Black Lives Matter Suriname wil protesteren tijdens bezoek Amerikaanse minister

55
Black Lives Matter Suriname wil protesteren tijdens bezoek Amerikaanse minister

Een groep burgers onder de naam Black Lives Matter Suriname, wil vandaag bij het Helstone Monument Kerkplein gekleed in het zwart demonstreren. Dit naar aanleiding van het bezoek van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, aan Suriname.

De groep zegt op Facebook solidariteit te willen tonen aan de Black Lives Matter beweging in Amerika. “De schokkende beelden over het politiegeweld in Amerika tegenover gekleurde mensen laat ook ons in Suriname niet onberoerd. Laten we een vuist maken en solidair zijn” luidt de oproep.

Pompeo arriveert vanmiddag rond 13:30 uur in Suriname. Op de Johan Adolf Pengel luchthaven wordt de Amerikaanse bewindsman opgewacht door minister Ramdin, Miriam Mac Intosh, directeur Geopolitieke Aangelegenheden en Internationale Ontwikkelingssamenwerking en de Amerikaanse ambassadeur in Suriname, Karen L. Williams.

Op schema tijdens dit kort bezoek staat een ontmoeting met president Chandrikapersad Santokhi op het Presidentieel Paleis. Tijdens deze ontmoeting zullen ook de ministers van Defensie, Krishnakoemarie Mathoera, en de minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, aanwezig zijn.

In verband met de komst van de Amerikaanse minister zal er een wegomlegging plaatsvinden van 13:00 uur tot 19:00 uur. Tevens zal het gedeelte rondom het Onafhankelijkheidsplein, het Kabinet van de President en het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking autovrij gehouden worden van 06:00 uur en 19:00 uur.

55 REACTIES

 1. Serieus!
  Wat willen zij hiermee bereiken? Dit soort figuren moeten in ton wonen. Krabben zijn het. Zij zijn het gewend of ontwikkeling te zien. Leven in een cirkel en pinaren is hun stijl. Succes ermee zou ik zeggen.
  Niemand durfde tegen het voormalige.


  Maak melding

 2. Black lives matter of or lives matter?

  Wie heeft Inspecteur Gooding uitgelokt en koelbloedig vermoord?
  wie heeft de lijfwachten van Ronnie Brunswijk tijdens zogenaamd vredes onderhandelingen vermoord?

  Waar is Pico en de andere niet eens hun lijken zijn gevonden?

  Hou eerst de spiegel voor jezelf.

  En vraagt de regering voor al deze moorden ik praat niet over de massamoorden in Moiwana waaronder vrouwen, baby, bejaarden zwangere.

  Black lives matter in Suriname, want de daders van al die moorden lopen nog rond


  Maak melding

 3. Surinam lives matter 2. Demonstreer beter voor goede en betaalbare educatie in het land. Demonstreer tegen slecht verkeersgedrag.
  Demonstreer tegen Corruptie en nepotisme in het land. Demonstreer tegen de vernietiging van onze natuur.
  Te veel om op te noemen. Laat die Amerikanen hun eigen problemen oplossen.


  Maak melding

 4. Als BLM zoveel geeft om hun soortgenoten, waarom migreren ze niet allemaal naar waar ze vandaan komen, nl. Africa? Dan kunnen jullie dat continent helpen om op te bouwen, in plaats van staan lullen over discriminatie en wat nog meer. Zijn de zwarten de enige die worden gediscrimineerd in de wereld? Nee, alle kleurlingen hebben dat probleem, dus ook Aziaten en Latinos/Latinas. Zie je hun ook een protestbeweging in het leven roepen? Als hypotetisch bekeken iemand als Colin Powell (ex Secretary of State) naar SU zou afreizen, zou men niet zo een poeha maken.


  Maak melding

 5. Pfffff zinloos en legt totaal geen zoden aan de dijk .
  Demonstreer tegen die politie van jullie daar die vaak genoeg onnodig geweld tegen weerloze burgers inzet.

  Denk nog aan die twee politie idioten in korte broek en op slippers die bij een arrestatie het zelfs nodig vonden om op de man te staan.

  Daar hoor niks meer van .


  Maak melding

 6. BLM ..hier worden niet alleen de zwarte mensen mee bedoeld maar alle bevolkingsgroepen die niet blanken zijn .Pompeo is een schoothondje van trump die de slechtste president van de wereld is.Net als bouta laat trump de blanken die op hem lijken de rest van de bevolking vermoorden en de moordenaars worden beloond met een award.Pompeo wordt in Amerika uitgelachen .Niemand wil hem en trump en zijn mannetjes in Amerika hebben.


  Maak melding

 7. In eigen land beginnen te demonstreren naar tegen al die moorden en verdwijningen onder het terreur bewind van DB.Maar niemand durft dat te doen.Nog steeds kussen velen zijn kloten en likken zijn gat.


  Maak melding

 8. solidariteit met rovende plunderende agressieve geweldplegers en moordenaars??

  gaat goed met suriname als ze daarmee geassocieerd willen worden.
  iedereen die blm steunt heeft aardig wat hersencellen te kort om zelf te denken.
  heel dat blm hangt aan elkaar van leugens en fabeltjes.

  floyd stierf door zijn drugsgebruik
  blake werd neergeschoten omdat hij voor een mes ging.
  en waar zijn al die blm sukkels om wat te zeggen over die 2 politie agenten die geexecuteerd werden in hun auto??
  rot toch op met je politiegeweld tegen gekleurde, die gekleurde zijn verantwoordelijk voor de meeste misdaden… dus wat verwacht je dan??

  BLACK LIES MATTER
  BLACK LYING MURDERERS


  Maak melding

 9. ik tel hier ook aardig wat reageerders met een aardige beperking….lol.

  tsjah… 10 jaar bouta en bijna het hele volk is zwakzinnig geworden…

  domme pompeo of idiote trump… en wat is jullie prestatie in het leven dan??
  10 jaar pinaren bij de gratie van bouta, of als ndper roven van je landgenoten?


  Maak melding

 10. Als je niet vanuit je verstand, je hart en je eigen wil iets zegt, dan raakt
  het kant noch wal.Wordt eerst zelfbewust en werk aan je zelfontwikkeling
  maar verspil geen energie aan loze kreten.

  Iedereen heeft verstand maar als je geen eigen wil hebt, dan heb je ook geen
  wilskracht en scheppingsautoriteit. Je zult dan altijd onderschikt en afhankelijk blijven.
  BLM ja, maar jij moet zelf iets van je leven maken niemand gaat dat voor je doen.


  Maak melding

 11. zielepoten van waterkant weer lekker posten aan het verwijderen?

  typisch voor een rioolkrantje

  BLACK LIES MATTER
  iedereen die achter deze criminelen staat is gewoon te dom om zelf te denken.

  kom maar prut journalistje…. verwijder maar weer lekker.
  net als dat jullie deden met commentaar tegen de ndp… en nu opeens met de andere kant meedoen omdat die gewonnen hebben…..fucking landverraders


  Maak melding

 12. Het Kerkplein afsluiten, Verboden gebied voor deze herrieschoppers zolang Mike Pompeo in Suriname is.

  Hun voornamen, familienamen, geboortedatum en adressen van deze herrieschoppers noteren en op een zwarte lijst plaatsen. De overheid en het bedrijfsleven moeten hen en nageslacht geen banen geven.

  Wat deze herrieschoppers niet weten dat sinds Suriname bestaat er nog nooit zo’n grote en sterke legereenheid met de meest modernste wapens, internet, enz die er in de wereld is in Suriname aanwezig is geweest. Met een rookbom zijn al deze gasten zoet en muisstil te krijgen voor de rest van hun leven.

  Landen die op dit moment wat wapenkracht ook heel sterk zijn wat wapens betreft en hun oorlogskracht in de regio zijn, Frans-Guyana/Kourou raketbasis, Brazilië.


  Maak melding

 13. wanne be BLM……..

  zielige figuren…..

  waarom niet protesteren voor de deur van tralalala dat hij zich flink heeft verrijkt ten koste van oa jullie soorten zielige figuren……..


  Maak melding

 14. Ga beter staken voor: veiligheid, een betere zorg, beter onderwijs, natuurbescherming, bedreigde dieren, rechtvaardigheid !

  Black lives matter ?
  What about the other lives ?

  Staken tegen racisme helpt niet zolang jezelf het verschil maakt tussen andere volkeren, culturen en religies.
  Slechts 1 “kleur” benoemen is ook racisme !

