van je baasje bouta alle tijd rekken en , , weet je wat jij bent een bouta kontenlikker en, o zo bang dat hij morgen vast gezet wordt , , je kunt dan je verdriet niet meer verdragen en je pleegt zelfmoord , , zijn we mooi van die achterbakse paarse rat af , , o ja bouta pleegt ook zelfmoord met een koord van een sportbroek , , denk aan Roy Horp , maar dat heeft bouta toen gedaan , en verteld dat het zelfmoord was , , Roy Horp en bouta waren beste vrienden , , nou liever een goede buur dan je beste vriend


  Maak melding

 3. SCHIPPER

  28 oktober 2020 At 22:40

  ..CHANNIE..GAAT..ZICH..MELDEN..
  VAN..DAAR..DE-WEG..AF..SLUITING..

  ====================================

  Beste Schipper, die paarse boot van je is al te onder gegaan. Kwestie van tijd dat jouw broodheer ook de bak in gaat. De NDP komt nooit meer aan de macht. Het is over en uit met die partij.


  Maak melding

 4. Hopelijk vraag zijn advocaat dat Nederland ook in de getuigen bank kom te zitten en dat bouterse gewoon alle afspraak aan een kant zet en gewoon begin tevertellen van af 1978


  Maak melding

 5. O.b.v. de verhoren en getuigenverklaringen, heeft de krijgsraad reeds 20 jaar opgelegd aan bouterse. Echter, in de tijd dat die uitspraak werd gedaan, genoot hij a.g.v.zijn presidentschap een bepaalde mate van onschendbaarheid. Als backup werd ook even snel de amnestiewet in elkaar geflanst om een veroordeling te voorkomen.
  Het is te hopen dat nu hij president af is en geen onschendbaarheid meer geniet, ook de nieuwe regering een duidelijk standpunt heeft ingenomen m.b.t. zijn gevangenneming zodat de krijgsraad vandaag weet wat er haar te doen staat. Krijgsraad, maak er een einde aan deze soap en spreek u uit dat dat er aanhouding en gevangenneming plaatsvindt, zodat gerechtigheid geschiede. De wereld kijkt mee.


  Maak melding

 6. Wat mij betreft meteen oppakken, opsluiten, de sleutels heel ver weggooien en alle toegangsdeuren dichtlassen. De ellende waar deze charlatan en zijn kornuiten Suriname 40 jaar geleden in hebben meegesleurd is gewoon misdadig.


  Maak melding

 7. Ik zie geen enkele reden in waarom ddb morgen niet in de boeien wordt geslagen en naar SB wordt gebracht.

  Het staat vast dat hij verantwoordelijk is of zelf dader is van de 8 december 1982 moorden en is hiervoor al veroordeeld.

  Let op!

  Een ieder die zich schuldig heeft gemaakt aan ( zware) misdaden kan al in hechtenis worden genomen.

  ddb is al veroordeeld omdat vast staat dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan zware 8 december 1982 moorden.

  Gelet op deze zaken kan hij morgen al in de boeien worden geslagen in naar SB worden gebracht. De dagen die hij nu in voorarrest doorbrengt, kunnen van de 20 x 365 dagen in mindering worden gebracht.

  Morgen, d.d., 30 oktober 2020 moet ddb in de boeien worden geslagen en naar SB worden gebracht. Het moet, dit is de kans dat de rechtbank/krijgraad laat zien dat ze haar werk naar behoren doet volgens de grondwet. Er is Covid-19, mensen mogen niet samen scholen.

  Rechtbank dit is het moment om het ijzer te smeden als het heet is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.