Vrouw overgoten met gasoline en woning in brand gestoken

9
Woning in brand gestoken; dader aangehouden

Een man heeft vanmiddag gasoline gegoten in een woning aan de Amardeepweg te Leiding 17 en die in brand gestoken. Alsof hij bezeten was door de duivel, heeft hij ook zijn vrouw overgoten met gasoline om haar in brand te steken. De vrouw verzette zich hevig en wist te ontkomen waardoor zij bespaard bleef.

De woning vatte vlam van binnen en heeft behoorlijke schade opgelopen. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname waren snel ter plaatse en hebben voorkomen dat de woning compleet is verwoest door de brand.

Na de brandstichting maakte de man zich uit de voeten. Hij is door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het motief van de brandstichting ligt in de relationele sfeer.

Al geruime tijd leeft het stel in onmin met elkaar. De vrouw wil de relatie beëindigen maar de man is het daarmee oneens. Het onderzoek duurt voort.

9 REACTIES

 1. Economische vluchtelingen doen zulke dingen met hun vrouw , eerst ouders vermoorden als het grond of perceel niet kunnen krijgen, als vrouw niet meer wilt of vermoorden, het zit in hun bloed 🩸 nu kan niemand zeggen dat het de NDP is dus uit Frustratie nu zit Chan /Ronny , nu Regering waar blijven jullie beloften. Wat gaan jullie met zulke gasten doen.
  gemodereerd

 2. De vrouw in kwestie heeft natuurlijk een andere, nog lekkere banaan gevonden dus ja stop zij de relatie, de man moet een vrouw met respect behandelen, een vrouw is niet de man bezit, me ka go sdong,


  Maak melding

 3. Maripa ko,

  Dat is niet het enige reden waarom ze bij hem weg wil .
  Ze wil geen paarse shirt meer dragen.
  Ze is wakker geworden uit een boze droom.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 4. Ik deel gedeeltelijk met jullie mening, @ Maripa ko : het leven draait niet alleen om sex, misschien heeft hij wel een hele grote of een hele kleine. Ik denk eerde dat hij een arme en jaloerse kolérelijer is. @ Kolibri Ben 1000% met je eens, in de fik steken die kolére hond : ben ff blij dat dat hij niet mijn zwager is. @ Djamoe Dat zou kunnen, je raakt uitgekeken op een bepaalde moment en dat is nu het geval denk ik soso fatu dja !!!!!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Is dit yerzelfde geval als Winodh???
  Die heeft ex mishandeld en huis in brand gestoken. Ook huidige vriendin hft aangifte gedaan. Als deze niet dezelfde is dan is dit volk gek. Pas in nicketie heeft 1 dame van 19 mt schaar gestoken.
  Sluit ze voor 50 jaar op.
  En die debielen die het leuk vinden wacht totdat het je zus, moeder of dochter overkomt.
  Daarom kan het me geen hol schelen als ze van de brug springen. Neem je eigen leven niet van een ander


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.