vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidSlechts 1 nieuw COVID-19 geval, aantal actieve gevallen daalt van 50 naar...

Slechts 1 nieuw COVID-19 geval, aantal actieve gevallen daalt van 50 naar 38

-

Does Travel - naar Suriname

De afgelopen 24 uur is er slechts 1 nieuw COVID-19 geval in Suriname geregistreerd. Dit kwam naar voren na 75 keer testen. Het totaal aantal actieve gevallen is het afgelopen etmaal ook gedaald van 50 naar 38.

Dat blijkt vrijdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Sinds de uitbraak van het virus in Suriname zijn er 5.155 mensen besmette gevallen geregistreerd. Daarvan zijn inmiddels 5.010 mensen genezen.

De afgelopen 24 uur werd ook duidelijk dat er opnieuw een school in Suriname is gesloten vanwege het feit dat er sprake is een persoon die besmet is met het gevreesde coronavirus. Dit keer zou het gaan om een leerling en wel een jongen van de Willem van Lier Muloschool te Domburg.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Goed nieuws. Suriname doet het goed. Maar in Nederland gaat het echt niet goed nu.
  Hoop dat de positieve trend zich doorzet in Suriname. Dat geeft ook de economie een kans zich weer te herstellen. Maar de mensen in Suriname moeten wel voorzichtig blijven en de richtlijnen naleven om weer een golf te voorkomen.


  Maak melding
 2. Hmmm, slechts 1 nieuw geval…..waar heeft die leerling het opgelopen dan? Heeft hij het uit de lucht gehad, van een vogel of een engel? Is er al aan bron-tracing gedaan? Van wie heeft die bron het? Hoeveel mensen heeft die bron al besmet? Hoeveel mensen heeft deze leerling al besmet? Hoe lang is hij al besmet? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat je je op de borst klopt over je COVID-managementbeleid. Ons land is inderdaad een gezegend land, maar we moeten onze kop niet in het zand steken en vooral niet proberen de boel te belazeren, want dan belazeren we onszelf! Ik blijf benieuwd wie ze straks de schuld van de 2e golf gaan geven.


  Maak melding
 3. je vindt het jammer noh, je vindt het jammer dat niet meer mensen besmet zijn noh
  Jij walgelijke saka saka dagoe. Misschien heeft hij het opgelopen bij je ma.
  Jongen ik ben blij dat we steeds minder besmettingen hebben hier. jij woont zeker in bijlmer.
  Blijf daar en stik in je . we kunnen dagoes zoals jij missen


  Maak melding
 4. Achterlijke Danny, dit is typisch het gedrag van de VHPvarkens hier op het forum. Schuimbekken van woede en onmacht een terzake doende reactie te geven en maar schelden en beledigen. Ben jij soms de aureur van dit stuk? Ik ga het bijna denken gezien de razernij die mijn comment bij jou veroorzaakt. Voor jou info, ik zit in de zorg en heb al menig COVIDpatiënt verpleegd. Dus dat gebalk van jou dat ik het e.e.a. jammer zou vinden, moet je maar in je eigen familie gaan spuien. Je noemt mij een saka saka dagu, jou vind ik een walgelijk wezen dat eigenlijk het predicaat mens te schande maakt. Ik weet dat dit soort retoriek bij jullie VHPers normaal is, maar hou het aub binnen de stal waar jij en je genoten in de modder rondtollen. Elke COVID positieve is er een te veel, maar we moeten eerlijke verslaggeving doen en niet een verlengde van de VHP zijn!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES