Inbrekers restaurant aangehouden dankzij camerabeelden

1
Voorbeeldfoto van een beveiligingscamera

De 36-jarige Kenroy P. is op dinsdag 13 oktober aangehouden door de politie van Moengo en overgedragen aan de recherche van regio Oost. Kenroy wordt ervan verdacht medeplichtig te zijn aan een inbraak gepleegd in het politie ressort Moengo meldt het Korps Politie Suriname.

De eigenaar van een restaurant deed aangifte tegen onbekende daders, nadat bleek dat goederen uit zijn winkelzaak waren weggenomen. Op camerabeelden is te zien dat Kenroy en zijn kompanen de inbraak hebben gepleegd. De verdachte werd opgespoord en aangehouden.

Het onderzoek leidde naar de andere twee verdachten Delcano A. (32) en Rinaldo P. (20). Deze zijn ook aangehouden op respectievelijk maandag 19 en dinsdag 20 oktober. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten ingesloten.

Met de aanhouding van deze verdachten zijn twee onderzoeken van inbraak opgelost. Het vermoeden bestaat dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen. De recherche van regio Oost onderzoekt deze zaak verder, meldt de politie.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.