zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChinezen 's nachts in woning overvallen door gewapende rovers

Chinezen ’s nachts in woning overvallen door gewapende rovers

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn twee personen van Chinese komaf in de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 oktober het slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval in een woning te leiding 20, ressort Santodorp.

De slachtoffers, oud 42 en 43 jaar, verklaarden dat zij gestommel buiten de woning hoorden en een kijkje gingen nemen. Bij die gelegenheid drongen de verdachten de woning binnen en hielden de twee onder schot.

Het zou gaan om drie verdachten die hun gezicht bedekt hadden. Twee van hen waren gewapend met respectievelijk een jachtgeweer en een vuistvuurwapen. Er werd een tas met persoonlijke spullen, zaktelefoon, tickets en een onbekend geld bedrag in Surinaamse dollars buitgemaakt.

De verdachten vluchten na de beroving via het achterperceel, het bos in. De politie van Santodorp heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. gisteren was het 167 jaar geleden in 1853 dat de eerste Chinezen in Suriname kwamen en nu door covid zijn er Chinezen die dat gedenken in huiselijke sfeer , , dan hebt je gespuis die dan denken daar valt wat te halen , , dit gespuis denkt dit is mijn werk en niets anders


  Maak melding
 2. er zijn mensen die kunnen nadenken theo, helaas is het zo te lezen niet aan jouw besteed

  Die schurken dachten natuurlijk volgens jouw redenering; daar valt NIETS te halen, laten we daar inbreken, dit is onze hobby
  Zoveel domheid, het houdt niet op

  He is het nou zo moeilijk zelf een nickname te bedenken.


  Maak melding
 3. Gaan we voortaan steeds erbij vermelden wat de afkomst van personen, die het nieuws halen, is? Had men er ook bij vermeld wat de afkomst van de slachtoffers is, als ze van creoolse, hindustaanse, javaanse of mixed race waren, wat is er zo bijzonder aan dat ze van chinese afkomst zijn? Het zou wat anders zijn als deze slachtoffers buitenlanders waren die toevallig in Suriname op bezoek waren voor zaken of als toerist, maar nu is dat niet duidelijk.


  Maak melding
 4. Dre_1@@ dus jij bent ook ééntje met een glazen bol die op afstand kan denken wat een ander denkt die je niet eens kent zelfs voor die boeven kan je denken zang je bent gevaarlijk mang ik word bang denken voor mensen op een afstand die je niet kent dat is voor jou weggelegd jij kan heel goed voor wen ander denken maar begrijpend lezen is voor jou niet weggelegd

  Mijn vraag is hoe weet die gast wat die rovers denken of hebben die rovers het tegen hem gezegd wat ze denken
  En jij komt met een hoop stronterij
  Ik ken die rovers niet ik weet niet waar ze wonen ik heb ze nooit gesproken ik woon niet zamen met die rovers dus ik weet niet wat ze denken


  Maak melding
 5. =Neer knallen en een last minder. Die vloek op deze aarde zal nooit verdwijnen, omdat velen leven van berovingen.
  Deze mensen hun geest hebben zich al verlaten en over een paar jaren worden zij zwervers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES