Roué Verveer 17 oktober met nieuwe Surinaamse comedy show in Ziggo Dome

3
Roué Verveer 17 oktober met nieuwe Surinaamse comedy show in Ziggo Dome

Cabaretier Roué Verveer speelt al sinds maart niet meer in het theater. Door de Corona crisis werd zijn cabaretvoorstelling Zo Goed Als Nieuw stopgezet waarna hij met nieuwe projecten aan de slag is gegaan. Verveer maakte een volledig Surinaams gesproken comedy show genaamd Covid-A-Tori.

Hiermee speelde hij de afgelopen twee maanden in uitverkochte zalen waaronder AFAS Live. Op zaterdag 17 oktober sluit hij de minitour af met twee shows in de Ziggo Dome te Amsterdam. Er zijn gastoptredens van onder andere Kenny B, Jörgen Raymann, Howard Komproe, Jetty Mathurin en Deng Boy. 

Covid-A-Tori is alweer de vierde Suriname gesproken comedy show die Verveer maakt. In 2013 speelde hij Typisch Surinaams, in 2016 Tjar A Lobi en in 2019 Verveer Tori. Het zal de eerste keer zijn dat de cabaretier met een soloprogramma in de Ziggo Dome staat. Verveer heeft tien keer eerder in de Ziggo Dome gestaan met Gabbers.

Kaarten zijn online te koop via www.roueverveer.nl

De Ziggo Dome houdt zich uiteraard aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Ook neemt Ziggo Dome extra maatregelen rondom hygiëne. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet samen van een spectaculaire avond!

https://www.facebook.com/RoueVerveer/posts/3447140105348025

3 REACTIES

 1. Vele mensen vele meningen. Ik kan wel lachen om hem.
  Hopelijk heeft hij die vaas van zijn vader, die zijn zoontje kapot had gemaakt, kunnen lijmen
  Veel succes


  Maak melding

 2. Maar wan san Roue, je kan praten over noodels en fried rice. Maar no tak over nasiii of bamiii yere. Want dalijk a publiek sa sik a Dome of den trowe nanga lapis. Ie sab fa den sma de tog, “als je mij een vingertje wijs dan zal ik je wat bewijzen”.

  Hahaha

  Succes nanga ie Show.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.