Openbare Werken koopt graafmachines, vracht- en sleepwagens bij Rudisa

27
Openbare Werken koopt graafmachines, vracht- en sleepwagens bij Rudisa

Het ministerie van Openbare Werken (OW) in Suriname heeft bij Rudisa Motor Company enkele machines en vrachtwagens aangeschaft. Dit ter bevordering van de diensten van OW, meldt het ministerie.

Roy Buyne, hoofd afdeling Autowerkplaats, heeft de machines op dinsdag 13 oktober namens het ministerie in ontvangst genomen. Het gaat om twee minigravers, twee Fuso dump trucks en twee sleepwagens.

Het ministerie laat weten dat de de machines zijn aangeschaft om het werk te vergemakkelijken en diverse werkzaamheden in eigen beheer te kunnen uitvoeren. Hieronder nog meer foto’s.

https://www.facebook.com/711287982232618/posts/3930387970322587/


27 REACTIES

 1. Dit is ook zo iets vrouw van president is directeur van het kabinet van de president hoeveel functie heeft deze vrouw niet en er zijn zoveel ambtenaren met wacht geld thuis dit had chan niet beloof mensen het word tijd om op straat te komen voor dat het te laat is wand we kunnen dit niet blijven accepteren wij dachten er komt een veranderingen maar niets is minder waar zie daar family and friends


  Maak melding

 2. Openbare aanbesteding geweest? Iets wat deze regering dat toen in oppositie zat telkens te berde bracht, waar blijven jogi en aziz en belfort nu.
  Ministerie in handen van abop en er worden aankopen gedaan bij de sponsor,dillip sardjoe, van de abop.
  Truitjes en mondkapjes in ruil voor dikke vette aankopen.

  Lp


  Maak melding

 3. @Ric
  Zullen nog meer benoemingen volgen,en alles uitbetaald in us$. Wat die vervloekte regering afgelopen 10 jaar heeft uitgespookt, gaat op zelfde voet voort alleen zijn hidustanen en marrons aan de beurd om te roven van su.
  Maar ze zullen raar opkijken, 2023/2024 zit deze regering er niet meer.
  Samen met ndp zal abop verder regeren met die dikkop als pres,ndp weet dan dat ze su dan weer in gijzeling hebben
  .😁😅😁😅😁😅😉😇😁😇


  Maak melding

 4. Deze regering gaat het beter doen in de 5 jaar laat hij zien, dat het land financiële situatie beter gaat worden, ik geloof helemaal niet dat deze regering gaat stelen als de vorige regering ndp, maar je hebt ook heel veel azijn pisser hier op waterkant, abop en vhp doen het beter en goed dan de afgelopen 10 jaar??


  Maak melding

 5. Goed zet van Achaibersing, alles is beter dan geld in een bodemloze put storten als hij het werk zou laten uitvoeren door politieke vriendjes, zoals gebruikelijk was bij de vorige regering. Alleen jammer dat hij de machines gekocht heeft bij de grootste geldschieter van paars die er in Suriname rondloopt. Kon hij, in deze tijd van het internet, de machines niet rechtstreeks kopen bij een verkoper in het buitenland?


  Maak melding

 6. Goede actie, want met het juiste gereedschap is de klus sneller geklaard. Daarnaast ben je als overheid niet langer afhankelijk van bedrijven bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden en hoeft er geen openbare aanbesteding plaats te vinden. De regering zal ongetwijfeld onderzocht hebben wat goedkoper is, afnemen bij Rudisa of kopen in het buitenland. Dat de vorige regering dubieuze zaken heeft gedaan met rudisa is niet de schuld van rudisa, want het is een commercieel bedrijf, maar van die boeven van de ndp.
  De aangeschafte minigraafmachines gaan hun nut en noodzaak bewijzen bij het opruimen van de troep die de meeste sloten verstoppen in en rond Paramaribo en de oorzaak zijn van de slechte afwatering.


  Maak melding

 7. Dacht dat Rudisa in de ban was gedaan door deze regering. Zo zie je maar, Sardjoe laat zich niet wegzetten door een paar koorknapen, die een beetje minister komen spelen. Zijn dochter is op weg naar Forbes top honderd.


  Maak melding

 8. Maar moni no de fu pai dem verpleegster! De VHP heeft altijd bewezen een rovers bende te zijn die alles bij elkaar liegt en dat blijkt nu weer eens. Dilip is gewoon een zakenman en verkoopt als het moet zelfs aan de duivel zijn spullen. Ik vraag me wel af hoe het nu staat met Paladh, die had om Dilip de NDP verlaten, want tu kaptem no kan tan tapu wan boto. Blijkbaar heeft hij eindelijk zijn meerdere erkend of……. zijn alle Hindoestanen eindelik weer Verenigd in een Partij??


