Man mishandelt vrouw na ruzie over Whatsapp-berichten

13
politie-suriname-in-actie-nieuw

De 32-jarige V.P. is zondagavond aangehouden door de politie van Livorno. Dit omdat hij zijn vrouw heeft mishandeld, nadat hij erachter kwam dat een andere man Whatsapp-berichten voor haar stuurde.

V.P ontdekte dat een andere man whatsapp-berichten voor zijn vrouw stuurde. Hij kreeg toen een woordenwisseling met zijn vrouw erover. Op een bepaald moment sloeg hij haar in het gezicht. Verder dreigde hij haar te zullen doden met een vuurwapen.

De vrouw deed aangifte bij de politie omtrent het voorval, waarna de man werd aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname, is hij in verzekering gesteld.

13 REACTIES

 1. Daga interprise&co agoe dagoe bal 25 augustus 2020 At 08:47
  Pakira. Waarschijnlijk is het ” Vijai Persad of Virgel Poké of zo 😄😄😄@@

  Bel je ex zwager Brunswijk
  Zoals altijd zoek je wéér hulp bij een ander wel jammer dat je geen eerste VP zwager bent geworden boswachtertje met je s3 kogelwerend vestje


  Maak melding

 2. Nu pas snap ik waarom de prijs van Parbo is verhoogd. Er wordt teveel gebruikt van gemaakt, waardoor sommige allerlei waanzinnige denkbeelden krijgen..Vooral door Pa ki ra. 😂😂😂


  Maak melding

 3. Sommige gasten die denken.man te zijn, zijn geen echte mannen. Een echte man en heer slaat een vrouw nooit. Dit is respectloos en een teken van zwakte. Ook mannen worden geboren uit een vrouw. Praten is veel beter dan slaan. Voel je je machteloos loop weg, maar slaan is het laagste wat je kan doen. Een vrouw is niemands bezit. In het leven loop je een tijdje met elkaar mee tot jullie wegen scheiden. No nakkie. Gwe. Hou de eer aan jezelf. Dat na wang mang. Zelfrespect hebben is het mooiste wat er is.
  gemodereerd

 4. Er wordt gefeest sedert giseravond tot nu toe, vanmorgen zet ze thee voor hem en jij zit in de bak, ze heeft je flink gepakt net hoe Chaneke het volk gepakt heeft… hihihi… Maar serieus wanneer gaan we het hier in Suriname leren een man houdt van vrouwen niet… Nader uitgelegd een man als hij kiest voor een vrouw uiteindelijk dan doet hij dat met hart ziel en alles een vrouw leert houden van een man en dat proces kan 1 jaar of 5 jaar in beslag gaan nemen, snap je bedenk de paar keren dat je laat was voor die afspraak meteen vind ze dat die andere/anderen haar niet zo lang zouden laten wachten een voorbeeld jere en vroeger ding bigi sma’s van ons wisten te ‘kor kori’, de vrouw van nu kent dat niet… Dus broer/ broers no las u ting als je merkt a san no ai go loesoe, serieus het leert gewoon om een spare te hebben, liever ben je of wordt je dagoe genoemd dan de bak in!!!!!
  gemodereerd

 5. @Bongbolo Krabita, je bent een vergissing van je ouders. Je moeder had door de wc willen spoelen. Helaas ben je toch geboren. Ik snap waarom je travestiet bent geworden omdat je werd misbruik door je familie, mislukkeling!!!!?


  Maak melding

 6. Pffff
  Weten jullie dat niet dang ??? .
  Bijna een elk man heeft een of meerdere buiten vrouwen in Suriname , en de mannen voel n zich stoer en ganstar Hahaha ,
  Maar vergeten dat als ze zo stoer bij hun buiten vrouw liggen , de buurman op haar vrouw ligt hahahaha .

  Echt zo dom .
  Als kinderen in su DNA testen zouden laten en afleggen in su , zou blijken dat de buurman hun vader is .


  Maak melding

 7. Nu geven sommige surinaamse mannen Whats app de schuld.
  Straks krijgt tik tok de schuld.

  Ondertussen bijven ze buiten kinderen maken. Hahaha. Loool.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.