Opmerkelijk: McDonald’s bezorgdienst gewoon open tijdens total lockdown

12
Medewerker McDonald’s in Suriname besmet met coronavirus

In Suriname is vrijdagavond de ‘weekend total lockdown’ ingegaan. De Surinaamse politie liet vrijdag nog weten dat alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR, DNV en/of COVID-19 managementteam hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, doorgelaten zullen worden.

Blijkbaar heeft fastfoodrestaurant McDonald’s ook dispensatie aangevraagd. Dit omdat op de officiële Facebook fanpage van Suriname is opmerkelijk genoeg te lezen dat McDelivery op zaterdag 5 en zondag 6 september gewoon open is voor leveringen in bepaalde delen van Paramaribo.

“Zin in een heerlijke maaltijd of een lekker tussendoortje tijdens de lockdown? Maak dan gebruik van de McDelivery Su app om uw favoriete McDonald’s menu item te bestellen vanuit uw veilige woonomgeving” aldus het bedrijf dat zegt die dagen open te zijn van 11.00u – 19.30u.

Of McDonald’s het enige restaurant is dat voedsel aan huis gaat leveren tijdens de lockdown is niet bekend. Het bericht van de fastfoodketen roept in ieder geval veel vragen op, op op social media. Sommige vragen zich af of McDonald’s misschien wordt gerekend tot essentiële dienst.

12 REACTIES

 1. waar slaat dit op??
  Maccie wel. Die ka bakkerijen moeten open. Een normaal persoon kan maccie NIET betalen.
  Daar zie je de maten. Dus sport dat goed is dat mag niet. Gaan lopen in je straat/buurt mag niet. Maar vreten en dik worden wel.
  gemodereerd

 2. Vreet je lekker vol stop je vol met troep uit de USA want daar wordt het lichaam zo mooi bol en vol van. Maar klaag niet als je op je 15e levensjaar al net zo uitziet als iemand van 45 jaar. O ik kan mijn jeugdjaren niet meer herinneren …. nee natuurlijk niet !
  gemodereerd

 3. Uitstekend idee, mensen moeten tog eten? Een bezorger op straat is beter dan honderden op de weg. Goed zo McD jullie hebben een schone keuken itt tot de rotishops, toko’s of chinesez waar je betaald om stront te eten.


  Maak melding

 4. Maar als die bezorger zelf een viezerik is dan. Soms worden ze betrapt op camera dat ze in het eten van de mensen zitten te wroeten. Soms nemen ze een hapje. Soms laten ze een pizza vallen en leggen het gewoon weer in de doos. Soms likken ze het eten of nemen een slokje van je drank.

  Maar ja, wat niet weet wat niet deert hè…


  Maak melding

 5. Wie Mac lust die zal de 2 dagen gewoon moeten WACHTEN.

  Fast food/ junkfood valt niet onder essentiëel en het is voor de meeste mensen geen eerste levensbehoefte.

  In USA is dat anders omdat junkfood goedkoper isvoor de armeren dan verse gezonde voeding. Gelukkig is dat in Suriname NIET het geval.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.