  Maak melding

 9. Zooo veel domheid weer hier op het forum! De ene idioot buitelt over de andere idioot om zaken recht te praten. Er valt niks recht te praten, stel idioten! Dit is een zakelijke deal! De vraag is echter hoe je dat betaalt met een zoals je elke dag weer roept, een lege kas! En als het een creditline van Sardjoe betreft, is het gewoon weer lenen en dat is waar jullie zo over te leuteren hadden. Dus ze verhogen het leningsplafond (waar ze vel tegen gekant waren) nemen zaken op krediet (lenen) Verhogen de govenmenttake (geldschepping) verhogen de koers (volksverlakkerij), gaan naar het IMF (nog een trap tegen het volk) verpanden de oliebronnen……moet ik doorgaan?


  Maak melding

 10. GEEF DIE STRONTERIJ TERUG AAN SARDJOE.

  WAAROM GEEN OPENBARE AANBESTEDING.

  WAAROM OOK GEEN OPENBARE AANBESTEDING BIJ ASFALTEREN UITKIJK WEG.

  KAN RIADMOHAMED KOMEN UITLEGGEN WAAROM DEZE METHODE………..

  OF IS HET KADOOTJES


  Maak melding

 11. Beste famiri, het lijkt in Suriname niets te veranderen. Moeten we nu al stellen dat Chan hetzelfde spelletje bezig is te spelen als Druga baas & co.
  Zijn vrouw overal benoemen, dat ze voor Chan goddelijk is, oke. Maar heeft ze zoveel kennis dat ze Su overal kan vertegenwoordigen? Chan pas maar op. Pride goes before destruction, And a haughty spirit before stumbling. Vraag het maar aan Baas.

  Gado de wi fesi mang


  Maak melding

 12. Zou transparantie zijn als de prijzen werden vrijgegeven. De overheid heeft goede ervaring met rudisa in de aankoop en leveringen van vehikles. Mischien daatom een voorkeur? Hopelijk geen een voor jouw en twee voor mij spelletjes. Anders moet iemand op de rekening kijken en naar alle media sturen.


  Maak melding

 13. WoW,
  Eigenlijk best wel grappig, van apathisch naar ‘er boven op zitten’. Rustig maar.

  Een openbare aanbesteding is tot een bepaald bedrag. Daaronder niet nodig. De spullen zijn niet boven de grens.

  Op dit moment zijn er wereldwijd vertragingen binnen de supply chain (maken en levering). Het wordt nog schrijnender als de voedsellevering stagneert. Deze spullen zullen wel op voorraad hebben gelegen en tegen een schappelijke prijs zijn aangeschaft.

  Na de covid-ramp worden meer ondernemers betrokken middels gunning.

  Ik vraag niemand om vertrouwen te hebben, mag jezelf weten. Het is wel handig voor je eigen gemoedsrust.


  Maak melding

 14. wat een mooie dag.
  haha iemand is helemaal dol geworden schuim uit zijn bek vuur uit zijn ogen en oren. Aj ka
  haha die luisien helemaal de draad kwijt, tandenknarsend
  Dus ze verhogen het leningsplafond (waar ze vel tegen gekant waren) haha vel noh, je zit zeker niet lekker in je fel, haha. boi mars ga je huiswerk leren. Oh je hebt het al geleerd.
  tja wat er niet in zit zal er komen niet uitkomen. he he he, je weet toch he he he,
  (even geleend van die rooie fossiel, net als die kasreserves, he he he je weet toch)

  Verhogen de govenmenttake (geldschepping). hahaha. leg ons uit noh leg ons uit. niet zomaar lullen. je lult een lo go
  Oh je kan het niet noh he he he je weet toch he he he
  verhogen de koers (volksverlakkerij) ha ha ha met dank aan die boefdraad ,die rooie demente fossiel & de rest van de sekte ndp
  verpanden de oliebronnen……moet ik doorgaan? haha lulhannes, jouw sekte heeft bijna alles verpand wat er maar te verpanden was, Gelukkig gelukkig hebben de verkiezingen een stokje gestoken anders had de VOORTVLUCHTIGE CRIMINEEL DE DIEF BOEFDRAAD nog meer verpand en gestolen.
  Ga door noh ga door, he ac
  nee achterlijk kan iemand zijn,
  nee teveel eer neks geen iemand een dagoe
  mars ga in je hoek liggen en likken aan je ballen


  Maak melding

 15. Luisien waar ben je, kom noh la me je weer een kotie go geve.
  Of zit je nog in de hol van je afgofdt,
  groetjes aan rbro, als je hem in de stronterij pas morgen ziet dan is het vrijdag dan de groetjes aan rob, op vrijdag is namelijk rob en op donderdag rbro he he he, je weet toch hehehe#
  ze riepe me om wat te kome drinke en je weet toch he he he


  Maak melding

 16. Ai baja,….de beste stuurlui staan aan wal echter, die vlieger gaat niet op hier op wtk.
  De reacties die hout zagen, zijn op een hand te tellen. Oproep aan een ieder die uit goed (tropisch-hard) hout gesneden is,… blijf doorgaan met postings want zo kun je ziende-blinden de weg wijzen.


  Maak melding

 17. @ Luciën 14 oktober 2020 At 15:19
  haha een paar dagen weggebleven noh, je hoopte dat het zou overwaaien noh, me mars
  waar blijft je antwoord of pas je de taktiek toe van rbro en robg, als het te moeilijk word je snor drukken noh,
  mars ga in de hoek liggen en je ballen likken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.