1 persoon overleden aan gevolgen van corona en 28 nieuwe gevallen

4
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

Uit de update van de teller op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse overheid, blijkt woensdagavond dat er de afgelopen 24 uur weer één persoon om het leven is gekomen. Dat brengt het totaal aantal coronadoden in Suriname op 92.

Uit de cijfers blijkt verder dat er de afgelopen 24 uur 202 personen getest zijn op het coronavirus. Daarvan bleken 28 personen besmet. Ook zijn er 38 mensen genezen, waardoor het totaal aantal actieve gevallen weer iets is gedaald en wel van 733 naar 722.

Op dit moment zijn er 107 personen opgenomen in het ziekenhuis, waarvan er zich 8 bevinden op een intensive care afdeling:

4 REACTIES

 1. Ik wil wel graag weten wat enof hoe de corona patienten in suriname zosnel genezen worden.k ben zelf ook positief getest geweest en binnen minder dan 24u genezen verklaard geweest omdt k snotterig en hoestig was door stof omdat ik allergisch ben tegen.k ga voor een test en word d volgende dag plots positief getest.ma goed wij zijn de gekken die alles geloven.heb j griep en j gaat naar d arts wordt j gelijk als covid patient aangemerkt.elk persoon die nu in suriname overleid wordt als covid19 patient aangemerkt maar de regering wil het luchtruim wel deze maand nog open stellen voor vluchten van en naar suriname.kom op suriname laten we eerlijk zijn surinamerss.ons land is gezegend.nogmaals gezegend maaaaaar.tegen d stormen.aardbevingen.overstromingen en alles dat aards betreft.misschien ook tegen die covid19.maar laat ons niet voor d gek houden,Nergens worden de regels in acht genomen.zie maar de poli’s bij het AZ ziekenhuis.zeg enof vraag j naar 2m afstand zoek j al ruzie met de persoon.waar gaan w naar toe.kom op surinamers kow fet a tori samen
  gemodereerd

 2. @ Su

  De meeste Sranan man houdt geen rekening met de ander, met of zonder Covid 19. Ikke ikke en de rest kan njang K@. Maar de Ptata’s ook trouwens, laatst is er 1 uit de vliegtuig uit gezet. ”Omdat deze koeng koeng geen mond kapje wil opzetten”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. he Jacko, ik begrijp niet dat al je reacties altijd worden gemodereerd ??, de meeste reacties die je geeft op allerlei onderwerpen zijn duidelijk en begrijpelijk en opjectief en goed te lezen ik vind het toppie, tot je volgende reactie


  Maak melding

 4. oja Jacko, die Ptata is uit het vliegtuig gezet met of zonder parachute als hij geen parachute heeft gekregen en nog wel zijn mondmasker had deze kon gebruiken als mini parachute en de val was minder verpletterend geweest ja het was volgens mij geen Hollander maar een Belg ha-ha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.