Dronken bestuurder veroorzaakt aanrijding tussen 3 auto’s; 4 gewonden afgevoerd

6
Dronken bestuurder veroorzaakt aanrijding tussen 3 auto's; 4 gewonden afgevoerd

Bij een zware aanrijding tussen drie personenauto’s, vanmiddag rond 15.45u aan de Martin Luther Kingweg, zijn vier personen gewond geraakt en per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Zam’s bouwmaterialenzaak.

De drie voertuigen reden achter elkaar vanuit Latour richting Paranam. Op een bepaald moment knalde de bestuurder van een witte Totoya Mira tegen zijn voorrijder aan. Als gevolg van de botsing raakte de voorrijder van de weg en kwam nabij de berm tot stilstand.

Na de eerste botsing knalde de veroorzaker vervolgens tegen een andere voorrijder aan. Het Korps Politie Suriname kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst bleek de veroorzaker onder invloed van alcohol te zijn. Hij is door de sterke arm afgevoerd naar het bureau.

Er waren vier ambulances ingeschakeld om de slachtoffers af te voeren. Alle drie voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

Een filmpje van de situatie ter plekke:

https://www.instagram.com/p/CE7kv8DhttV/?igshid=16nx2uc9qdmvy

6 REACTIES

 1. Heel onverantwoord, dronken en toch rijden, deze persoon moet gewoon opgehangen worden !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ai boiiii na ka por sopie Baka!!4 onschuldige mensen beland in t zieknhuis.je kan 1000 maatregelen zettn voor ze maar ze leren niet af.srot deng mars en bak deng wang bigi boete klarie dan!!


  Maak melding

 3. Behandel deze dronkaard als een crimineel .Zijn onverantwoordelijk gedrag zou het leven hebben gekost van andere weggebruikers.
  Sluit hem op voor lange tijd,hij is een gevaar in het verkeer.Zijn rijbewijs intrekken voor altijd.
  Geen excuses voor het dronken zijn.


  Maak melding

 4. ja Jacko, zeker onverantwoord , glaasje op laat je rijden, ophangen weet ik niet, maar er moet een zware straf komen voor deze gasten rijbewijs invorderen en eventueel een celstraf en een grote geldboete en een taakstraf en een cursus volgen geen drank (sopie in het verkeer ) nou als hij of zij dit alles aan straf krijgt hoeft niemand meer te vrezen dat hij of zij nog in een auto rijdt want als ze alle straffen door lopen hebben zijn ze stokoud en nog net of niet achter een rollator kunnen lopen en misschien moet je ook dan al een rollator loopbewijs hebben en daar ook geldt glaasje op laat je rijden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.