Automobilist knalt tegen EBS mast langs Oost-West verbinding

8
Automobilist knalt tegen EBS mast op Oost-West verbinding

Kort na het ingaan van de avondklok vanwege de lockdown in Suriname, knalde deze auto tegen een elektriciteitsmast van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Het verkeersongeval gebeurde woensdagavond op de Oost-West verbinding ter hoogte van Krama Oil, nabij Peperpot City.

De bestuurder reed over de Oost-West verbinding richting Paramaribo en heeft daarbij mogelijk de controle over het stuur verloren. Het voertuig knalde tegen de mast waarbij er sprake moet zijn van een behoorlijk klap, getuige de beelden van de auto na het ongeval (foto).

De bestuurder zat alleen in het voertuig. Hij werd met zware verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor medische behandeling.

De exacte oorzaak is nog onbekend. De Surinaamse politie is op het moment van schrijven ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

8 REACTIES

 1. Het zoveelste EBS mast dat als slachtoffer geldt. Nog even en er moet een speciale fonds voor EBS masten in het leven worden geroepen.
  gemodereerd

 2. Laat trouwens weer zien dat Surinamers een verschrikkelijk ongedisciplineerd volk zijn dat zich niet aan regels wenst te houden.
  gemodereerd

 3. Alleen en op zo een eenzame weg dan lijkt mij de uitkomst van het onderzoek zal zijn “in slaap gevallen achter de stuur”.
  Er was verder niemand in de auto om de bestuurder bij de les te houden


  Maak melding

 4. @ Koos @ blackpower & @ Bigi sma

  Niet iedereen over een kam scheren, black power je heb groot gelijk, Bigi Sma: misschien was hij bezig te appen of bellen. 1 ding weet ik zeker, hij heeft hard gereden gezien de schade aan het voertuig.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.