Openbare markt Domburg wordt tijdelijk ‘drive-thru’ markt

5
Openbare markt Domburg wordt tijdelijk 'drive-thru' markt
Foto (c) BIC Wanica Zuid-Oost

De districtscommissaris van Wanica Zuid-Oost, Shafiek Goelaman, heeft de openbare markten van Domburg en Lelydorp tot nader order gesloten. De maatregel is genomen vanwege de explosieve toename van corona besmettingen in Suriname, meldt het commissariaat in onderstaande brief.

De districtscommissaris bracht ook een oriëntatie bezoek gebracht aan de Openbare markt in het ressort Domburg (foto). De ressortleider mevr. Wonnie Sadie heeft de knelpunten aangekaart.

De dc is tot het besluit gekomen om over te gaan naar een pilot drive thru markt. Op de woensdagen en zondagen mogen de standhouders groenten en fruit verkopen en op de vrijdagen mogen vis, vlees en bloemen verkocht worden.

Aan de bezoekers wordt gevraagd de aangewezen instructies ter plekke strikt op te volgen. De brief:

5 REACTIES

 1. Surinamers ,,werk mee aan deze pilot drive thru programma.
  Dit wordt allemaal gedaan om de verspreiding van coronavirus tegen te gaan en ons te beschermen tegen deze dodelijke virus.
  Surinamers coronavirus bestaat nog steeds en is nog altijd dodelijk.Hou je aan de regels.Geef het voorbeeld en wees verantwoordelijk.


  Maak melding

 2. Het gaat niet werken.
  Maak van de gesloten centrale markten een openlucht markt.
  Na de markt moet men gelijk schoon maken.
  gemodereerd

 3. Domburg heeft een heel kleine markt. Bijna niks zeggend maar goed als pilot te gebruiken. Als de gewone burgerij zich maar gewoon aan de fysieke distantie houden (afstand van elkaar houden). Denk dat we beter moeten praten over fysieke distantie in plaats van sociale distantie. Want we proberen in de fysieke distantie die we in acht nemen toch sociale contact met elkaar te hebben. Of is dat raar gedacht?????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.