  All lives matter ! Krakti !


  Maak melding

 15. Wie komt nou op voor de donkere mens in Afrika die door z’n net zo donkere medemens gemarteld en vermoord wordt. Niemand.
  Wie komt nou op voor de vaak donkere kindjes die opgroeien zonder pa, omdat hij zich als een Reu gedraagt, Niemand. All lives mather.


  Maak melding

 16. @Passant: Wat weet je van de Amerikanen in Suriname tijdens WO2? Alle vliegtuigen van Amerika werden uit Surinaamse Bauxiet gemaakt en de mijnen werden beschermd door Amerikaanse militairen. Alcoa maakte de dienst uit met haar dochterbedrijf Suralco nu verkoopt Alcoa Surinaams erfgoed bij opbod.
  Vroeger djafde men over familie in Amerika. Pompea komt gewoon zijn barrels veilig stellen.
  Waarom hebben ze in 40 jrn nooit de Eerste Surinaamse Massamoordenaar opgepakt en op de juiste stoel gezet? Nee want Amerika mag komen halen. Als Nederland dat doet heb je weer heel wat poppetjes aan het dansen.


  Maak melding

 17. Allen,

  Ik lees hier alles is duurder geworden en is de schuld van de President ?
  President Chan zit niet eens 2 maanden en jullie verwachten al wonderen of vooruitgang ?
  10 jaar lang was het slecht en slechter, wij waren een drugsland, wij hadden een moordenaar en drugsbaron als President.
  Geef President Chan even de tijd (1 jaar) daarna mogen jullie weer praten.
  Wat de vorige regering in 10 jaar kapot heeft gemaakt op financieel gebied, kan geen ene nieuwe regering binnen 1/2 jaar weer goed maken.
  Wij Surinamers klagen over alles, maar kijk om je heen in Suriname wie echt moeite doet om vooruit te komen, ik laat de invulling hiervan aan jullie over.
  SUCCES.


  Maak melding

 18. Directeur zonder bedrijf,
  vertel ons wat je allemaal zgn bereikt hebt in jouw leven, laat eens zien, jouw geweldige prestaties, benne benieuwd. Volgens mij leef je van de steun in NL , handje ophouden net als hier in Su, en eet je dagelijks het genade brood van de witten, dus richt jouw frustratie maar op de sociale dienst.
  Je hoeft niks te vinden van de BLM beweging, die mensen komen tenminste in opstand tegen verdrukking en tonen dat zij karakter hebben, dat er relschoppers hiervan profiteren, so what, de grote agressieve landen bombarderen toch ook onschuldige mensen en noemen dit collateral demmits, hierover heb ik je nooit gehoord, maar jij arme directeur, jij hebt geen grijntje karakter en houdt elke maand je hand op. Dus nu weet je wat jouw beperking is👎🏻

  Stevie R, BLM staat voor alle kleurlingen en niet kleurlingen, de betogers willen hun misnoegen uiten, dat jij geen drang of misschien geen karakter hebt om mee te doen, best, maar ga niet lopen schelden als een idioot zonder kop en goede mensen voor van alles uitmaken, Shame on you😂
  En Stevie, als jij wordt gediscrimineerd dan kom ik je helpen want zelf durf je niet op te staan, ik zal het voor je doen , kruip maar zelf in je hoekje. Huilie huilie

  Freddy, wat een stomme opmerking, het is pas zinloos als je niks doet.

  De mensen hebben het recht om hun mening te uiten, als het jouw bevalt of niet, geldt ook voor de andere Amerikaanse gatlikkers hier. Jullie zijn een type die alleen maar willen profiteren. Als Chan een oproep zou doen om te betogen, dan komen jullie ook niet opdraven, zeker weten.

  Blijven jullie maar in Nederland, Suriname lust jullie niet en pres Chan evenmin🙋🙋


  Maak melding

 19. @ pony

  Zoals jij je mening mag uiten zo mogen anderen dat ook. Je poging die onderuit te halen is faliekant mislukt.

  Trouwens als je Engelse woorden wilt gebruiken doe dat dan goed.
  Het begrip is collateral damage En geen “collateral demmits” spreken en opschrijven zijn twee verschillende dingen.

  Fijne dag 😀


  Maak melding

 20. In mijn bibliotheek heb ik meer boeken van de USA in Suriname dan jij ooit gezien hebt. Verder familieleden die erbij betrokken waren, ook in Nederland, Indonesie, Korea.

  Jij nu.


  Maak melding

 21. @pony: Ik weet niet van welk achterland je komt, maar blijkbaar ergens waar de zon niet schijnt. Waarvoor staat BLM? BLM = Black Lives Matter. Het zijn de zwarten (zoals jij) die zonodig moeten opkomen voor je soortgenoten (ook zwart als jij). Ik heb nergens gezien dat BLM opkomt voor andere niet-witte mensen. Ik weet ook niet als je de betekenis kent van schelden, want ik heb nergens een scheldwoord gebruikt. Blijkbaar ben je ook nog analfabeet en kan je het verschil niet uitmaken tussen schelden en niet-schelden. Jouw verstand is net zo gekrompen als je hoofdhaar. Daaruit kan er nooit iets goeds komen.

  En, over discriminatie gesproken, ik heb nooit het gevoel gehad gediscrimineerd te worden. En als dat zo mocht zijn, zou ik echt niet in een hoek gaan kruipen, en jouw hulp heb ik gratis niet nodig. Leeghoofden kunnen geen hulp bieden. Ik zou voorstellen dat je je clubje moet joinen om zo je gekoesterde eenheid te willen bevorderen onder jouw soort. Het is toch het enige dat jullie kennen. Luie donders allemaal, willen op jullie droge kont zitten en boven de wet leven en alles moet naar jullie toe komen. Jullie moeten je mars gaan zweten en minder janken, dan zal er ook niet meer gestigmatiseerd worden.


  Maak melding

 22. Suriname kan het zich niet permitteren om buitenlandse gasten met negatieve zaken te belasten. Laten we met beiden handen alle kansen aannemen om het land Suriname uit de penarie te halen. Mensen of organisaties die hier anders over denken begrijpen echt niet hoe hoog het water aan de lippen staat. Let us make Suriname great again; yes we can💯


  Maak melding

 23. =Black live matter groep. Ik zal alles afkeuren wat niet goed gaat. Het feit is ook dat er wat aangedaan moet worden om mensen anders te gaan benaderen en te helpen.

  Jullie weten ook hoe deze beweging is ontstaan. Dat de persoon dood is gegaan vind ik niet erg, omdat KARMA zijn werk had gedaan. Onderzoek zijn achtergrond maar.
  Laats is ook een migrant overleden door een zak op zijn hoofd wat ik ook erg vind, maar hij was licht van kleur en niet zwart, waarom het woord ” black”


  Maak melding

 24. Blm hou op, een Amerikaanse brada kan je niet vergelijken met surinaamse blaka mang, sranang ab wang boeng ati
  Maar blaka mang foe america
  Ie no kang vergelijk ding, ding keihard, en alle andere zwarten zijn in hun ogen laag
  Dan praat ik over mijn ervaringen, surinamers hoe ze ook zijn maar ding yepi, amerkang ding mang tranga yere


  Maak melding

 25. Die man blijft 2 uren in Su en 2 dagen in Guyana. Sloven jullie je niet uit. OVERAL WAAR ZWARTEN ZIJN MOGEN EN MOETEN ZE DE REST ONDERSTEUNEN.
  Minister is nooit geweest. Niet tijdens Bouta en ook niet daarvoor. Nu komt hij voor olie en gas. Hij wilt China voor zijn. Trump hield zich bezig met zn vrienden pedofielen. Moet hij pluimpje


  Maak melding

 26. Waartegen protesteren, Jullie hebben Bouta vrijbrief gegeven om te martelen en moorden, waar zit het verschil, in de huidskleur, dat zal hem niet zijn, want nergens ter wereld discrimineren wij elkaar onderling zoveel als in Suriname.. Liever stimuleer je dat er eindelijk hoge ambtenaren naar Suriname komen, om zo het vertrouwen in het buitenland voor ons landje weer terug te kunnen winnen. We willen toch niet voor altijd als Narcostaat met een moordenaar als premier te boek blijven staan. Geef Chan een kans om de verhoudingen over en weer te herstellen, dan kunnen we eindelijk weer groeien. Hij zal hopelijk onze vertrouwen niet beschamen zoals Bouta jarenlang gedaan heeft, door Suri in de uitverkoop te doen.


  Maak melding

 27. @Passant: Je blaast wel hoog van de toren denkende dat je hier op wkn de enige bent met een literatuuropslag en kennis uit de relatie Su/USA alleen aan jou en je familie bekend was/is.
  Verbeeld je aub niet teveel. Ik blijf het zeggen : De Amerikaanse mentaliteit is er 1 van uitbuiting onderdrukking en grootheidswaanzin. Een echte amerikaan denkt superieur te zijn gesteld boven minderheden. De huidige Amerikaanse machthebbers stammen allen af van gelukzoekers uit mn Europa en Rusland die de Indianen/de oorspronkelijke bewoners van hun grond hebben uitgemoord en ze zijn racistisch ze willen overal beslissen maar gelukkig zijn De Chinezen en Arabieren niet onder de indruk. Jij hebt een Amerikatrauma ik niet. Amerika is een grondstoffen en kennisrover niet meer en niet minder


  Maak melding

 28. Deze mensen zijn blind voor hun capaciteiten en voelen zich onzeker over wat deze regering allemaal kan doen voor land en volk.
  Ze gaan zich schatten op waarde, maar zijn dom om te begrijpen dat ze waardeloos zijn.

  Ze zijn van het kleinste gebaar van Bouterse, gelukkig.
  Het domme van deze mensen is dat: als Bouterse lacht, dan huilen ze van blijdschap.

  Ze zijn de realiteit, volkomen kwijt!


  Maak melding

 29. @ Lucien Karwofodi: waarom heb jij je bijdrage ter zake Pompeo, Mathoera, Amoksie en de VP verwijderd?

  So hé, ferddyyy toch: “demonstreer tegen die politie van jullie daar die vaak genoeg onnodig geweld tegen weerloze burgers inzet, […]daar hoor je niets meer van.”

  …bedoel je zoiets als het feit dat een Surinaamse skowtu een 19jarige jongen doodschoot of refereer je aan de dood van Mitch Henriquez, die door toedoen van 5 Nederlandse agenten het leven liet?

  By the way, sabiso f., fyi: de uitdrukking luidt “dat ZET geen zoden aan de dijk”. 😊

  O ja, ben jij [ook] een bakra?


  Maak melding

 30. Stevie R,
  Wat is er zo slecht aan achterland, moet de zon dan overal te zien zijn. Noem je Su een achterland. Je wilt voor Surinamer aangezien worden. Je komt zeker niet uit Suriname.
  Over iets anders;
  Je bent een zwarte van Hindoestaanse afkomst, eentje die denkt dat hij wit is, MJ syndroom, eentje met een misplaatste superioriteitswaan gevoel, die nooit gediscrimineerd is en toch zo fel reageert op de BLM beweging. Vindt je jezelf niet RAAR.

  Waarom mogen zwarten over de hele niet demonstreren regen onrecht, waarom ageer je zo tegen je kondre mangs. Als je niet voor bent en je vindt dit overdreven, kun je toch gewoon je schouders ophalen zonder ze de grond in te boren en uit solidariteit te zwijgen, dat zou je immer gesierd hebben.

  Waarom zeg je jouw “soortgenoten” en niet gewoon jouw medemens, sorry hoor maar voor mij ben je gewoon een GORE RACIST.

  Je stigmatiseert ( stigmatiseren is racistische taal) de zwarten, door te zeggen, ze zijn lui, zitten liever op hun droge kont en moeten hun MARS gaan zweten: ik kan alleen maar zeggen, WAT JE ZEGT BEN JE ZELF. Ik zal maar niks zeggen over mijn Hindoestaanse Brada’s anders moet ik mij verlagen tot jouw niveau.

  Ik heb geschreven dat je niet moet lopen schelden en je schreef terug dat ik het verschil niet weet tussen schelden en niet-schelden. Volgens mij herken jij het verschil niet, schelden doe je niet alleen met een scheldwoord je kunt ook op allerlei manieren iemand beledigen.

  Je zegt dat Ik een analfabeet bent met gekrompen verstand gelijk mijn hoofdhaar.
  Wel broer, ik hoef verder niks te zeggen, het feit alleen al dat wij nu schriftelijk met elkaar communiceren zegt al genoeg, vindt je niet.


  Maak melding

 31. Hoe Amerikanen zijn en denken en handelen is bekend, dat weet iedereen over de hele wereld. Laat ik het beter zeggen, een bepaalde groep ( is wezen een hele kleine groep) blanke Amerikanen, deze regeren de wereld.

  USA ( deze heel kleine groep blanken ) is bezig met haar enige eigen belang. Wat in USA gebeurt zelf interesseert hen niet. USA één grote armoede en ellende. Ik vraag me af waarom de zwarte Amerikanen niet verkassen naar andere landen voor een betere leven.

  Ik laat het hierbij.


  Maak melding

 32. @ pony: Als je zo om jouw ‘medemens’ geeft en BLM wilt ondersteunen, heb ik maar 1 boodschap voor je. Weet je nog wat ex pres van Su ooit aan ex ambassadeur John Nay heeft gezegd? TAKE YOUR BUNDLE AND GO! Rot op, ga terug naar je roots, dan is er geen enkele rangschikking van ras, want daar lijken ze allemaal op je. Daar zal je in de meerderheid zijn en hoef je niet meer te janken dat je wordt onderdrukt.

  Mijn eerste post was in zijn algemeenheid bedoeld, maar ja, waarschijnlijk voelde je je aangesproken. Wie de schoen past, trekt het maar aan. Ik zal verder geen tijd meer verspillen aan dat gezeik van jou. Succes met jullie BLM poppenkast. Stelletje mislukkelingen.


  Maak melding

 33. Passant 17 september 2020 At 17:40
  In mijn bibliotheek heb ik meer boeken van de USA in Suriname dan jij ooit gezien hebt. Verder familieleden die erbij betrokken waren, ook in Nederland, Indonesie, Korea.
  ================

  Zwaktebod. Je bent anoniem hier dus niemand kan dat controleren. Zo kan iedereen wel van alles beweren.


  Maak melding

 34. Pony 17 september 2020 At 16:46
  Directeur zonder bedrijf,
  vertel ons wat je allemaal zgn bereikt hebt in jouw leven, laat eens zien, jouw geweldige prestaties, benne benieuwd.
  ========

  Onzinnige vraag. Begin jezelf eerst maar eens voor te stellen en te vertellen wat je allemaal hebt bereikt.


  Maak melding

 35. Beste mensen…, ook van die Ramon Abrahams hoor je deze dagen niets.., pas op dat hij niet verscholen achter de rug van anderen in een BML.., actie meeloopt …, terwijl hij bliksemsgoed weet dat hij voor Surinamers een doelwit is van de live matters.. actie..Ramon. A.. ndp icoon is een carrièrecrimineel…. Hij begon totaal onschuldig op blote voeten en liep later op slippers… Als sergeant is Ramon A altijd buiten schot gebleven…, en U weet waarom….A is een meedogenloze moordenaar en zijn naam wordt bij verschillende misdrijven en liquidaties genoemd.. . Hij gaat met de groep sergeanten zeker de geschiedenisboeken in… . Het aantal slachtoffers dat hij.., R. A.. heeft gemaakt, overtreft dat van de gewone notoire seriemoordenaars. .van Hollywood of Bollywood.. .Zet Ramon A maar gerust op de eerste plaats.. Mensen voor nu sterkte en kracht en vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

 36. Robles,
  De directeur heeft in zijn eerste posting de vraag gesteld, dus heb ik hem maar gevraagd eerst bij zich zelf te beginnen. Dus als iemand een onzinnige vraag als argument gebruikt dan doe ik het ook.
  Interesse in die goeie man heb ik helemaal niet, dus van mij kom je niks te weten..

  En reageer niet met, dat dacht ik wel, het heeft met lafheid niks te maken, privé is privé .


  Maak melding

 37. =Beste mensen, ik heb in Amerika gewoond en kan jullie nu vertellen dat de buitenlandse getto niet pluis zijn. Rovers, drugs, moorden, vechten en heel veel illegalen van verschillende landen die samen bijeen wonen.
  Ga vb naar Haarlem waar deze groep zich nestelt.


  Maak melding

 38. @ ira: het zal mij niet verbazen dat jij jouw tori over Harlem/NY uit je duim zuigt want sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw is dat New Yorkse stadsdeel één van de veiligste en gezelligste van de Big Apple!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.