Mini roadblocks en gemotoriseerde surveillance dit weekend

5
216 overtreders van total lockdown afgelopen weekend aangehouden
Een agent controleert de dispensatiebrief van een weggebruiker tijdens de lockdown in Suriname.

De politie in Suriname gaat komen weekend streng controleren op het naleven van de total lockdown. Zo komen er mini roadblocks op diverse plekken en vindt er gemotoriseerde surveillance plaats. Dat heeft het Korps Politie Suriname in een persbericht laten weten.

De total lock down zal ingaan op vrijdag 28 augustus om acht uur in de avond en duurt tot en met zondag 30 augustus om vijf uur in de ochtend. De politie gaat ook controleren bij de bruggen over de Suriname-, Saramacca-, Nickerie- en Coppename rivier en over het Saramacca kanaal.

Alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR, DNV en/of Covid-19 managementteam hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiƫle diensten, die van of naar het werk gaan, zullen doorgelaten worden waarschuwt de Surinaamse politie.

5 REACTIES

  1. Dan moet u de pers brieving van de president weer gaan luisteren. Als de situatie erger wordt kan een total lockdown wel weer ingevoerd worden. Hangt af van u zelf hoe u zichzelf gedraag.


    Maak melding

  2. Iedereen, kan gewoon de straat op.
    U gaat misschien de straat op, omdat u stoer wil doen, zichzelf onnodig ingewikkelder wil maken. Of de autoriteiten, dwarsbomen en morgen klagen.
    Als u zoekt, zult u zeker iets vinden dat niet klopt, gelukkig klopt thuis bij u alles.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.