zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameVicepresident dekt kosten voor zes maanden oude baby met open hart

Vicepresident dekt kosten voor zes maanden oude baby met open hart

-

Does Travel - naar Suriname

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft op dinsdag 20 oktober een financiële bijdrage van USD 1.700 gegeven aan Naomie Doekoe. Deze donatie is bedoeld om bij te dragen aan het dekken van de kosten voor de medische behandeling van haar zes maanden oude zieke baby. Moeder en baby zullen op 20 november van Suriname vertrekken naar Columbia voor verdere medische behandeling.

Baby Doekoe werd geboren met een open hart. Na verscheidene onderzoekingen door Surinaamse artsen is geconstateerd dat het kindje naar Columbia moet voor verdere medische behandeling. De moeder kreeg de mededeling een week terug. Ook zou zij alle kosten zelf moeten dekken. Hieronder vallen de kosten voor vliegtickets, airport- en immigratie kosten, handgeld, en aangepaste kleding voor moeder en baby.

Gezien mevrouw Doekoe niet in staat is het bedrag zelf op te hoesten heeft zij de vp benaderd voor zijn ondersteuning. Brunswijk staat erom bekend regelmatig sociale projecten te ondersteunen. Zeker projecten die te maken hebben met de gezondheid zorg van jonge kinderen.

Moeder Doekoe is de vp zeer erkentelijk voor de ondersteuning en zegt dat dit een hele grote hulp is. Zij doet er alles aan om de resterende financiële middelen binnen te halen. Dit zodat zij samen met haar baby op 20 november kan vertrekken naar Columbia voor de hartoperatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Betaal alle kosten maar doet het in stilte.Je hoeft er niet mee te koop te lopen.De rechterhand hoeft niet te weten wat de linker doet.God ziet het en Hij zal je belonen


  Maak melding
 2. Sommigen zullen zeggen dat er politiek wordt bedreven over de rug van een ziek kind. Excellentie Brunswijk toont zijn menselijke kant. Zo hoort het ook.


  Maak melding
 3. Goed bezig, alleen jammer dat hij zo voor … moet staan, is toch helemaal niet nodig,
  had ook met een tikkie gekund.

  Heeft hij blijkbaar nodig want strooien kan kan hij niet meer om de ‘leeghoofden’ te laten zien dat het geld uit zijn mouwen komt.

  Denk dat wij toch weer moeten wachten tot de volgende verkiezing eer er echt hulp komt van de Neds. in ieder geval totdat iedere ambtenaar is doorgelicht en geen veroordeelde in een machtspositie zit.


  Maak melding
 4. het is prachtig dat de VP dit doet , maar zoals velen hier zeggen doe dit niet voor de camera , doe het in stilte zegt percival en dat is beter , , maar wat jan zegt zullen velen niet zeggen of je moet bewijzen hebben , , maar pas op met de VP , als je iets beweerd wat niet klopt dan heb je een VP die dit zeker recht zal zetten , zo is ie


  Maak melding
 5. De Sinterklaas van Suriname. Als hij dit allemaal voor de verkiezing had gedaan, dan was Chan V.P en hij de President.
  Waarom moet de wereld weten wat je voor een ander doet???


  Maak melding
 6. Tja, je zit op een hoge positie, heb geld en daar kan je laten zien, dat je mensen helpt.
  Goed gebaar! Alleen héél doorzichtig!
  Inderdaad waarom niet buiten de media om? Strelen van je ego.
  Moeder blij, Ronnie blij! 🤷🏾‍♂️


  Maak melding
 7. We zijn er om elkaar te helpen, het klopt ja het hoeft niet zo openlijk.
  Brunswijk deed dit ook ver voor de verkiezing. Wat mij wel opvalt is het feit dat hij zich alleen richt op de donkere medemens. Heb hem nooit iets zien geven aan een Javaan, Hindustaan enz. Dat vind ik wel jammer.


  Maak melding
 8. Mix Chick
  Belangrijk is dat hij een medemens heeft geholpen. Daar gaat het om.
  Je kunt ook bijvoorbeeld stellen dat de witte man altijd de donkere Afrikaanse medemens te hulp schiet bij hongersnood etc.
  Bekijk jezelf in de spiegel en lees nogmaals wat je op hebt geschreven en trek dan je conclusies


  Maak melding
 9. Dit is èèn van de daden, waar GOD blij is.
  Ik weet niet of God bestaat, maar ik geloof het wel.
  En ik geloof dat God, ons heeft geschapen om voor elkaar te zijn en samen te leven.


  Maak melding
 10. Wat is het mooi om te zien en te lezen.
  Kijken en zien, kan anderen motiveren om ook een goede daad te doen.
  Een cliché, vertelt: ne…….k…….d….n.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES