dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInhalende PL-lijnbus rijdt 3 voertuigen aan en komt tegen EBS-mast tot stilstand

Inhalende PL-lijnbus rijdt 3 voertuigen aan en komt tegen EBS-mast tot stilstand

-

Does Travel - naar Suriname

Een inhalende PL-lijnbus heeft woensdagmiddag rond 13.00u 3 voertuigen aangereden op de Indira Gandhiweg en is daarna tegen een elektriciteitsmast van de NV Energiebedrijven Suriname tot stilstand gekomen.

De aanrijding vond plaats aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Lui’s supermarket. De chauffeur was bezig een pick-up in te halen en door nog onbekende redenen verloor hij de controle over het stuur. Daarbij ramde hij de pick-up en daarna 2 stilstaande voertuigen.

Niemand raakte gewond. De lijnbus raakte zwaar beschadigd en de overige voertuigen hebben aanzienlijke materiƫle schade opgelopen. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. (Foto: Ivo Eiflaar)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Haastige spoed ! Dit gedrag van de Chef levert hem of zijn Baas alleen maar schade op in deze al dure tijd. Gelukkig zijn er geen mensenlevens te betreuren.


    Maak melding
  2. Tot zolang er geen doden gaan vallen bij de inhalende bussen en op de fietspad rijdende bussen gaat dit probleem niet stoppen. Want de bussen rijden als gekken.


    Maak melding
  3. Inhalen op de Surinaamse wegen is bovenal een gewaagde onderneming. Er is altijd risico, vanwege de inrichting daarvan. De wegen zijn te smal, voor de hoeveelheid gebruikers. Files, aanrijdingen en ongelukken die regelmatig fataal aflopen, behoren tot het dagelijks beeld in de straten van Paramaribo. Die hele infrastructuur moet op de schop en is niet meer van deze tijd. We hebben een veilig wegennet nodig. Ook aan de mentaliteit van de weggebruikers schort het behoorlijk. Afgelopen week nog stond ik in de welbekende file op de bosje brug en wat scherts mijn verbazing. Voor me besluit iemand om niet meer te wachten en gaat over tot inhalen. Een onmogelijke missie. Dit soort gedrag leid tot brokken en agressie. De bosje brug is niet geschikt om in te halen en het overgrote deel van de wegen niet. Fietsen in Paramaribo is een riskante onderneming. En zo kan ik nog vele punten benoemen die misgaan in het verkeer. ik verzoek deze regering om uiteindelijk te gaan investeren in verbetering van onze veiligheid op de weg.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES