zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie40-jarige man die dorp tiranniseert aangehouden door politie

40-jarige man die dorp tiranniseert aangehouden door politie

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen donderdag de 40-jarige Humphrey K. aangehouden, omdat hij de mensen in het dorp waar hij woonachtig is zou hebben getiranniseerd. Volgens de Surinaamse politie zit hij vast ter zake mishandeling meer malen gepleegd.

Hierbij moesten vooral jeugdigen het ontgelden waarbij sommigen zelf letsel opliepen. Nadat men aangifte tegen deze geweldenaar had gedaan dook hij onder voor de politie, totdat hij op 8 oktober in de kraag werd gevat door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM).

Humphrey is vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Zanderij alwaar de aangiftes tegen hem zijn gedaan. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is deze geweldenaar achter slot en grendel gezet meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES