dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCOVID-19 situatie stabiel: 'slechts' 5 nieuwe gevallen na 147 testen

COVID-19 situatie stabiel: ‘slechts’ 5 nieuwe gevallen na 147 testen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn er de afgelopen 24 uur 147 COVID-19 testen uitgevoerd. Hieruit zijn 5 nieuwe gevallen van corona besmettingen naar voren gekomen. Ook zijn er het afgelopen etmaal 7 mensen genezen, waardoor het aantal actieve gevallen gedaald is naar 35.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. De actuele getallen passen binnen het gewenste richtcijfer van de Surinaamse overheid, van minder dan 25 nieuwe COVID-19 gevallen per dag.

De overheid heeft aangegeven dat zij hoopt dat dit beeld zich de komende zeven dagen voortzet. Bij een stijging van boven de 25 nieuwe gevallen per dag, zal zij namelijk genoodzaakt zijn om de maatregelen wederom aan te scherpen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES