Kindje van 2 jaar verdronken bij vakantieverblijf te Boven-Suriname

8
Kindje van 2 jaar verdronken bij vakantieverblijf Boven Suriname

Een kindje van slechts 2 jaar oud, is zaterdag verdronken bij een vakantieverblijf te Boven-Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een meisje met de initialen A.K. Ze zou rond 16.00u zaterdagmiddag verdronken zijn.

Haar levenloos lichaam werd anderhalf uur later opgevist in de directe omgeving. Het is nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld op het vakantieverblijf, dat zichzelf als ‘kindvriendelijk’ presenteert.

Het gaat om een eco-verblijf gevestigd in het Surinaamse district Sipaliwini en wel in het ressort Boven-Suriname. De plek is een uur stroomopwaarts varen vanuit de aanlegplaats Atjoni, vlak onder het Brokopondo-stuwmeer.

UPDATE: de redactie van Waterkant.Net verneemt dat het meisje samen met haar ouders op het vakantieverblijf woonde. Ze zou op een onbewaakt moment te water zijn geraakt en in de diepte zijn verdwenen.

8 REACTIES

 1. RIP kindje sterkte aan de nabestaanden en de mensen in de omgeving van het gebeurde. Ik wist niet dat de resorts alweer open waren voor rustzoekers in een ander art hierop wkn lees ik dat er een tiener in de diepte van de Cottica is verdwenen………….
  RIP Sterkte!


  Maak melding

 2. Vreselijk!! Toen mijn kinderen die leeftijd hadden en ik naar dit soort resorts ging, ging ik niet eens naar de wc!! Ze gingen mee! Je kan ze op die leeftijd niet eens 10 sec alleen laten in de buurt van water!! Maar goed, ongelukken gebeuren helaas!

  Sterkte aan de ouders met dit vreselijk verlies!


  Maak melding

 3. Vakantie oorden zijn nog steeds gesloten er staat ze woonde met haar ouders daar waarschijnlijk zijn ze werknemers van het oord. Sterkte aan de familie.


  Maak melding

 4. Oké verdrietig
  Maar vakantie oord..?? Is covid lock down time. Hoe zijn ze dan op vakantie oord 🥺
  voor de rest van hun leven met schuldgevoel rondlopen. Sari hoor.
  Je komt nergens meer zonder aan dat kind te denken. 😪


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.