zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMuloschool te Domburg gesloten na cononabesmetting leerling

Muloschool te Domburg gesloten na cononabesmetting leerling

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw is een school in Suriname gesloten vanwege het feit dat er sprake is een persoon die besmet is met het gevreesde coronavirus. Dit keer zou het gaan om een leerling en wel een jongen van de Willem van Lier Muloschool te Domburg.

Hoewel de besmetting van de leerling niet op school heeft plaatsgevonden worden alle protocollen van het Surinaamse Bureau Openbare Gezondheid (BOG) gevolgd. Zo is de school grondig ontsmet en gaan alle leerlingen, die deze week met de jongen in contact zijn geweest, 10 dagen in quarantaine.

Ruim twee weken geleden sloot de OS Mottonshoop haar deuren, nadat bekend was geworden dat het schoolhoofd besmet was geraakt met het coronavirus.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Een verstandig besluit.
  Passende en preventieve maatregelen, nemen waar nodig.
  Onze wijze leiders trekken de grens tussen wat toelaatbaar is en wat ongeoorloofd.
  Wij mensen weten dat de overgrote meerderheid van het volk, weten dat er goede mensen zijn, die het beste voorhebben met hun medemensen en hun verantwoordelijkheid willen en kunnen nemen voor land en volk, waar ze wonen.

  Veel mensen laten zich leiden door de waan van de dag en door stereotiepe opvattingen. Ze zien één feit, blazen het op, maar missen het overzicht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES