Inhalende personenauto knalt tegen terreinwagen die uit inrit komt

5
Inhalende personenauto knalt tegen terreinwagen die uit inrit komt

Vrijdagavond was het kort na het ingaan van de lockdown weer raak in Suriname. De bestuurder van deze personenauto haalde aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van Haukes Boxel zijn voorrijder in en knalde tegen een terreinwagen die uit een inrit kwam.

De bestuurder van de terreinwagen verklaarde dat hij in de verte de voorrijder richting Cassialaan zag aankomen. De situatie leek veilig en hij reed toen de weg op. Terwijl hij dat deed haalde toen plotseling de bestuurder van de personenauto zijn voorrijder in met de zware botsing als gevolg.

Wonder boven wonder raakte niemand gewond bij deze zware aanrijding. In de personenauto zaten vier personen waaronder twee kinderen en in de terreinwagen de bestuurder alleen.

De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. Beide voertuigen zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. Hieronder een foto van de terreinwagen.

5 REACTIES

 1. Beide bestuurders kunnen zo deelnemen aan de programma idioten op de weg, die in NL wordt uitgezonden op de TV. Bij mij zijn ze nu al cum laude geslaagd, als de beste Idioten op de weg !!!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. “In de personenauto zaten vier personen waaronder twee kinderen”

  Wat een voorbeeldige burgers…
  gemodereerd

 3. Na de lock down, met de kinderen in de auto en als het al donker is zodat je het schijnsel van de andere auto op de weg kan zien ga je toch nog ff zinloos willen inhalen. Je bent toch al te laat en brengt het leven van je gezinsleden alleen maar in gevaar.
  Hoor je wel op de weg, ben je wel geschikt om auto te rijden???


  Maak melding

 4. Het kan een ieder voorkomen, wij zijn nog steeds mensen. Toon je medeleven en begrip voor hun want het is echt een hat ede om in zo een situatie te zijn. Fout of niet fout, je moet er door heen gaan. En vooral in deze corona tijd, moet je steeds uit huis gaan om zaken te regelen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.